jsem taky pro RAVko, "tchán" má x3 a je to prťavec - to jsem ti zapomněl říct vlastně X3 na hory pro dva lidi a psa, ale pro dítě a kočárek asi nesmysl.
Jord píše:jsem taky pro RAVko, "tchán" má x3 a je to prťavec - to jsem ti zapomněl říct vlastně X3 na hory pro dva lidi a psa, ale pro dítě a kočárek asi nesmysl.
zas takovej prťavec to neni má to kufr dlouhej 97 cm a mezi blatníkama je 95 cm, včera jsem to měřil
A6 v kombiku, 5ku v kombiku.... naco SUV ? suv je stejne velky auto, ale vic nad zemi, drazsi dily, jinac to nic navic nenabidne.
jinac Touran je picovina, je malej a vetsi sracku nikdo nevyrobil.... bud sharana a brecet, nebo ja bych sel do transportera a mel bych napohodu cokoli a kdekoli...
Fáboš píše:to Starlet : ty moc dobře víš, že k X3 mě to táhne nejvíc. je to nejvíc osobák ale s výhodou SUV (vyšší).
Ale z toho, co jsi nahodil, je to nejmenší a nejhnusnější (můj názor)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Tomas: uz kupodivu celkem jo, tenhle neni ani nejlevnejsi, ale o tom to neni. Rozhoduje hlavne stav setrvaku a common-railu, ostatne, jako asi u vsech novejsich naftaku..
facelift s rámem je pěknej. A jezdí se v tom dobře. Ale samo,pokud se nelíbí tobě,je blbost to kupovat. Toho espace co tu někod zminoval má kamarád myslím,že to je 2,2d nebo něco takového a je taky spokojen,2 psy a kočár tam vejde. Ale víc se mi teda líbí něco typu X5
Ten je parádní. A koukám, že se dají sehnat za dobrej peníz.
Akorát to není hotový - píše vznikající stav
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Chce to se svezt, mam moznost jezdit obema auty a komfortni rozdil neni propastny. Nicmene Sonata je sice nejpohodlnejsi (proto ji stale drzime doma, neb ty moderni kozy je neco prisernyho), ale nevhodna pro psi utulek
Naposledy upravil(a) SubTera dne 22 led 2013 12:07, celkem upraveno 1 x.
já mám tu A6 v sedanu a velkej kufr: vejdou sem tam klidně 3 mrtvoly a ještě trochu místa na sekeru a igelitové pytle zbude .... ale dneska už bych šel do kombajnu protože někteří lidi sou fakt vyžraní jako prase nejlepší jsou prostitukty malý a skladný...
Za mě RAV4 4x4 (výhoda na zimu, alternativně Lexus RX pokud máš rozpočet vyšší) a nebo Previa (prostoru hafo, ale nejvíc jsou k mání s naftou, což je bohužel trochu ošemetné).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
je pravda ze pokud kombika tak mondeo v kombiku je treba relativne super na prostor:)
u SUV bych si umel predstavit tu X5 nebo to santa fe:)
kazdopadne ja mam treba 530l kufr a zda se mi to sakra male:DDje pravda ze po sklopeni sedacek prej 1460l:D ale mam sedan takze otvor je na pitchu:D
Protože sedanová Omega má ten kufr moc nízkej. Tam se vejdou jen 3 ks 6x15 se 195/65 Mám to všechno změřený na kola
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Starlet píše:Hlavní je, že jsi nenáročnej a máš jasno
no mám, já chtěl hlavně slyšet, že to do toho co jsem vybral všechno naskládám
Lukáši, do toho, co jsi vybral, všechno naskládáš
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz