Poraďte s výběrem dodávky

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
barry

Poraďte s výběrem dodávky

Příspěvek od barry »

ZDar chlapi...zajímají mě dodávky mezi rokem 1995-2001 motor 2,5-3,0 diesel nad 66kw (3-3,5t někdy s vozíkem)
Jumper, Boxer, Ducato
REnault Master
Ford Transit
VW LT
Mercedes Sprinter
Iveco

Poslední tři jmenované jsou většinou s velkým nájezdem nebo nevzhledné...v cenové kategorii
Jde mi spíš o spolehlivost motorů atd...
Kdyby Transit tak nehnil asi by nebylo co řešit
Tak dávejte své vlastní zkušenosti nebo se poptejte známých...
Dočasné téma...potřebuji si něco ujasnit pak se to smázne...díky
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Re: Poraďte s výběrem dodávky

Příspěvek od wesly.TDI »

hoj bobe, já najezdil přes 100.000 za rok s Masterem 2.2dci (myslím že to byla 2.2) 66kw, rok 2000 a jediné co se tam při 200.000 měnilo bylo turbo z pl za 12.000, jinak jezdilo od 7l do 14l dle stylu jízdy a nákladu, s vlekem byl problém v kopcích ale 1 a 2ka jsou dobře spřevodované takže to vyjelo vše idkyž to tahalo i 4tuny :wink:

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

ja mel v laznich sprintera najezdil jsem snim ai 30 tisic mel najeto tusim kolem 180 tisic a prodaval se protoze odesel jeden vstrikovac a nove byli prej drahe tak to prodaly a koupily vito.ale ja snim byl velice spokojenej a me se libil
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

znamy mel na firme fordy a hnilo to a sralo se to. Koupil nake italy a byl celkem spokojeny, ted si koupil jednoho mastera noveho a "porad" je v servise. Rikal ze to byla nejvetsi chyba, ale zas je ot designove pekne auto.
mam zkusenost:
Ducato rv. 95 - motor IVECO
napicu napravy furt neco, motor 550tkm na puvodnim turbu delali se jenom vstrikovace a to mi s tim jezdili ocasi ktere bych za to jak se k tomu chovaji nakopal doprdele !

ted mame dva boxery rv. 04 (280tkm- neverim ze to neni stocene) a rv 06 (200tkm)
opet na picu napravy furt neco ted se delali komplet na obou autech a nestalo to zrovna malo. Jinak to jezdi a nema to problem ten novejsi 2.0hdi 66kw je asi 100tkm nachipovany a zadny problem. Kazdopadne obrovsky problem techto dvou aut je ze na 5tku to jede 70 pri 2000 (nevim kolik vina vypili ale kdyz tohle francouze napadlo urcite meli z toho smichu az krece v brichu). praxe je takova ze kdyz jedes po dalnici 130 toci to 4000. max z toho vytahnes 150 mozna 160 ale to uz tocis 4500 a kdyz jsem teda spechal do prahy tak mi spotreba vysla pres 14l. Mensi je 66kw a vetsi 74kw a oba takovou prevodovku maji. Nevim jak je to u silnejsich verzi, ale dal bych si na to pozor, pokud planujes trasy mimo mesto neumerne to zveda spotrebu.

Pokud chces dodavku muzu od jednoho zakaznika mit, mel bych tam v pristim tydnu jet tak kouknu co to je(myslim ze naky boxer kolem rv. 03), ale mela by byt za hodne dobry peniz.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

barry

Příspěvek od barry »

Sháním šasi s boudou nebo už hotovou odtahovku...dodávky se dají sehnat za srandovní peníze celkem...u nás strašně předražené.
Takže mě zajímají hlavně motory, koroze a spolehlivost...
Nejradši bych Iveco...asi nejspolehlivější, ale vysoký nájezd a taky nízká hmotnost. Je to kus auta s pořádným rámem ale do tři a půl tuny váží základ přes dvě tuny. Jelikož modely prodávané do 3500kg jsou 5000kg otypované na 3500kg. Sprinter a LT jsou spolehlivé kvalitní, výkonné, vybavené, ale drahé...
Transity jsou rezave a trio Ducato, Boxer, Jumper vypadají nic moc.
Zatím se mi nejvíce zamlouvá BOXER 2,5td 1996. Takže je favorit cenou, stavem i výbavou.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

gynga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gynga »

Master a napravy.. bolest motor ani nemluvim.. :roll:
..::užrané quattro::..

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

transit 2,5d model od 98 naprostý držák,dřív shnije než se pokazí..spotřeba okolo 10l..a podmínku bych si dal at má servo,bez je to celkem šílený
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

barry . všechny dodávky jsou vraky a budeš do nich cpat jen prachy . kup si novou a budeš vědět co máš a taky potom podle toho vydrží , s dodávkama jezdí hlavně zaměstnanci a taky to podle toho vypadá .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“