kubi> mě doma nesponzoruje nikdo, jsem student.. tak jako ty.. s tím rozdílem, že ty aspoň děláš v globusu

jiná věc je ta, že já šefnu havarijko a nezajímá mě nic..

já to beru, že to auto děláš od začátku a máš ho spousty let.. ale co z toho, když akorát spousty let stojí zavřené někde v garáži a ty se třepeš doma, aby se něco neoťuklo.. Já ve městě stojím denně.. sice né v noci.. ale i tak.. taky mi někdo do nárazníku nacouval tažným, podřel mi ten nárazník, mám obité dveře.. a co mám dělat.. seru na to

budu toho užívat dokud to jde, až budu mít.. zkusím něco jíneho.. o co jde.. to je podle mě utopie.. to takhle šetřit, schovávát.. pak jednou vyjedeš z garáže a nedejbože se najde blbec a nedá ti přednost.. a co si z toho vemeš.. proč bych Astrou nejezdil v zimě.. proč budu chodit pěšo a auto bude stát před barákem.. tak ať to orezne a co.. až to bude tak strašné.. tak se to max. vyvaří.. mě to vůbec nezajímá tohle... na co to takhle budu šetřit, když si to do hrobu nevezmu... neříkám kdybys to měl po dědovi v TOP stavu, že by měl najeto 100tis.. ale takhle

stejně se ti ten lak dřív, nebo později začne loupat, praskat.. to už nikdy nebude dobré jako originál.. osud

třeba u Marttyho to beru.. je to orig. celé.. je to kábro.. to by byla fakt chujovina to takhle trestat.. ale takové vrány skládané.. bože.. já mít Vectru od Vélkého Táty.. tak na hnůj ani vozík neberu a kidám to do kufru.. nic ve zlém pan táto
m.artty> a o co víc dělal Kubi auto od "začátku" než já.. když motor nedělal svépomoci a lakovat to taky nelakoval.. však já mám v projektu fotky i s datumem.. když jsem měl "holou" nalakovanou kastli.. poskládat si to je otázka měsíce, když to přeženu..

takže mi nějak uniká ta pointa.. dělat auto od začátku
Gooder> přesně tak jak jsi napsal.. 7-8l, 9-max10l když s tím fakt lítáš na doraz.. C20XE v Tigře jezdí za 5-6l