Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
crocjirka píše:Rikal jsem si, kdo se toho chytne.. ale cekal se nekoho jineho...
No to jsi se spletl vole Samozřejmě jsem to četl, ale chtěl jsem Ti ukazat ze jsem dospelejsi hele, ja nemam problem, kdyz si nekdo do me rejpne, nemam problem si sam ze sebe delat prdel, ale vzdycky to ma nejaky hranice a tys je fakt prekracoval brutalne, kdyz mi tu furt dokola vkladas do ust takovy hovinka, tak se nediv, ze me to sere, protoze pak lidi, co neznaj kontext to muzou brat vazne, jako ze si myslim takovy hovna co porad pises a nediv se, ze ja si pak delam prdel prehnane z tebe a ze obcas sem i nasranej. Samozrejme te nikde fackovat nehodlam na zadny akci, ale uz jsem nevedel, jak te donutit se na to vysrat a ukoncit ten kolotoc. Tak co, podame si takhle tady ruku, kdyz jsou ty svatky, nebo mas se mnou fakt az takovej problem?
ja nemam s nikym problem a vse beru jako velkou srandu
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
tak to gratulace
Ale mel bys sebou hnout a stihnout vsechny resty, pak to bude stokrat tezsi a slozitejsi vsechno, jestli je to teda prvni potomek a nemas to jeste vyzkouseny
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
NeviM píše:tak to gratulace
Ale mel bys sebou hnout a stihnout vsechny resty, pak to bude stokrat tezsi a slozitejsi vsechno, jestli je to teda prvni potomek a nemas to jeste vyzkouseny
To určitě nestihnu, počítám s tím, že mi to samozřejmě okrouhá rozpočet. Ale tak co už... Holt první tuning Lexe bude Sparco sedačka v malém provedení.
Lukinho píše:Hlavne gratulace Doufam ze uz od raneho veku budes ucit, ze nemecka auta jsou "fuj"
Tak tak, ale na druhou stranu, než vyroste, tak už možná ani nebude ropa
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
no nejhorší jsou španělský jsem slyšel
btw. dobrej námět na flejm, to tu dlouho nebylo
jinak realita je taková, že nejlepší auta jsou těch, co se o ně umí nejlíp starat, to ostatní je zanedbatelný
BTW. ale německej pan Hartge mi tu francouzkou mrdku dobře vytunil, to si jako nestěžuju
Naposledy upravil(a) NeviM dne 26 pro 2012 21:52, celkem upraveno 1 x.
NeviM píše:tak to gratulace
To určitě nestihnu, počítám s tím, že mi to samozřejmě okrouhá rozpočet. Ale tak co už... Holt první tuning Lexe bude Sparco sedačka v malém provedení.
no lováci jsou taky svinstvo, co děti spotřebujou, ale myslel jsem hlavně taky časovej rozpočet ja si to jeden čas vyskoušel s nevlastním, ale stojí to za to každopádně, s vlastním od narození to bude ještě mnohem vyšší level asi, malilinko skoro závidim, ale ja fakt jeste hodně věcí před tím prostě musím
Lukinho píše:Hlavne gratulace Doufam ze uz od raneho veku budes ucit, ze nemecka auta jsou "fuj"
Aktuálně jsem "v procesu" a nic neasijskýho už mi nesmí domů
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
BIGPAPA píše:ja si myslel, že to bude čerpadlo... ale z toho si nic nedělej ty samý maj i 2,5TDi V6 nějaký TDDI
Jsem v pohodě, co by taky člověk dělal, nemít auta
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz