Edit: čím dýl na ty fotky koukám, tím míň se mi líbí, první dojem - JDM pecka, ale jen první
to je ex davidoffa ne?
nejdřív červená, pak oranžová a teď bílá....je to už nějakej ten pátek, ale ten lak byl dycky stodolovej
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Přikladát do kamen, co asi To woe chlape, chces jt do Civika 8G? Pokud chces nejdriv kukacku a vyzkouset, tak si najdi neco blizko a pak se domluv s Rudim urcite se vybere dobry kus v Reichu
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Jord : Ta S2000 nebyla pro tebe,to bylo abych predesel OT
Ja chapu ze si lidi koupi hnusny auto jako je C8G proto jak jezdi,a ne v nafte.
To je jak koupit si Caterham 1.9 Tdi
Kultivovanost a výkon BENZÍNU, provoz za cenu DIESLU .Chtěl bych tímto upozornit event. zákazníky AUTO ESA Praha na nekorektní jednání,které jsem si dnes 2.1.zažil.Pokud budou jevit o váš vůz "eminentní zájem",tak vězte,že je to jen taktika jak vás "přitáhnout" k nim na provozovnu a tam vám nabídnou odkup za směšnou cenu.U mne projevili "eminemtní"zájem prý proto,že je vůz přestavěn na levný pohon LPG ale na místě mi sdělili, že pohon na LPG je spíše na závadu a nabídli cenu o 55000kč nižší.!!!
a pecka
Auto je v plné výbavě jako jsou např: Matrace,peřiny a polštaře Vše je v ceně!.Auto k vidění je IHNED! Důvod prodeje: Rodinné Důvody. PS: Spěchá
Mickael píše:Jord : Ta S2000 nebyla pro tebe,to bylo abych predesel OT
Ja chapu ze si lidi koupi hnusny auto jako je C8G proto jak jezdi,a ne v nafte.
To je jak koupit si Caterham 1.9 Tdi
C8G se kupuje kvůli designu. Kdo si chce C8G koupit kvůli jízdním vlastnostem v tom nikdy nejel dál než 100m.