Ordnung Lumpen Lempli"

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zemi píše:Slavik... Nebejt Landa ve zpravach tak ani nevim ze nejakej byl... Fraska pro zbohatliky aby na afterparty mohli mrdat hostesky...
ja bych ti dal ban a poslal na forum vsichnijsmekamaradivsechnosipochvalimeapoplacamesepozadech.czKane13 píše:Víceméně promazáno od OT. Snad jsem nesmazal něco k věci. Ale když se kácí les, lítají třísky![]()
Váš Viktor Čistič
EDIT: Oops, I did it again...a fakt mě s těma žabomyšíma válkama neštvěte
Až tohle forum nebude poradavsudemelemesrackyazkazdyhothreaduudelamehonirnuega.cz, tak si ho dám klidně sám...bleach píše:ja bych ti dal ban a poslal na forum vsichnijsmekamaradivsechnosipochvalimeapoplacamesepozadech.czKane13 píše:Víceméně promazáno od OT. Snad jsem nesmazal něco k věci. Ale když se kácí les, lítají třísky![]()
Váš Viktor Čistič
EDIT: Oops, I did it again...a fakt mě s těma žabomyšíma válkama neštvěte
77milda77 píše:Kdo neví co říkal Landa, že je kouzelník žito tak ať koukne tadyhttp://cs.wikisource.org/wiki/Star%C3%A ... eln%C3%ADk
vlastně existujou?77milda77 píše:Vodňaské kuře a přitom je z Argentíny
dlouho jsem, od společnosti známé osobnosti, nečetl nic výstižnějšího, trefnějšího, smutnějšího, zoufalejšího a reálnějšího zároveň... ten alibismus, kterej v tom zavání, je bohužel nevyhnutelnej, vzhledem ke stavu obecnýho společenskýho (ne)vědomí a (ne)chápání závažnosti momentální geopolitickoekonomickosociální situace.reportér a Daniel Landa v nějakym rozhovoru píše: Otázka na Landu:
Jméno Žito vychází ze staročeských pověstí. Proč sis je zvolil?
Landova odpověď:
Žito tu byl podle pověstí v době, kdy se kradlo, a pomáhal napravovat zlořád. Žito není konec Daniela Landy, ale jeho pokračování. Chci se stát obsahem písní, ze kterých vychází naděje a jsou v ní zakódované hodnoty. A já je chci nabídnout lidem v Bohemii, a nejen zde. Tvrdíme, že současná krize je krizí hodnot. A právě Žito může být agresivnější a obratnější než Landa. Může vzkazovat lumpům nahoře, ať si dají pozor, a že do roka a do dne budeme účtovat. Žito je fakt naštvaný šašek. Landu by za to, co říká, zavřeli, ale já jsem blázen, co cinká rolničkami, a je na ostatních, zda mě budou brát vážně. A za národ říkám: „Byli jsme okradeni, vracejte zlodějové zlodějský, kradaři kradařský."
NeviM píše:
A řeči o komerci (který jsem tu v pár komentech někde na začátku zaznamenal) jsou fakt hodně mimo, to, co provádí, je totální antikomerce, kdy se evidentně vědomě zbavuje spousty svých potencinálních komerčních příležitostí, protože od něj samozřejmě daj všichni ohýbači ruce pryč..
ach ty lháři, všechno si smazalBohuš píše:Téma rozděleno jednou se to jmenuje slavìk tak se tu má diskutovat o slavíkovy a všem okolo a né si poměřovat pindíky.
Lynčovat mě s Kanem můžete vedle