Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
jenže tadle hnusná a tlustá holka z tebe vymrdá duši o dost rychleji než ty vychrtliny
Zeptej se koho chceš a z těch dvou by si vybral NSX. Hondy mě, na rozdíl od Nissanu, neberou,
ale bral bych NSX všema deseti
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
tak namatkou, zeptal jsem se mojeho brachy a asi po vterine premysleni rekl GT-R ja bych taky bral GT-R. NSX je pecka, rad bych ho dostal do ruky, ale Godzila je Godzila
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
LiberaleMiguel píše:tak namatkou, zeptal jsem se mojeho brachy a asi po vterine premysleni rekl GT-R ja bych taky bral GT-R. NSX je pecka, rad bych ho dostal do ruky, ale Godzila je Godzila
Kolik je bráchovi?? A tobě?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Jak už tu padlo... GTR má dneska každej druhej fotbalista a tím to auto u mě ztrácí na exkluzivitě
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
LiberaleMiguel píše:tak namatkou, zeptal jsem se mojeho brachy a asi po vterine premysleni rekl GT-R ja bych taky bral GT-R. NSX je pecka, rad bych ho dostal do ruky, ale Godzila je Godzila
Kolik je bráchovi?? A tobě?
todle je nejaky urcujici faktor, ze se na to vsichni ptaji ? :O
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Z toho si nic nedělej, já bych si taky vybral GTR, NSX mi vůbec nic neříká. Zrovna nedávno jsem jednu viděl když jsem odjížděl od benzínky a prostě placatá honda...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form