ty zlaté kola na tom byly taky super

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Mel ses prihlasit, ja tvuj vosklivej xicht nepoznamSPEEDY píše:No neboj, já byl i u toho kotouče, když Ti ho ještě Luboš měnil a řešili jste v kanclu, jestli dávat zpátky ty na sračku sjetý desky, nebo narychlo koupit v Kelly jinýBeaver píše:Jo, to joAle kotouč jsem neměnil, měnil jsem těhlici s nábojem. Jeden tlumič přiznávám, ale to z toho důvodu, že ty přední tlumiče na kRAVce byly prakticky nový a ten druhej fakt nehodlám vyhazovat když má najeto max. pár tisíc km.
A ten kotouč sis myslím dovezl i sám osobně v mastným papíru TRW
 Kazdopadne si to pamatujes spatne - v tom mastnym papiru TRW byly dva kotouce, ovsem to je uz par mesicu zpatky. Desky se daly zpatky ty "na sracku" (teda ony byly novy, ale zkurvily je stary kotouce). Pak jsem koupil novy, lepsi
 Kazdopadne si to pamatujes spatne - v tom mastnym papiru TRW byly dva kotouce, ovsem to je uz par mesicu zpatky. Desky se daly zpatky ty "na sracku" (teda ony byly novy, ale zkurvily je stary kotouce). Pak jsem koupil novy, lepsi  Neznas souvislosti ale mas kolem toho kecy
 Neznas souvislosti ale mas kolem toho kecy  Auto muselo jezdit, tak se holt nektery veci resily nouzove na par dni na prasaka.
 Auto muselo jezdit, tak se holt nektery veci resily nouzove na par dni na prasaka. někteří by si občas mohli odpustit rádoby vtipné a "chytré" poznámky
 někteří by si občas mohli odpustit rádoby vtipné a "chytré" poznámky  

Opet laka "Aci" ?
 Opet laka "Aci" ? 

Vyměň si i ten druhej tlumič, odstraň korozi a zalez do noryBeaver píše:Hlavne ze Speedyho koktavka tam tou dobou visela na heveru jako mrtvola...
 Já Tvůj vošklivej, fousatej ksicht poznám podle přilepené kšiltovky Toyota
 Já Tvůj vošklivej, fousatej ksicht poznám podle přilepené kšiltovky Toyota 
 BTW koroze ? Nevedu... Netuším o jaké mluvíš
 BTW koroze ? Nevedu... Netuším o jaké mluvíš  

pěkná výbava a motor je idealní do toho auta
 pěkná výbava a motor je idealní do toho auta  

ten víceprvek vzadu dělá hodně moc na kvalite jízdy, každopádně to TDCi jede snad za 6, bejvalej šef ho měl jako taxik v automatu a jezdil s tím za 7,5
 ten víceprvek vzadu dělá hodně moc na kvalite jízdy, každopádně to TDCi jede snad za 6, bejvalej šef ho měl jako taxik v automatu a jezdil s tím za 7,5  

bratr to ma v 2.016V benzinu
 bratr to ma v 2.016V benzinu  , ale fakt se mi nelibi ten pred face vzhled
, ale fakt se mi nelibi ten pred face vzhled  hlavne ten stredovej panel a to jedno male zrcatko
 hlavne ten stredovej panel a to jedno male zrcatko