Si tady tak prolejzám inzerci a vybírám svoje budoucí auto a i když tyhle nissany nějak nemusim, tenhle mě zaujal Ale za 18.000$ si umim představit zajímavější auto...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Teď po těch japoncích je mi skoro trapně se zeptat, ale sháním fotky FRS v nějakém custom paintu, nejlépe v odstínech šedé a hlavně šedou pastelku, něco jsem našel, ale je toho minimum
Tholis: Zkus pohledat, ja jsem momentalne vytizenej Ale je jedna Fabka RS v custom paintu sedo-chrom. Je na vzduchaci a byla nekdy v tuning magu tusim. Vic bohuzel nevim, tak zkus pohledat
Ritchma píše:Kua to černý GTI-Rko mi připomíná to co jsem měl kupovat. Škoda že to nevyšlo
Me zas sere, ze jsem mohl mit v TOP stavu ( Trochu Oprav Potrebuje) Sunnyho v turbu, jenze kdyz jsem jel pro myho, tak byl za 100 no a o 10 dni pozdeji to slevni na 70, coz jsem mel... no chtelo se mi brecet.
Tholis - bouchni to do bílý. Potom co každý den trávím hodiny na autech mám jasno ve výběru barvy. Bílá a stříbrná. Jelikož stříbrná je na většině aut naprosto nudná, bílá je jasná volba Šéf má v pastelový šedý mergla, starýho veterána. Na to se jenom blbě podíváš a už je na tom vidět škrábanec To je snad ještě blbější barva než černá pastelka...
Ritchma: Hele ještě nejsou peníze, jen si tak říkám co by kdyby.
Bílá ne-e chtěl jsem jí strašně dlouho ale nějak jsem si uvědomil že FRS tolik nesluší, ta šedá jak si posílal je jiná káva a to ještě není přesně odstín co by se mi líbil
Mě teda připadá že se na to bílá hodí, ale když se ti to nelíbí...
Tohle je ten mercedes o kterém jsem mluvil, ve skutečnosti je trošku světlejší než na fotce. Naprostá tragédie na údržbu...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma: má představa je o něco světlejší jak ta fabie co si posílal. Nechce se mi věřit že by to byl takovej masakr na údržbu. Furt si říkám že ta šedá bude stejná na údržbu jak ta červená
Fabia I v zelene barve noveho RS jsem videl a hezke to neni, to uz ta modra, ktera se udelalo docela malo, ta uz vypada lepe, jinak bila by bylo hodne zajimava, jinak bile RS z tovarny vyjelo jen v par kusech na vyslovne prani nekterych zamestnancu pro ktere byla vytvorena, jinak bezny clovek se k tomu nemohl dostat, za celou dobu jsem ji videl snad jen jednou
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry: Blue race je krásná, ale jak nebude originál není už to takové, blbě se na to pak vymýšlí nějaké kombinace apod. Temně zelená metla co jena nových fabiích je pěkná sám jsem jí už viděl, ale to je barva co se rychle okouká, bílá je každá HTP co na ní nahoděj RS-look
Chci něco co chytne za koule, co bude mít šmrnc, proto ta šedá pastelka..ta k fabii jde jak prdel na hrnec..dle mého..ale jiným nápadům se nebráním