Videl bych to jako idealni volbu neb si taky myslim, ze hrat si na espresso s presovacem za trojku nebude uplne idealni a tady aspon vitezi vsestrannost.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
JJ jak sem rikal Tassimo me mile prekvapilo... Navíc je to taky BoschSubTera píše:Pred tydnem jsem koupil Tassimo za Makro body - 1914,- + 4 ruzny balicky. K nemu jsem dostal i kapsle Ristretto, ktery moc nepiju, ale otec se v tomto vyzna (je to jeho konicek a kava je to prvni, co v cizich zemich testuje) a i kdyz me od Tassima odrazoval, tak pri kazdy navsteve si velmi rad da a pochvaluje. V tech kapslich je kava namleta, coz me prekvapilo, kdyz jsem kapsli vyhazoval a podivil jsem se, proc je tak tezkadoba louhovani je prekvapive taky spravna - pristroj pozna produkt dle carkovyho kodu. A predevsim je to vsestranny zarizeni, takze navsteve muzes udelat Milku, Latte (ktery je orpavdu Latte se vsemi zasadami) atp.
Videl bych to jako idealni volbu neb si taky myslim, ze hrat si na espresso s presovacem za trojku nebude uplne idealni a tady aspon vitezi vsestrannost.
Bohužel jejich kávu vyzkoušenou nemám, ale v rodině máme dva kávovary DeLonghi a dneska už bych si ho koupil taky. Ale díval bych se po něčem co má tlak tech 19Baru, to už je potom dokonalá kávaMirek999 píše:Pročítám různě recenze se spokojeností zrnkové kávy na heurece.
Ale zkusím se zeptat Tebe, co ta Delonghi káva? Jak Ti chutná? Pokud jsi jí pil.
Tak to vyzkoušej, třeba pak poznáš, že svět není černobílýFOG píše:Já to nevyzkoušel, ale taky mi to přijde jako kravina. To je jako kdyby jsi chtěl novej smartfoun za 2000,-
Nebo nový auto za 50k.
SubTera píše:kdyz to rika Ultima, tak to asi bude pravda