World of tanks
Moderátor: Eiffel
Re: World of tanks
DBčko je tank se kterym moc lidí nehraje (hlavně proto že to je zatim slepá část) ale myslim že v něm je potenciál podobně jako třeba KV-13, to taky neni moc vidět ale když se to s nim umí tak dokáže pomoct týmu. Panther je perfektní sniper který z dálky trefí skoro vše, dokáže toho hodně prostřelit ale dělá malý škody takže se hodí na deptání nepřítele. DBčko je tank do druhý linie kde podporuje těžký tanky a nahání TDčka z boku.
Laconi: Jenže vysvětluj to těm dementům.... když 95% hráčů hraje dle WoT tankový akademie = Těžký někde vzadu....
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
To jako faktGlobus píše:Laconi: Jenže vysvětluj to těm dementům.... když 95% hráčů hraje dle WoT tankový akademie = Těžký někde vzadu....

Já na tu akademii radši nekoukám, ještě bych se dozvěděl jak to hraju špatně

Tohle mě taky štve, hlavní úderná síla je schovaná pomalu ještě za artynou.
a nebo se všichni hrnou jednou stranou a na mě chudáka s arty přijede rychlej malej kryplík A20 apod a hned jsem KO
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Prča je když si někteří hráči představují bránění arty tak že zaparkujou úplně těsně vedle ní a celou hru se nehejbou
Jinak co řikáte na tohle

Jinak co řikáte na tohle

Že máme kliku, že hraješ na US a nemůžeme Tě potkat 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak. Kurňa sleva v garáži na stání asi nebude co? 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Bude sleva, teď kolem Nového roku 

Zkoušel někdo prodat ten tank , který jsme dostali o vánocích do garáže? Zůstane po něm místo v garáži nebo se ztratí s ním?
Hujdaj a sempl klever
misto zustane a dostaneš 150tis 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
A je ten tank k něčemu? Nebo lepší prodat, bych si koupil hned M4 ku .
Hujdaj a sempl klever
je to sběratelskej kousek

to se nedá... poslední dobou je z 10 bitev tak 8 porážek
posraná M3 Lee a A 20
SU-8 taky není žadnej zazrak, pomalu mě to přestava bavit 

Počkej, až budou děti chodit do školy, to už budou ty bitvy lepší 

ja spíš potřebuju někoho s velkým tankem co bude jezdit se mnou a dělat mi bodyguarda 

IV 

jak tam jsi?
No a ja prodal T-150 a poridil konecne KV-1S, ale se 76mm kanonem je to bida... maloco prostrelim 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
něco říkej o bídě....Beaver píše:No a ja prodal T-150 a poridil konecne KV-1S, ale se 76mm kanonem je to bida... maloco prostrelim

Tak na tieru IV velké tanky nejsou, ty začínají na tieru V, ale zase to bude proti tobě losovat v lepším případě i tier VII. Já pár velkých tanků mám, ale ty jsou vhodné tak maximálně pro SU-8. Na co chceš někoho s velkým tankem? 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Já na ní mám tu horší 122mm a taky žádná sláva. Vůbec mi to stou kv-1s nebavíBeaver píše:No a ja prodal T-150 a poridil konecne KV-1S, ale se 76mm kanonem je to bida... maloco prostrelim
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
KV1s je tzv. "baby IS"Tiger.s píše:Já na ní mám tu horší 122mm a taky žádná sláva. Vůbec mi to stou kv-1s nebavíBeaver píše:No a ja prodal T-150 a poridil konecne KV-1S, ale se 76mm kanonem je to bida... maloco prostrelim

Já si KV1s pořád vydržuju v garáži a občas jí provětrám, zajímavý je, že v tank company bitvách 6té úrovně se objevuje prakticky jenom KV1s a jiný těžký tanky 6tý úrovně tam nikdo nepoužívá dokonce sem se setkal i s tim že jí velitel tank company vyžadoval a zbytek doplňovali jen Grille nebo T-50 jako scout což sem dost nechápal kam se ztratila rozmanitost strojů. Nejlepší bylo když sem hrál s nějakou partou a proti nám byl tým kde byli samí chorvati ze stejnýho klanu a tam těch KV1s bylo snad 8 a používali zlatý střelivo tam to pak šlo ráz na ráz