Slavik 2012
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: slavík
byl to Laconi ... uz to vime
SSákovi ani komančovi se nikdy nedá věřit
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Lumo ty se mi v Radotine pripomen,ze mas u me velky minus 

lamo vem si rezervu a né jednu 

VW - Very Wonderful
OT

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na co by mu byly rezervy? On už má na zpáteční místenku stejně koupenou místenku do vlaku. 

✠Luftwaffle✠
"Vy co tu tak básníte o Národě a jeho zániku; Národ je v každém kdo se k němu hlásí reprezentován tím, co sám se sebou dělá, jak sebe kultivuje a jak v rámci LIDSTVA vystupuje. Na této planetě žije mnoho národů. Vynucování vlastenectví není dle mého názoru vyzitkou kultivování sebe sama, ale prosazováním svých (v případě slabších jedinců i cizích) sobeckých zájmů. Nemám nic proti vlastenectví, ale zdravý národ se může skládat jen z ryzích individualit, dobrovolně své vlastenectví sdílejících, kteří jsou svou suverénní hodnotu národnosti schopni obhájit před kteroukoli jinou ryzí kulturou světa bez arogance, násilí a opovrhování. Chceme-li se mít lépe jako národ, musí každý začít především u sebe a stát se lepším člověkem, čímž přispěje ke zlepšení celého LIDSTVA, což je jediná entita, v rámci které má něco jako národ smysl. Je jen jeden svět a tomu jako lidé máme být užiteční!"
ŽITO 44
Bez oprav..
Landa pro mě osobně znamená: NIC! Neznám ho, ani nechci znát. Nesoudim ho, každý svého štěstí strůjcem.
Ale tlačit to timhle zpusobem do lidi?
Na to nemá ani postavení, ani intelekt a ani nástroje..
Chápu ho. Taky bych toho chtěl říct spoustu! Tak příští Slavík je můj
ŽITO 44
Bez oprav..
Landa pro mě osobně znamená: NIC! Neznám ho, ani nechci znát. Nesoudim ho, každý svého štěstí strůjcem.
Ale tlačit to timhle zpusobem do lidi?

Act:BMW e39 528iT
po přečtení prvních tří řádků, jsem si říkal další osvícený...................................... dál no prostě NICPreludeR píše:"Vy co tu tak básníte o Národě a jeho zániku; Národ je v každém kdo se k němu hlásí reprezentován tím, co sám se sebou dělá, jak sebe kultivuje a jak v rámci LIDSTVA vystupuje. Na této planetě žije mnoho národů. Vynucování vlastenectví není dle mého názoru vyzitkou kultivování sebe sama, ale prosazováním svých (v případě slabších jedinců i cizích) sobeckých zájmů. Nemám nic proti vlastenectví, ale zdravý národ se může skládat jen z ryzích individualit, dobrovolně své vlastenectví sdílejících, kteří jsou svou suverénní hodnotu národnosti schopni obhájit před kteroukoli jinou ryzí kulturou světa bez arogance, násilí a opovrhování. Chceme-li se mít lépe jako národ, musí každý začít především u sebe a stát se lepším člověkem, čímž přispěje ke zlepšení celého LIDSTVA, což je jediná entita, v rámci které má něco jako národ smysl. Je jen jeden svět a tomu jako lidé máme být užiteční!"
ŽITO 44
Bez oprav..
Ale tlačit to timhle zpusobem do lidi?Na to nemá ani postavení, ani intelekt a ani nástroje..
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
Ty sem das sam takovej text a fakt v nem nejsi schopnej videt co je tam napsany primo na radkach? ani nemusis cist nic mezi radkama, je to primo na nich! Hlavně ty tři poslední věty, fakt to nechápeš? Fakt ti to připadá jako že do někoho něco tlačí? Fakt v tom nevidíš tu krásně jednoduchou pravdu? Fakt nevidiš podle výsledků, že na takový věci Landa postavení i nástroje má?PreludeR píše:"Vy co tu tak básníte o Národě a jeho zániku; Národ je v každém kdo se k němu hlásí reprezentován tím, co sám se sebou dělá, jak sebe kultivuje a jak v rámci LIDSTVA vystupuje. Na této planetě žije mnoho národů. Vynucování vlastenectví není dle mého názoru vyzitkou kultivování sebe sama, ale prosazováním svých (v případě slabších jedinců i cizích) sobeckých zájmů. Nemám nic proti vlastenectví, ale zdravý národ se může skládat jen z ryzích individualit, dobrovolně své vlastenectví sdílejících, kteří jsou svou suverénní hodnotu národnosti schopni obhájit před kteroukoli jinou ryzí kulturou světa bez arogance, násilí a opovrhování. Chceme-li se mít lépe jako národ, musí každý začít především u sebe a stát se lepším člověkem, čímž přispěje ke zlepšení celého LIDSTVA, což je jediná entita, v rámci které má něco jako národ smysl. Je jen jeden svět a tomu jako lidé máme být užiteční!"
ŽITO 44
Bez oprav..
Ale tlačit to timhle zpusobem do lidi?Na to nemá ani postavení, ani intelekt a ani nástroje..

Jako neznam Janečka a nevim co spolu kluci maj, ale konkrétně tenhle text je tak strašně jednoznačnej, jednoduchej a s jakejmakoliv podezřelejma zájmama totálně nesouvisející, že tvoji reakci fak neumim pochopit

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
http://www.kissdelta.cz/podcast/rozhovory-5.html" onclick="window.open(this.href);return false; první rozhovor je z ŽITEM
Astra F 1,6Si 74kW
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER