Jestli mu při převodu vystavovali novej velkej TP, tak bych tam zašel, že je to překlep, jestli ne, tak bych zkusil zjistit co maj vlastně na magistrátě uvedený u tohohle auta. Jestli 3dv, nebo 5dv.
sedi VINKA, sedi barva... a auto neni strikany.... auto je dle TP kupovano nove v CR. takze netusim jak to je a neni.. je to starej golf za 10000 z roku92, ale slouzi dobre, je skoda ho nechat sesrotovat kvuli takovy ptakarne
Podle vinu se nedá zjistit co to má mít za karoserii? U třeba Opelů to z vinu vyčíst jde....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
maRkus píše:sedi VINKA, sedi barva... a auto neni strikany.... auto je dle TP kupovano nove v CR. takze netusim jak to je a neni.. je to starej golf za 10000 z roku92, ale slouzi dobre, je skoda ho nechat sesrotovat kvuli takovy ptakarne
asi dobře odvedená práce
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jak už tu někdo psal, zkusil bych to nejdřív v autorizáku zjistit, jaký auto to bylo původně a pak to případně dál řešil. Jinak na to kašlat a dojezdit
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jenze prej kdyz to crashnes tak pojistovna se k tomu postavi zady ze to nesedi.... to samy policajti kdyz te zastavi a zjisti ze nesedi pocet dveri tak je to pruseer
pokud to není nějaká levota, tak je to bordel v papírech.Teď jsem se na to při přihlašování byl poptat u nás na úřadě, protože v techničáku hrubě neseděl výkon o drobnejch 110kw tam bylo míň Bylo mi řečeno, že jakýkoliv změny v techničáku se můžou provádět až měsíc nebo lépe dva po té, co je auto vedený na úřadě......Zkus se poptat nebo to překopej na 3dv
maRkus píše:jenze prej kdyz to crashnes tak pojistovna se k tomu postavi zady ze to nesedi.... to samy policajti kdyz te zastavi a zjisti ze nesedi pocet dveri tak je to pruseer
Nejjednodušší je autorizák, kterej ti to auto najde a že sháníš třeba díl na něj. Pokud tam nebude sedět počet dveří s realitou, tak je to levota. Na úřadě, když to zjistěj, tak by z toho mohl bejt průser a popotahování kolem auta, v autorizáku to víš jenom ty, jaká je realita. A jestli je to za 10tis., tak pak v nejhorším dojezdit s možností průseru nebo rozprodat na díly nebo bez papírů to prodat třeba za bůra...
maRkus píše:Panove problemecek.... GOLF III, po roce sme zjistili ze auto je tridver ale v technicaku je to 5tidver....
da se to nejak prepsat ? nebo umi to nekdo zaridit ???
nebo da se na zaklade neceho vratit auto majiteli a musi vratit penize ? nebo poradi nekdo jak z tohodle ven ???
nebo s tim bezne jezdit ????
pro rejpaly... nejde o moje auto. nejsem debil
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
ehm, to mas nakej starej technicak? pac u novyho zadna polozka pocet dveri neni. u coupe mam starej technicak takovou tu knizku salatovy vydani a tam teda taky nikde neni pocet dveri
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Já mám dojem, že Kia je taky dle TP combi a reál znáš, takže bych to nějak neřešil...
Akorát při evidenčce technik kroutil hlavou (barva je psaná tmavě stříbrná )
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Dobra de mi hlavne o to jak se k tomuto postavi pojistovna, pri pripadnem plneni skody z POVka a tak.... technickou to auto ma, a evidentne to neni poprvy co to proslo