World of tanks
Moderátor: Eiffel
Re: World of tanks
Jak je vůbec ten ntb starej? 

jen 4 roky 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Jak se to vezme to "jen"
Mně před rokem odešel disk v 5 let starém notebooku a když jsem řešil, co se stalo atp, protože jsem prvně netušil, že to je disk, tak jsem se dozvěděl, že 5 let je celkem dost na notebook 

uvidíme... snad ho rozpohybujou... 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Já jen, jestli se vůbec vyplatí ho opravovat 

Tak popojedem, jen 5 kills ale hlavně 6705 škod což si myslim neni zlý 

Abych nebyl pozadu
No jo, KV1 se 122mm houfnicí jako top tier umí divy. Nejlepší jsou Pz3/4, Pz4 a amíci, na jednu střelu plné zdraví fuč
Ještě více jsem se pobavil, když jsem si to pustil, vyjel na kopec v Himmelsdorfu a střelil do Pz3/4(v domnění, že tam mám pořád stock dělo) a najednou 380HP fuč

Ale přesnost na hovno a nabíjí se to dva dny 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Mně to zase tak nepřesné nepřišlo, trefil jsem vše, co jsem potřeboval
Jako jasně, na střílení přes půl mapy to není, ale tohle by heaviny stejně dělat neměly 

gratulace
Když jsem jezdíval Pz III/IV a Pz IV, tak KV1 byla postrach. Nicméně pokud to člověk za ty malý němce umí, tak si tě objede a ty než se otočíš, tak si tě v pohodě vyndá. Samo, že myslím souboj 1 vs. 1

Když jsem jezdíval Pz III/IV a Pz IV, tak KV1 byla postrach. Nicméně pokud to člověk za ty malý němce umí, tak si tě objede a ty než se otočíš, tak si tě v pohodě vyndá. Samo, že myslím souboj 1 vs. 1

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Tady neměli šanci proti mně. Vyjel jsem na kopec k hradu a oni mě nestihli pomalu ani postřehnout. Pz4 se snažil odcouvat, ale nestihl to
Jinak 1vs1 bych šanci neměl, to je pravda.
Teď občas jezdím s VKDB, chci na něm mít cca 115tisíc zkušeností(momentálně mám asi 95tisíc), abych mohl vyzkoumat Tigera a mít už připravené zkušenosti no novou větev. Ale nebudeš tomu věřit, ten tank je docela zábavnej. Samo, pokud jsem na konci seznamu proti IX tierum a nebo i proti drtivé většině VIII, tak tam toho moc nevykoumám, ale jako top tier je vynikající
Tento tank mi přijde jako typický příklad středního tanku. Čelně s ním nic neprostřelíš, takže musíš z boku nebo ho ukroužit, jinak se s ním hrát nedá. Bavíme se o situaci, kdy na něm máš 88mm dělo a druhou(těžší) věž, která na obratnosti hodně ubere. Se 75mm KwK 42 L/70 a první věží ukroutíš skoro cokoliv, ale dmg je skoro poloviční.

Teď občas jezdím s VKDB, chci na něm mít cca 115tisíc zkušeností(momentálně mám asi 95tisíc), abych mohl vyzkoumat Tigera a mít už připravené zkušenosti no novou větev. Ale nebudeš tomu věřit, ten tank je docela zábavnej. Samo, pokud jsem na konci seznamu proti IX tierum a nebo i proti drtivé většině VIII, tak tam toho moc nevykoumám, ale jako top tier je vynikající

Lidi asi blbej dotaz ale daj se neak konvertovat zkusenosti na ty GOLDY ?
myslim ze by to mealo neak jit kdyz uz mas elitni tank tak ty zkusenosti by se meli dat prevadet na Goldy ale pres ten konvert zkusenosti co tam je to proste neak nejde a nvm proc
Muzete nekdo help ?
Jinak nick mam Morecek a ma mteprve tier V a hraju nemce mam Pzk IV a sem zatim max spokojenej ale chci se dostat na Tiger
myslim ze by to mealo neak jit kdyz uz mas elitni tank tak ty zkusenosti by se meli dat prevadet na Goldy ale pres ten konvert zkusenosti co tam je to proste neak nejde a nvm proc

Muzete nekdo help ?
Jinak nick mam Morecek a ma mteprve tier V a hraju nemce mam Pzk IV a sem zatim max spokojenej ale chci se dostat na Tiger

Do zatáčky se musí bokem 
BMW 328i M-paket 214k/280Nm sani M50 lesteny svody a jednotka od TDI CHIP
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=116&t=109184
Audi A3 1.8T SLStuning 193k/280Nm ex

BMW 328i M-paket 214k/280Nm sani M50 lesteny svody a jednotka od TDI CHIP
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=116&t=109184
Audi A3 1.8T SLStuning 193k/280Nm ex
To nepřevedeš na goldy. Pokud je tank elitní, můžeš zkušenostmi rychleji cvičit posádky nebo ty zkušenosti můžeš zkonvertovat na free zkušenosti, ale to je za goldy 
Spíš než na Tigra se těš na Tigra II, Tiger I není žádná výhra. Ano, ve válce to byl vynikající tank, stejně jako Panther, ale ve hře zase tak dobré tanky nejsou

Spíš než na Tigra se těš na Tigra II, Tiger I není žádná výhra. Ano, ve válce to byl vynikající tank, stejně jako Panther, ale ve hře zase tak dobré tanky nejsou

Tiger I je ve hře naprostá bída! Radím ti dostaň se co nejdřív na Tigera II (9. dělo)
To Tiger P je o 100% lepší a něco o odrazí. A tady zase VK4502A (8. dělo) stojí taky za hovno (když z medka udělaj HT..)
To Tiger P je o 100% lepší a něco o odrazí. A tady zase VK4502A (8. dělo) stojí taky za hovno (když z medka udělaj HT..)
Teď jsem koukal na obrázek porovnání Tigra II a VK4502A, to VK je fakt mrňavý
A celkem papírový, Panther I s ním nemá problém.
Tiger P má oproti Tigeru I silnější pancíř vpředu a je to hodně znát, Tigera prostřelíš čelně jako nic, to s Péčkem máš problém.
Bobku, nevíš náhodou, jestlu upravili tu přesnost? S některými tanky mám kolikrát problém se trefit. Jinak neudělaly už něco s vanou T26E4? Dost lidí mi po ní jde a kolikrát ty střely projdou.

Tiger P má oproti Tigeru I silnější pancíř vpředu a je to hodně znát, Tigera prostřelíš čelně jako nic, to s Péčkem máš problém.
Bobku, nevíš náhodou, jestlu upravili tu přesnost? S některými tanky mám kolikrát problém se trefit. Jinak neudělaly už něco s vanou T26E4? Dost lidí mi po ní jde a kolikrát ty střely projdou.
Z mý zkušenosti s VK4502A se mi hrálo o mnoho lépe než s King Tigrem a to sem používal jen 88 dělo který má o 1/4 levnější munici než ta 105, je přesnější a rychleji střílí takže prakticky odmaže nevýhodu menších škod.Bobek píše:Tiger I je ve hře naprostá bída! Radím ti dostaň se co nejdřív na Tigera II (9. dělo)
S Tigrem II mám skóre: 165/203 a 51% win ratio a 1419dmg na bitvu
S VK4502 mám skóre: 100/161 a 58% win ratio a 1564dmg na bitvu
I když je fakt že s Tigrem II sem hrál dřív když mi to ještě moc nešlo

Celkově sem měl pocit že po mě s Tigrem II víc jdou jako kdyby ho každý chtěl sejmout, s VKčkem sem byl nenápadnej a každej mi dal pokoj

-
- Kontaktovat uživatele:
S tigrem I jsem hrál jen tak abych co nejrychleji dostal Tigera II, ale E-75 to je teprve nářez.
stabilizátor, nabiják - přesný dělo, většinou první v tabulce. Zatím se mi s ním hrálo nejlépe. Teď mám IS-8 a taky to není špatný, ale s E-75kou se mi hrálo ještě o trochu lépe.
stabilizátor, nabiják - přesný dělo, většinou první v tabulce. Zatím se mi s ním hrálo nejlépe. Teď mám IS-8 a taky to není špatný, ale s E-75kou se mi hrálo ještě o trochu lépe.
Dneska se mi podařila myslim hodně cenná medaile
Dumitru’s Medal - Awarded for the destruction of four enemy self-propelled guns.

Dumitru’s Medal - Awarded for the destruction of four enemy self-propelled guns.
Řeknu to v pondělí Adrianovi Dumitru z práce, ale nevím o tom, že by ti něco uděloval 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
-
- Kontaktovat uživatele:
Nepamatuješ si kolik jsi udělal damage? to musí být pěkné číslo.
Proč hraješ na US serveru?
Proč hraješ na US serveru?
Já se tam regnul víceméně omylem když sem netušil že se to dělí na nějaké servery a později už sem nechtěl začínat znovu. Teď tam mám pár známých takže čekám jestli nepovolej transfer do evropy jinak budu zatim tam.
-
- Kontaktovat uživatele:

Laconi o ten transfer jsem se zajímal.
Odpověď jednoho z těch dementních zástupců CZ/SK comunity na tuto otázku byl asi takový: "no comment"
Odpověď jednoho z těch dementních zástupců CZ/SK comunity na tuto otázku byl asi takový: "no comment"
http://worldoftanks.com/community/accou ... 94-Laconi/" onclick="window.open(this.href);return false;F.i.s.h.men píše:ani nechci videt tvoje statistiky. To bych se musel stydět.
No myslim že to neni nejhorší, ale vim že tam jsou hráči který jsou úplně jiný level než já, někdy když mě sejmou jako prvního nějak hloupě mám pocit že by bylo lepší to rovnou odinstalovat

No oni nemaj moc zájem aby přicházeli o hráče, obzvláště platící a pouštěli je na jiný server.Bobek píše:Laconi o ten transfer jsem se zajímal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Laconi: a jak se Ti tam hraje? jsou tam taky hromady polá... teda dementů, jako na EU?
Jinak co se týče tý výhodnosti poškození tak já si to vždycky když jsem si nebyl jistej který je lepší spočítal - počet výstřelů/min x damage = nějaký číslo, pak jsem to samý udělal u druhýho dělal a rozhod se. Proto např na SU-100 mám to 100mm dělo a ne tu 122.
Jinak co se týče tý výhodnosti poškození tak já si to vždycky když jsem si nebyl jistej který je lepší spočítal - počet výstřelů/min x damage = nějaký číslo, pak jsem to samý udělal u druhýho dělal a rozhod se. Proto např na SU-100 mám to 100mm dělo a ne tu 122.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence