Rover
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Rover
Ano, nové MG se sice vyrábí v Birminghamu, ale narozdíl od Volva to je sráč vyvíjený pro čínský trh, čínskými inženýry a čínskou mentalitou... a je to vidět na první pohled, přestože jsem snad někde četl, že na vývoji pracovali i přímo v Kingdom of Condom. Volvo je pořád klasická IKEA, která si drží své standardy a není kopií auta pro čínský trh.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
já myslím, že to chápu... Ano, fyzicky továrny Roveru vyrábí. Fakticky ovšem značka Rover, ta značka Rover, která byla známá z minulého století, ta značka Rover produkující britská rozšafná auta či motory série K, značka Rover, která nebyla frančízou nějaké čínské hujdy, umřela před několika lety.
Takže byhc to mohl otočit- divím se, že mám ty nervy, když to nechcete pochopit
Takže byhc to mohl otočit- divím se, že mám ty nervy, když to nechcete pochopit

IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
jo ty maš vlastně to 100oktanový čtení, že 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Neřešte to,každé auto má své pro a proti,každému se líbí a vyhovuje něco jiného
At' si jezdí každý v čem chce,já zůstanu věrný Anglii

At' si jezdí každý v čem chce,já zůstanu věrný Anglii

Honda Accord 6g 1.8 vtec 100kw - aktuální
Rover 214Si-zastavěn motor Caterham Supersport - už je prodaný
Daihatsu Charade
Fiat Uno 1.5 Mpi
Kia Pride kombi
Rover 214Si-zastavěn motor Caterham Supersport - už je prodaný

Daihatsu Charade
Fiat Uno 1.5 Mpi
Kia Pride kombi
Spíš nechceš vidětVavris.cz píše:Bigpapa: Myslíš tu věc, která je pod značkou MG a Rover distribuována na některé trhy, ale přitom se jedná o nějaký linglong?
milomg: A v Roverech se lidi stydí jezdit i ve dne? nebo to má nějaký jiný důvod, že už jsem žádného takového člověka půl roku neviděl?

MILOMG:to jo.U nás v rodině je jedna zelená dvoustovka a celkově u nás ve městě takovejch zelenejch je kvanta, plus pak dost stříbrnej a modrej a ještě nějaký 3dv, novější 25, viděls jsem tu párkrát i 75 a čtyřstovky jsou zcela běžná věc.není jich jak Yarisů, ale je jich dost
....
Dost lidí nadává na cenu dílů, ale ty nejsou nijak hrozný a v kelly není problém.Není třeba na to celá sada rozvodů, tak si musíš vzít řemen od tamtoho, vodní pumpu od toho, napínák od toho, kladku tam a je to....Nicméně todle je problém u spousty aut, tak co.....

Dost lidí nadává na cenu dílů, ale ty nejsou nijak hrozný a v kelly není problém.Není třeba na to celá sada rozvodů, tak si musíš vzít řemen od tamtoho, vodní pumpu od toho, napínák od toho, kladku tam a je to....Nicméně todle je problém u spousty aut, tak co.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
Přesně tak,taky beru někdy věci z kelly,a ty ceny jsou v pohodě.Breakthru píše:MILOMG:to jo.U nás v rodině je jedna zelená dvoustovka a celkově u nás ve městě takovejch zelenejch je kvanta, plus pak dost stříbrnej a modrej a ještě nějaký 3dv, novější 25, viděls jsem tu párkrát i 75 a čtyřstovky jsou zcela běžná věc.není jich jak Yarisů, ale je jich dost....