Nejlepší je rozmyslet si co pro koho chci a pak to vzít jedním vrzem najednou.... bo těm lidem asi jebe jak jsou schopní se ušlapat jen proto, že maj někde Kofolu za 13,- a levné rajčata
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
No ještě mi chybí cosi dopéct, stromek kupený, dárky +/- pořešeny (letos jsme si s přítulí řekli, že si navzájem nic kupovat nebudem a místo toho se nakoupí granule do psích útulků, které pak rozvezem )
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
***montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ***
nejradši bych tenhle svátek zrušila
nepeču, neuklízím, dárky sem nakoupila pro rodinu, a ještě za některé její členy
od muže už sem dostala dárek dopředu- koupil mi cabriolet
dobre kony
ja vsechno vyresil pres internet a PPL/CP uz v listopadu kvuli pripadnym reklamacim...Vanoce mam rad, bavi me davat neocekavany darky (na ty jejich seznamu prani seru )
Boči píše:No ještě mi chybí cosi dopéct, stromek kupený, dárky +/- pořešeny (letos jsme si s přítulí řekli, že si navzájem nic kupovat nebudem a místo toho se nakoupí granule do psích útulků, které pak rozvezem )
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Boči píše:No ještě mi chybí cosi dopéct, stromek kupený, dárky +/- pořešeny (letos jsme si s přítulí řekli, že si navzájem nic kupovat nebudem a místo toho se nakoupí granule do psích útulků, které pak rozvezem )
SubTera píše:dobre kony
ja vsechno vyresil pres internet a PPL/CP uz v listopadu kvuli pripadnym reklamacim...Vanoce mam rad, bavi me davat neocekavany darky (na ty jejich seznamu prani seru )
co na to říct... kdykoliv přes rok musím vymýšlet jakou kravinou ji tentokrát zaujmu...přes krasně oči, nohy až do nebe, spadla z nebe asi anděl a podobný sračky....a jen ten jeden den v roce jsou u baru holky třeba sami u stolu a stačí k ní přijít smutně kouknout a říct: "Taky sama .... a bla bla bla bla bla uvidim jestli si letos nadělím blond nebo černovlásku miluju vánoce:-)
Barney respekt....odkud myslíš že to mám ??? .... jen mně ten trik " ÚUUž se znáš se......???? mnou... :-Dtehdy vyšel jmenovala se Sabina .......... ale tam u vas v praze jsou ty holky chytre to neni jak na moravě..tam se nechytam