http://www.novinky.cz/auto/tuning/29030 ... itigo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To buď rád. Vypadá to, jak kdyby to vyjelo z tržnice.modsuissy píše:Já jsem nikdy neviděl ani tu základní verzi
Tak to pak asi neznáš ceny novejch aut, se koukni tady na Sport CorsuSova píše:nevím...mě auto za 500.000,- + nepřipadá moc low cost...
jasně ty se bavíš o ojetině
tholis píše:Sova: Tak beru co je teď, v té době to byl nesmysl, vše je relativní. V tuhle chvíli je to auto cca kolem 150ti, se spotřebou 6litrů s relativně pružným motorem a relativně dobrým podvozkem. Myslím super kompromis.
Bigpapa:Nedámi to.. Mít polorozpadlej opel a jezdit pak ve finále fordem na plyn je asi lepší varianta. Já radši jezdím a něco na autě dělám než abych onanoval nad tím co kdy OPEL vyrobil ale na co bych nikdy neměl.Furt jen sníš nad tímhle OPC a tímhle OPC a ve finále máš sám hovno
myslíš porovnání 1,3 66kW u Opela nebo 1,9 96kW u Škody? Ano, to je znatelný rozdílBIGPAPA píše:tholis píše:Sova: Tak beru co je teď, v té době to byl nesmysl, vše je relativní. V tuhle chvíli je to auto cca kolem 150ti, se spotřebou 6litrů s relativně pružným motorem a relativně dobrým podvozkem. Myslím super kompromis.
Bigpapa:Nedámi to.. Mít polorozpadlej opel a jezdit pak ve finále fordem na plyn je asi lepší varianta. Já radši jezdím a něco na autě dělám než abych onanoval nad tím co kdy OPEL vyrobil ale na co bych nikdy neměl.Furt jen sníš nad tímhle OPC a tímhle OPC a ve finále máš sám hovno
a ve finale si se svým hovnem vystačíma jsem happy
![]()
Rudi: ale co porovnat třeba objem motoru? 1,3 a 66kw se mi zda lepší jak 1.4 s 55kW a jedním amputovaným válcem![]()