Kvalita pneu regal racer?
Kvalita pneu regal racer?
http://www.nejlepsiceny.cz/pneumatiky/r ... 8-92w.html" onclick="window.open(this.href);return false; měl někdo možnost posoudit tyto pneu??někde jsem četl že super guma na suchu....nějak tomu nevěřím už jen ta cena...dejte názory
opel kadett 2.0 16v gsi 
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white

bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white
Re: pneu regal racer
Už se tu párkrát řešily, já mám nazutý 15". Maj měkou bočnici(to je hlavně výsada těch 15"), na vodě bída, ale za sucha si nemůžu stěžovat, měl jsem je i na "okruhu" a fungovaly až překvapivě dobře. Samo ne tak jako třeba Yokohamy ad08 apod. Ale to je taky už uplně jiná cenová kategorie... 

KEHO rennsport
tyhle pneu me taky zaujali...ale nejak jim neverim proto jdu do Kumho Ku36 

-
- Kontaktovat uživatele:
dost často se k týhle pneu řekne jediný : " za tu cenu dobrý "
pár lidí v mým okolí je jezdilo nebo jezdí a vesměs dobrý až na ty měký boky a bídu na vodě

pár lidí v mým okolí je jezdilo nebo jezdí a vesměs dobrý až na ty měký boky a bídu na vodě

QUATTRO 309 kW
Luka: Co jsem se bavil s vrsakem tak pry prvni sada byla na suchu super, ale ta druha uz je horsi a i po zajeti tak dobre nedrzi.
" www.autowerks.cz "
kamarad na nich jezdi amater rallye... bocnice meka jak papir, musis se s tim naucit do zatacek... za tu cenu bych je vzal alespon na zkousku...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem je v 195/50/15 a 205/40/17.
Na suchu pomerne dobra pneu-mekoucka. Trochu lepsi nez toyo t1r.
Na mokru nejvetsi tragedie.
Ma mekky bocnice i v tom zesilenym 40 profilu, takze je to takovy vahavy v najezdu do zatacky.
Za ty penize se neda cekat zazrak.
Na suchu pomerne dobra pneu-mekoucka. Trochu lepsi nez toyo t1r.
Na mokru nejvetsi tragedie.
Ma mekky bocnice i v tom zesilenym 40 profilu, takze je to takovy vahavy v najezdu do zatacky.
Za ty penize se neda cekat zazrak.
babyCupra