Zvlášť, když se tu teď mluví o komunistech atd.

Jak nahlížíte na lidi (i třeba ve Vašem okolí), kteří mají minulost spojenou s STB?
Vím, že záznam v seznamu je nejednoznačný. Někdo k tomu byl přinucen a někdo byl u STB pro peníze a pro "lepší" život.
Napadlo mě to, protože se nedávno řešila v TV kauza Karel Voříšek. Pro mě to je od pohledu neškodný a rozumný člověk, který dal zprávám nějakou tvář a posbíral za to dost cen. Ale osobně ho neznám. Jenom mi prostě nevadí. Určitě bych ho nevyhazoval a myslím si, že to nebyla nějaká "velká ryba".
Když jsem si prohlížel seznamy STB http://www.cibulka.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, narazil jsem tam na pár jmen z mého okolí a docela jsem se podivil. Například jedna "vysoce" postavená kantorka z univerzity v Ústí nad Labem vysloveně sere studenty, mstí se jim jakýmkoliv hnusnym způsobem, z fakulty kvůli ní odchází 1/3 studentů a snad by měla bejt v důchodu. Nikdo s tím nic neudělá. Proč? Je v seznamu osob STB a ještě je u ní uvedeno, že půjčovala vlastní byt ke špionáži - hnus.
Po vzoru Voříška by měla bejt dávno odejita a ještě bych jí nejradši vystrojit mediální výsměch atd.
Ještě jsem slyšel takové věci, že pohlaváři jsou ze seznamu vyškrtnutí atd.
Naleznete tam jména jako Babiš, Nohavica a jiní.
Jaký je Váš názor? Zajímal by mě jakýkoliv postoj k věci.