Oficiální stránky se Vám zobrazí po kliknutí na banner.

Nově také na Facebooku:

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
jandist píše:Zajmalo by mě jak je dělané to světlo, vypadá to moc pěkně, mohl by jsi poslat fotku jak vypadají ledky a na čem jsou přidělané ?
PitrsCZ píše:Nevykladej si to zle, ale postup jak to udelat nenapisu. V restauraci ti taky nereknou recept na jidlo, ktery vari. Muzes hledat na webu.
Jinak, ceny mam na webu: http://www.white-styling.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud bys mel zajem, nebude problem se domluvit.
pro jaye, výměna ledek je zdokumentována i pro dacii (viz. http://logan.hantronix.net/pristroje.php" onclick="window.open(this.href);return false;) , tak někde bude i pro koncern.PitrsCZ píše:No, jak se rika, vzdy musi jit nejakej bl*ec(z jákého důvodu jsem blbec?) proti proudu(jak jdu proti proudu, tím že ti nepřitakávám?) a ja takovym s radosti udelam misto pro vyjadreni(to místo tu je ať ho uděláš nebo ne, jsme přeci na tom veřejném fóru), at si i ostatni maji co precist a cim se pobavit ( skoro každý tu jsme kvůli zábavě)A soude podle tvych ostatnich prispevku v jinych tematech, je opravu co cist (ukaž jich 5 a rozvěď proč jsou špatné)
![]()
Ukaz nam nejakou svoji praci(když už si mě prolustroval, moji práci jednoduše najdeš), kdyz uz mas tolik reci, at mame co porovnat (abych to mohl kritizovat, musím to umět dělat? Zjednodušeně, abych mohl říct že jídlo je hnsuné, musím umět vařit?Zvastat umi kazdej, kor na internetu.
Ano, na webu je toho hodne, staci jen hledat a pak si na to troufnout to udelat. Jinak prosim o servisni manual (není to tam, mluvil sem o rozebrání přístrojové desky)kde je popsana vymena LED (samo že to tam není) (rozebrat interier umi i decko(ne, neumí), na to neni potreba navod(u některých aut ano)). A co se tyka vymeny zarovicek (o žárovkách jsem nemluvil), tak ty se v palubnich deskach u koncernu nepouzivaji od roku cca 1999-2000, nicmene i ty se daji plnohodnotne nahradit LED(no neříkej).