Starlet píše:Lukáši, do toho, co jsi vybral, všechno naskládášFáboš píše:Starlet píše:Hlavní je, že jsi nenáročnej a máš jasno
no mám, já chtěl hlavně slyšet, že to do toho co jsem vybral všechno naskládám
Diky Ondro,jsi kamarad.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Starlet píše:Lukáši, do toho, co jsi vybral, všechno naskládášFáboš píše:Starlet píše:Hlavní je, že jsi nenáročnej a máš jasno
no mám, já chtěl hlavně slyšet, že to do toho co jsem vybral všechno naskládám
Nebo ženu do rakve, psa vedle sebe a dozadu, dítěti makovej odvar a máš klidFáboš píše:Díky kluci, přesně takový rady jsem potřeboval![]()
To Mike: jj jasný, že žena pak bude vzádu jezdit s dítětem, s tim se určitě počítá. Když se pak pojede někam na dýl, tak se hold vezme rakev na střechu a bude hotovo...
A nebo se vykašlu na kočárek uplně a žena bude nosit dítě v šátku
A v zimě v tom může nosit dřevo z lesa do kamen, je to praktický...Venca Brody píše:Proč ne? Jsou spešl kšíry, do těch se prcek dá a pohodaAle vhodný tak leda na menší procházku no..
Mike Mad píše:rakev je zbytecna. az bude prcek behat, tak cca rok tak stejne koupite uz jen maly golfky a velkej kocar uz tahat nebudes
porad nejak vidim problem s tim druhym psem, zenu s ditetem das do zadu, k tomu jednoho psa a druheho das kam ? Do kufru psa cpat nechces a do predu je to blbost, takze do te rakve ?Fáboš píše:To Mike: jj jasný, že žena pak bude vzádu jezdit s dítětem, s tim se určitě počítá. Když se pak pojede někam na dýl, tak se hold vezme rakev na střechu a bude hotovo...
hattori_hanzo píše:Že se tady bude řešit velikost kufrů kvůli dětem a psům by mě teda nenapadlo. TF jde do sraček.