zítra odpoledne jedu brno - praha - příbram s dodávkou
rano jedu opacne ale to nestíhám nic naložit takže mohu jen cestou zpet neco nabrat.. kdyžtak sms na tel 602 474765 a ozvu se..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
někdo kdo bydlí u polských hranic nebo jezdí přes polsko? kdo by mi mohl přivést nějaký díly z vrakáče? u nás je nemožný je sehnat v barvě a za rozumnou cenu v polandu je v barvě mají a za směšné ceny (třetinový) moc prosím smutně koukám...
Jedu zejtra odpo Plzeň - Praha, v neděli Praha - Plzeň. Stejná trasa i jindy, ale teď už míň, než dřív. Jezdim nevelkym osobákem, takže nadměrný náklady nepoberu, ale věci typu obálka nejsou problém.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Nepojede někdo o víkendu Písek-Praha? Potřeboval bych vyzvednout dovést sadu 15" disků.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Nejede někdo BRNO - KV, nebo aspoň Praha, mám v Brně zamluvené alu disky R19, cena je 10t, tak je zaplatit a jenom mi je přiblížit a samozřejmě za ochotu něco přihodím, jde mi o to že chci aby mi je aspoň trochu někdo prohlédnul, tzn. jestli nejsou zezadu prasklé atd. já se teď do Brna nedostanu, Praha by nebyla až takový problém
Děkuji za ochotu