Nevšiml jsem si, že by byl jeden větší
 Nevšiml jsem si, že by byl jeden větší  Já tu spotřebu nějak neřeším, ale asi palubák ukazuje hovna, protože se městským couráním neumím vejít pod 7,5L. Hlavní důvod, to koupit, byl velikej kufr, protože mám doma invalidní matku na vozíčku, tak se to tam v pohodě poskládá a navíc za ty prachy, co jsem to koupil, je to zlatý auto
 Já tu spotřebu nějak neřeším, ale asi palubák ukazuje hovna, protože se městským couráním neumím vejít pod 7,5L. Hlavní důvod, to koupit, byl velikej kufr, protože mám doma invalidní matku na vozíčku, tak se to tam v pohodě poskládá a navíc za ty prachy, co jsem to koupil, je to zlatý auto 

Mělo to XY kosmetickej hovadin, jako popraskaný žárovky v budíkách, nefunkční servomotorek PP dveří na centrálu, svítící pytel a nesvítící osvětlení spz, ale to se stihlo za týden dát všechno do cajku za pár kaček. Teď ještě vyměním napínák na multiřemenu, kterej teda stojí dvojku a bude to cajk a tichoučký
 Mělo to XY kosmetickej hovadin, jako popraskaný žárovky v budíkách, nefunkční servomotorek PP dveří na centrálu, svítící pytel a nesvítící osvětlení spz, ale to se stihlo za týden dát všechno do cajku za pár kaček. Teď ještě vyměním napínák na multiřemenu, kterej teda stojí dvojku a bude to cajk a tichoučký 
 jezdil jsem s bratrem po repulblice snad pul roku
 jezdil jsem s bratrem po repulblice snad pul roku