Opel Astra GSi 2.0 16V 94"
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Opel Astra GSi - For sale
kdo takové auto chce.. a nemá možnost si vše udělat sám.. tak to asi ocení a koupí to za zlomek ceny investic 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
ten kdo chce mít takové auto a rozumí tomu tak to zaplatí a ten kdo jenom blbě čumí a má vítr v kapse tak at si koupí za 10 000 feliciu a poskakuje miluju takové ty řeči že takové stejne může mít za 20 tak ten at si to koupí a ve finále do toho ještě 50 strčí
opel kadett 2.0 16v gsi 
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white

bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
prodej za to co jsi do toho narval je realnej pouze v pripade ze a) tady nic podobnyho nejezdi nebo se neda sehnat a za b) kdy te nic netlaci a na toho kupce si pockas jak bude nutne
co psali panove vyse je naprosta pravda, jestli jses v tom za 100 tycek budes rad ze se ti 50% vrati
na druhou stranu me se taky sposta lidi smala ze golfa II za 85tis. neprodam, pak prijel mladej kluk, vysoil prachy na stul a za 20 minut jsem byl bez auta
auto je pecka, klobouk dolu ..
co psali panove vyse je naprosta pravda, jestli jses v tom za 100 tycek budes rad ze se ti 50% vrati

na druhou stranu me se taky sposta lidi smala ze golfa II za 85tis. neprodam, pak prijel mladej kluk, vysoil prachy na stul a za 20 minut jsem byl bez auta
auto je pecka, klobouk dolu ..
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
Re: Opel Astra GSi 2.0 16V 94"
Nějaká příprava na jaro.. přední brzdy projdou upgradem z 256mm kotoučů na 280mm a brzdiče s pístkem 52mm na brzdiče s pístkem 57mm.
Šel jsem cestou orig. značky.

pořídil jsem také zadní desky.

chybí mi ještě sehnat zadní origo kotouče a přední origo desky.. nakoupit nové brzdové trubky, které bych chtěl natáhnout dozadu k nápravě a stávající origo gumové hadice vyměnit za "pancéřové"
Jinak zatím nic nového, je udělaná zimní příprava.. čekám na zimní gumy a ač je to zde nezvyklé.. auto bude v tomto nastávajícím období používáno jako každém jiném ročním období.

Šel jsem cestou orig. značky.

pořídil jsem také zadní desky.

chybí mi ještě sehnat zadní origo kotouče a přední origo desky.. nakoupit nové brzdové trubky, které bych chtěl natáhnout dozadu k nápravě a stávající origo gumové hadice vyměnit za "pancéřové"

Jinak zatím nic nového, je udělaná zimní příprava.. čekám na zimní gumy a ač je to zde nezvyklé.. auto bude v tomto nastávajícím období používáno jako každém jiném ročním období.

C20XE inside
C20XE inside
výprodej je výprodej
jak jsi nakonec vyřešil ty přední brzdy?

jak jsi nakonec vyřešil ty přední brzdy?
Opel Astra F C20XE
poláci blaznivý a na mě nic nezbylo 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
ty kotouče nebyly zas v takovém výprodeji
Miras> pak Ti to sepíšu do zprávy

Miras> pak Ti to sepíšu do zprávy

C20XE inside
C20XE inside
brzdy jsem doplnil o orig. zadní kotouče.. ještě zbývá koupit Ferodo desky.

a podařilo se mi sehnat orig. nové vyhřívané sklíčka zrcátek

a podařilo se mi sehnat orig. nové vyhřívané sklíčka zrcátek

C20XE inside
C20XE inside
než ferodo radši textar 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Ty Feroda Ti dají přimo v Oplu, když tam chceš koupit desky..
tak to asi spolu musí mluvit

C20XE inside
C20XE inside
taky mam lepsi zkusenosti s textar deskama
sice spini disky ale brzdi 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Jsme na zimu připravení

C20XE inside
C20XE inside
To uz opravdu jine plechy k sehnani nebyly ? 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Musím říct, že jsem si myslel, že to bude lepší. Vůbec se mi to nelíbí 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak černé plechy jsou úplně tragédie.. ty střibrné bez pokličky nic moc.. nějaká velká poklice se k tomu nehodí vůbec, ještě jsem chtěl jedny plecháče, které se dávaly na Kadetta E GT, ale ty jsem nesehnal.. tak aspoň toto, ale však to je úplně fuk na tu chvilku 

C20XE inside
C20XE inside
Uz nestojis za 2 na miste jo ? 

to nevím, nezkoušel jsem to
ani to asi zkoušet nebudu.. potřebuju je krásně prodat, příští zimu už mi nevlezou přes brzdy 

C20XE inside
C20XE inside
Tak já loni měl černé R13 145/70 a byly orezlé, řekl bych, že tohle ještě jde. Nevypadá to jako tramvaj 
Co plánuješ za brzdy?

Co plánuješ za brzdy?
plánuju upgrade z 256mm > 280mm
nový brzdič bude mít větší pístek, takže rozdíl bude snad znatelný.. k tomu opancéřované hadice a dozadu nové trubičky.

C20XE inside
C20XE inside
nic ve zlem ale kdyz sem videt tu fotku na plechach tak me blesklo hlavou, Fobie junior ......
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
ty plechy jsou ostřesný o tom žádná.. jen s těma brzdama není to zbytečně malý? co použít třmeny z omegy a předělat je tam? ve výsledku by to mělo lépe brzdit a za stejný peníze... nemyslíš? dle mě závodníkovi jako jsi ty by se to hodit mohlo a vledačem to pomoct
nebo rovnou sáhnout po nějakých 4pístkách?

Naposledy upravil(a) Lordík dne 07 pro 2012 18:26, celkem upraveno 1 x.
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
mě se ty plechy líbí 

plechy jak z německé felície.. na tom není co řešit
Lordík> viděls někdy kotouč 296mm z Omegy?? Jaký má zális
Šel by asi použít brzdič Omega 3000 a kotouč 302mm Vectra C... ale musel by se převratat a udělat středící kroužek..
Takové kotouče budou zbytečně těžké a nepojede už to tak dobře.. a řešit 4 pístky Brembo na tunové auto, se kterým jezdím denně do školy je trochu mimo mísu ne?
změna 256 na 280mm bude dostačující.. kotouč padne jak prdel na hrnec a pozitivní je hlavně to.. že brzdič bude mít o 5mm větší pístek
Ty brzdy jsou dělané na 15" kola s gumou 205/50
Je jasné, že když na to dám 17" tak to bude brzdit hůř.. proto taková výměna bude dostačující... to není o tom tam dát nějaké 4 pístky a 14" kotouč.. co to tak asi bude s tak lehkým autem dělat.. s vyplým ABS to ty kola hned blokne a se zaplým nezastavíš.. kravina.. víš sám, že tvoje vectra brzdí dobře a netřeba s těma brzdama něco dělat.. že ty bys to dělal jen pro to.. aby to vypadalo 

Lordík> viděls někdy kotouč 296mm z Omegy?? Jaký má zális

Takové kotouče budou zbytečně těžké a nepojede už to tak dobře.. a řešit 4 pístky Brembo na tunové auto, se kterým jezdím denně do školy je trochu mimo mísu ne?

změna 256 na 280mm bude dostačující.. kotouč padne jak prdel na hrnec a pozitivní je hlavně to.. že brzdič bude mít o 5mm větší pístek

Ty brzdy jsou dělané na 15" kola s gumou 205/50

C20XE inside
C20XE inside
Na jaro už asi nebudu dávat zpět tak velké disky.. máte nějaké návrhy a tipy na 7x15 ET +- 35 s roztečí 4x100?? Dal jsem inzerát na ATS DTC, ale to asi neklapne.
C20XE inside
C20XE inside
aa tady nekdo dava prednost fci pred vzhledem
ja jsem taky premyslel ze bych dal na omegu 16tky to je jeste takovej ideal mezi komfortem a lepsi jizdou, ale ty 17 jsou proste co se tyce jizdnich vlastnosti nebe a dudy, kdyz nepocitam dest
ale na pristi zimu nasadim taky ATS ty origo pavuciny, jsou az neskutecne lehke, lehci kola jsem v ruce jeste snad nikdy nemel

ja jsem taky premyslel ze bych dal na omegu 16tky to je jeste takovej ideal mezi komfortem a lepsi jizdou, ale ty 17 jsou proste co se tyce jizdnich vlastnosti nebe a dudy, kdyz nepocitam dest

ale na pristi zimu nasadim taky ATS ty origo pavuciny, jsou az neskutecne lehke, lehci kola jsem v ruce jeste snad nikdy nemel

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
brzdy z cali turo jsem mel na tigre... kua to byl naprosto brutalni masakr...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
xciba> nó, tak hlavně gumy jsou drahé.. a na takovém autě jsou gumy na jednu sezónu.. když se dají těžší brzdy, musím dát lehčí kola
crocjirka> dobře to brzdilo jo?
jsi měl asi i kotouče vzadu.. předpokládám 

crocjirka> dobře to brzdilo jo?

C20XE inside
C20XE inside
jo gumy jsou drahe az fuj..
, jsem to letos uz chtel obout na ty ats, ale nakonec diky vsem prestavbam jsem nechal plechy a dojezdim ty 5mm zimaky co mam
jeste ze jezdim casto jak klobouk, jinak bych tak menil zadni gumy taky co sezonu

jeste ze jezdim casto jak klobouk, jinak bych tak menil zadni gumy taky co sezonu

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Když jsem dával OZta tak jsi mi psal, že 15" na GSi je na prd, že to na tom furt hrabe, že to je jak motokára, a že na 17" je to takové pohodlné, dobré a kdesi cosi
(rejp
)

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
hele vzadu jsem mel repasovane bubny.. vepredu komplet repase brzdice.. a bylo to moc drsne.. kdyz jsme poprve to zkouseli s mladou, tak si rozbila hlavu o celni sklo

mel jsem na tigre 16cky kola..

mel jsem na tigre 16cky kola..

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T