Přepis bez EKO... TP nebo ZTP..?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Přepis bez EKO... TP nebo ZTP..?
Na koho se to vztahuje??
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přepis bez EKO... TP nebo ZTP..?
zdravotne
telesne
postizeny
telesne
postizeny
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
ale mas na to uz jen asi tejden 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
nějaká novela pak?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ztp budou bez eka pořád, ale nezbaví se tím auto natrvalo, jak to bylo doteď
prostě až ho pošlou dál, tak to novej majitel stejně zaplatí
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
takze bude miliarda aut v odhlasce...Brnak s prazskou znackou, Ustecak se zlinskou. A vymahat pokuty nikdo nebude. Kocourkov.
Půjde to na ruku ČKP, která bude obesílat víc a víc lidí a lidi budou víc a víc platit...
VW - Very Wonderful
Jardafox píše:ztp budou bez eka pořád, ale nezbaví se tím auto natrvalo, jak to bylo doteď
a to vážně? odkaz, zákon, novelu, šup sem s tím, čeká mě to a nechce se mi zbytečně vyhodit 10...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
dneska sem to probiral s pani co dela vedouci na prepisech na bohdalci zadne zmeny nejsou v planu.... takze netusim
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
no já teda doufám že to není jedna paní povídala, mě to popohnalo si to eko vyřídit do konce roku 

http://skoda-virt.cz/cz/forum/legislati ... eko-dan-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
právě si na to JPP skočil bo nikdo tam nedal žádnej odkaz na novelu, tak nešiř poplašnou zprávuJardafox píše:no já teda doufám že to není jedna paní povídala, mě to popohnalo si to eko vyřídit do konce roku

VW - Very Wonderful
Taky jsem se ptal a na úřadě o ničem neví.
Hujdaj a sempl klever
Pokud vím, tak se o tom něco povídalo už v létě, ale pak to nějak utichlo. Nikde jsem nic nenašel, tak doufám, že to teda není pravda. Fakt se mi nechce běhat po úřadech, zvlášť když auto prodávám 

Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hodim to sem. nemuzu najit to spravny tema 
koupil sem auto, odhlasene na nejakou pani, znamou cloveka co jsem to od nej koupil.
papiry mam vsechny.
euro1, takze se potrebuju ZTP zbavit EKO dane.
ted k dotazu> jak nejlepe a nejjednoduseji postupovat?
staci plna moc od pani v odhlasce na pana se ZTP a pak plna moc od ZTP pana na mne? nebo to bude muset pani dohlasit na sebe (a tim padem zaplatit EKO?). pani je z jineho okresu, takze zajedu na evidencku napsanou na ZTP. nasledne evidencku na mne ... ty dve evidencky udelam najednou
aby byla napsana na spravnyho cloveka (ZTP) staci k tomu ta plna moc? povinny asi rovnou napsany na mne ze
diky za odpovedi.

koupil sem auto, odhlasene na nejakou pani, znamou cloveka co jsem to od nej koupil.
papiry mam vsechny.
staci plna moc od pani v odhlasce na pana se ZTP a pak plna moc od ZTP pana na mne? nebo to bude muset pani dohlasit na sebe (a tim padem zaplatit EKO?). pani je z jineho okresu, takze zajedu na evidencku napsanou na ZTP. nasledne evidencku na mne ... ty dve evidencky udelam najednou

diky za odpovedi.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
dohlašovat na tu ženskou není potřeba, stačí ti kupní smlouva - paní --> ZTP pán, plná moc v obou případech + ještě originál ta ZTP kartičkaMike Mad píše:hodim to sem. nemuzu najit to spravny tema
papiry mam vsechny.
staci plna moc od pani v odhlasce na pana se ZTP a pak plna moc od ZTP pana na mne? nebo to bude muset pani dohlasit na sebe (a tim padem zaplatit EKO?). pani je z jineho okresu, takze zajedu na evidencku napsanou na ZTP. nasledne evidencku na mne ... ty dve evidencky udelam najednouaby byla napsana na spravnyho cloveka (ZTP) staci k tomu ta plna moc? povinny asi rovnou napsany na mne ze
diky za odpovedi.
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok. dik Jarousi
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction