pán za ní chtěl 4tis..... tak dostal 1500,- a byl spokojenej a my taky...
pak sem to trochu upravil....a potůnil.....
a nakonec z toho bylo krasne 13. misto z 25ti jezdů
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
jj presne tak.... Mára nebyl klasifikovanej - jednu jizdu nedojel a pak uz nenastoupil .... ani Beny s pandou a Horis s Toyotou
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
gizmi, mike, marty: hoši vím že to není úplně košér, ale v tomto projektu nejdu cestou vzhledu ale cestou performance, tudíž řeším hodně váhu.
na druhou stranu, ty kola se blbě shání tak není problém je celkem snadno pustit, a sehnat na to něco lepšího
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Rudi: obcas to nejaky to demolicni derby pripominalo...ale nic velkyho tohle byl cross ...
díky výše jmenovaným kolegům (a mýmu osobnímu názoru) budou nejspíš na prodej
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Lukin_GSi píše:deywis> nechceš ty kola prodat? beztak to snížíš jomem až prahem na zem a budou ty kola tam zbytečné
deywis píše: v tomto projektu nejdu cestou vzhledu ale cestou performance, tudíž řeším hodně váhu.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kotouce Tarox G88 320mm
Trmeny origos brembo
Desky na zimu nejaky polsky STRACHline
na leto EBC zluty nebo cerveny
Máš origo třmeny a máš problém tam narvat 17ky?
tys to nepochopil! ja mam problem se sirkou trmenu,ne problem s prum. brzd.
kdyz tam chci dat mrdky 7x17 tak mi kolo drhne paprskem o trmen
potreboval bych 7x17 tak max 33et
na zimu mam weds 9,5x17 et 27 limec cca 2cm a mam paprsky cca 5mm od trmenu