teziste vysoko??? a jak toho dosahnes? strechou o velikosti sotva 2m2 ? cinque ma sice motor vepredu, ale nezavisle zaveseni vsech kol, teziste hodne ke stredu (diky minimalnim presahum karoserie) atd... a stabilita je vice nez dobra
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Mě by zajímalo jestli roztržení setrváku vydrží motor protože v tu chvili musi mít ohromný otáčky. Hl. asi záleží na reakci řidiče.
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Nemám žádnej motor co by dokázal roztrhnout setrvák
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
ja si myslim, ze v momente ked sa ten "upraveny" zotrvacnik roztrhne...
tak je to jak keby ste tam odpalili granat...
obal prevodovky bude na cucky, na motore dolamane niektore uchyty, co ho drzia s prevodovkou pohromade,
v tom momente motor drbne vanu o zem, vdaka comu necha na drahe (ceste) nezamenitelnu stopu...
v lepsom pripade zbytky "tych velkych kusov zeleza" zostanu pod kapotou na svojom mieste a neskoncia pod autom..
=
celu prevodovku, spodok motora a ostatne drobne serepeticky z podkapoty mozete s 99% pravdepodobnostou zahodit....
a budete radi, ze nemate novy vetraci otvor z motoroveho priestoru smerom do kabiny....
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
sak uz som ho videl asi 100x...
a ani neviem ze kolo rokov dozadu..
a niekde je aj video WKT, tiez podobne spraveny zaber bod kapotu...
komisar tam niekde odkopava rozdelovac z trate apod..
a z toho motoru to tak vyzera, ze ostalo pouzitekne len viko ventilov..
to som sem tiez niekde daval, ked tu bola debata s Taboo..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Kdo by chtěl na kadetta GSi výškově stavitelný podvozek tak HP sporting viz jejich vyjádření:
podvozek tohoto typu vyrábíme , cena za sadu je 28.000,- + dph bez unibalů, cena s unibalem 32.000,- + dph.
K výrobě potřebujeme přední sériový tlumič - viz obrázek. Podvozek je výškově nastavitelný, tuhost je nastavena dle požadavků zákazníka. Pokud požadujete podvozek včetně regulace útlumů - vyrábíme sadu včetně expanzních nádobek a regulace tahu a tlaku. Cena tohoto podvozku je 60.000,- + dph./včetně pružin, stavitelné výšky a unibalů.
čekám ještě co mi pošlou za nabídku z Protlumu.....
Přílohy
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion) Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
HP mohu doporučit, měl jsem ho s červenýma pružinama.. tuhost byla asi jako koni sport na nejměkkčí a max. snížení 40-50mm. Ale na fotce jsou zadní z jiného auta..