Chlapci díky moc všem, ovšem jsem fakt kus blbce a nedošlo mi, že bonusy mi poběží na mikře pořád - a s tímhle si v pojištění poradím - piště cokoli do 2.5 jinak po dnešním dopoledním projetí se v Brava jsem tak nějak na vážkách - nějak mi to auto uplně nesedí venitř...
Tak to si myslim, že když narazíš na Alfu Romeo 156 (166) 2,5 V6, tak budes nejspokojenější.
Levný jsou ještě Vectry 2,5 V6, ale ty tak zdaleka nejedou jako ta Alfa.
Jsem sám zvědav jak to dopadne . co Fiat koncern 1.8 16v a ty jeho slavný variátory ? má někdo zkušenosti jak často odchází a jestli je problém, dkyž auto bylo provozovaný nějakou dobu s nefunkčním ?
například jsme s kamaradem jeli za 15 tisíc pro Lagunu I 3.0 V6 24v Initiale Paris...
skutečných 130 tisíc km...plná palba..kuže, alpine audio...jede skvěle i skvěle vypadá
zainvestovat do prestavby E85 a je to hodně slušné a jak sem říkal ty 3.0 V6 PRV motory jsou proverené a neznčitelné...
takové AR s motory 2.5 V6 stojí ojete v podstatě dvojnásobek i víc a mimo aury cuore sportivo, čtyřlistku a italského šmrncu nenabízí nic navíc...
jeden z máola problému o kterých vím, je nákladná výměna svíček...
Naposledy upravil(a) Sova dne 11 pro 2012 16:04, celkem upraveno 2 x.
Jak jsem říkal - LPG ne...
Starších japonců se nějak nebojím, ale je pravda, že ta koroze nic moc ...
Sovo chci auto, ne jachtu na kolech
ještě se mi objevila možnost koupit Lanciu Lybru s padlým variátorem za směšný peníze proto se ptám na 1.8 16v ....ale nějak nevím co čekat od lancie - i když vím, že v těch letech to už byl vícemíéně přeznačkovanej fiat (r.v 01)
MartyCZe: Tady nejde jenom o lemy. Kámošovi rezly šíleně prahy, boční dveře i kufr. I když to opravil, tak to zase za rok vylezlo. A když se podíváš na většinu 626, vidíš, že to mají opravované. Primera bude, myslim, to stejný. Na spolehlivost a na pohodlí neříkám ani Ň.
TomasUL píše:MartyCZe: Tady nejde jenom o lemy. Kámošovi rezly šíleně prahy, boční dveře i kufr. I když to opravil, tak to zase za rok vylezlo. A když se podíváš na většinu 626, vidíš, že to mají opravované. Primera bude, myslim, to stejný. Na spolehlivost a na pohodlí neříkám ani Ň.
nemužu mluvit za ostatni japonce, ale když sem jezdil po carismách tak jediny mista kde to rezlo byly zadní lemy a s úplně tim samym sem se setkal u coltů (95+). Prahy byly sice zasrany od nečistot ale dveře a kufr sem v takovy hrůze neviděl (Inu na mazdy sem se nekoukal, jedině na 323f)
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Tak bohužel nákup teď o cca měsíc až dva odkládám z důvodu komplikací po pracovním úrazu, uvidíme jak to semnou dopadne, abych nemusel řešit spíš automat
Tead píše:Jsem sám zvědav jak to dopadne . co Fiat koncern 1.8 16v a ty jeho slavný variátory ? má někdo zkušenosti jak často odchází a jestli je problém, dkyž auto bylo provozovaný nějakou dobu s nefunkčním ?
jakmile variator zaklepe, mas razem naftaka, co umi tocit 7000. miluju ten pocit. .. zacal se mi projevovat kolem najezdu 100 000km, na funkci to nema vliv.
Tak, že nakonec po pár jízdách z aut ze seznamů výše, finační náročnosti na udržbu a provoz atd...vyberu podle toho na jaký natrefím kusy mezi Peugeot 406 1.8/ Renault Laguna 1.6 16v/1.8 / Fiat Marea 1.6 16v, díky všem za rady ... zvolil jsem tyhle auta díky ceně a dostupnosti nd, relativní spolehlivosti a relativně nízkýma provozníma nákladama (ani s jedním z těch aut z celýho toho výběru bych parádu neudělal - je zbytečný řešit 2.5 V6 a podobný.. ) a především ... jsou ty auta velmi pohodlný pokud jsou v dobrým stavu.. což je tak nějak hlavní kriterium... sportovnost nepotřebuju... díky všem za názory.