nevím cenu toho zinkování... protože jsem to každý řešil někde jinde... a tak různě po známostech atd.. navíc jsem to dělal jak jsem psal v roce 2009 ..
nějakej komaxit bez zinku jsem platil ted nedávno j ..takže to mám zhruba v paměti...
jinak já tu nápravnici shnilou neměl..což je ten základní rozdíl....
ale podle mě je to zbytečný...
ba naopak... podle ELSY se na nápravnici a nápravě nesmí provádět žádné dodatečné svařovací práce... proč asi ..
protože se to dodatečným vařením muže co... zkroutit... (ale ted se bavím o konkrétní nápravnici co mám na autě.. nemám páru jak máte konstrukčně řešený vaše nápravnice..)
což taky není ideální...

a pro mě je daleko menší zlo mít origo svařenou rovnou nápravnici.. v originál znění..která mi možná za 10 let začne zevnitř reznout...než mít nápravnici vyzinkovanou i zevnitr, nakomaxitovanou i zevnitř... zkroucenou jak paragraf se svárama pochybné kvality....
jasný určitě se to bude dát svařit i tak aby se to neprohřálo...a nezkroutilo... určitě se dá sehnat firma, která zkontroluje pevnost a strukturu svárů v rentgenu... atd...
všechno je otázka peněz, času a úsilí... a pro mě nejlepší řešení je... to mít takhle a až to za 10 let, jestli vůbec někdy začne kvýst.. tak koupím za litr druhou nápravnici... opískuju nazinkuju, nakomaxituju... vystříkam vnitřek... přelisuju 2 siletnbloky...a mám na dalších 10 let pokoj....
nebo si udělám nebo koupím trubkovou závodní...
a za prachy, co bych utratil za tuhle dle mýho "zbytečnou" úpravu... si koupím na auto něco jinýho
mám to nakomaxitovaný od roku 2009 fotka je dělná letos... takže asi tak...
boda..a když už se s tím chceš takhle... "mr.." zaobývat.. tak bych to viděl..rozebrat.. opískovat..nazinkovat, nakomaxitovat.. svařit.. a znova nakomaxitovat přes ty sváry....

ale jak píšu podle mě zbytečný peníze, čas i práce.... pokud to není nějakej ultra unikát radši sežen nápravnici v dobrým stavu...
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682