Prezidentská volba - aneb koho?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Kdo by se dle vás měl stát Prezidentem Republiky

Karel Schwarzenberg
41
19%
Tomio Okamura
28
13%
Přemysl Sobotka
5
2%
Táňa Fischerová
3
1%
Zuzana Roithová
3
1%
Vladimír Franz
51
24%
Miloš Zeman
27
13%
Jiří Dientsbier
1
0%
Vladimír Dlouhý
1
0%
Jana Bobošíková
3
1%
Jan Fischer
17
8%
Ani jeden z uvedených kandidátů
32
15%

Celkem hlasů: 212

Kein

Re: Prezidentská volba - aneb koho?

Příspěvek od Kein »

Starlet píše: A já volím slušnost, ta nám hodně chybí. Hulvátství, arogance a nadutosti je na každém rohu dost,
nepotřebuji ji mít ještě v čele státu.

:mrgreen: ... HODNĚ ŠTĚSTÍ! Jen mě tak zajímá, připadá ti, že TOP09 jedná a jednala slušně? Mohl by slušný člověk dosadit do ministerstva financí Kalouska? Mohl by ho slušný člověk obhajovat a kamárádit se s ním? Přijde ti dnešní vláda slušná? Knížeti asi jo, když je jejím místopředsedou a nic proti ní nemá, on ji dokonce tvoří. Pokud si to nemyslíš, tak nebuď tak naivní probůh. To je to co mi leze na nervy, ty propagační pindy typu "je slušný, je poctivý, vzdělaný, je to osobnost; to nic, to jste se akorát nakrmili propagačních nápisů na plakátech a ignorujete veškeré kauzy, které jsou s Karlem spojeny, protože tomu jednoduše nechcete věřit...

Jsme velmi zvláštní společností. Ještě před volbou prezidenta, pár měsíců zpátky, národ skuhrá jak je koaliční vláda "rozpočtové zodpovědnosti" na hovno a je třeba udělat defenenstraci a málem mobilizuje. Pár měsíců na to, si národ vybere místopředsedu této vlády za svého prezidenta...Co se to kurva s lidma děje? Denně se lidi v mediích, v diskusích a odborná obec pohoršuje nad ESM a direktivami z EU a za prezidenta si vybere člověka, který je plně a nekriticky podporuje. Co se to kurva s lidma děje?

A co pořád máte s tou osobností? Co to vůbec znamená? Osobností může být člověk jakou chce, ale jde o to, jestli bude rozumět tomu, čemu naši zemi upíše, v tomhle knížeti nevěřím, podepíše cokoliv, vždyť to sám o sobě tvrdí prokrista. A mějte na paměti vy, kteří vidíte knížete jako pana slušnou a poctivou osobnost", že pokud dáte knížeti hlas automaticky dáváte hlas plné podpoře evropských výmyslů, co k nám sem, za jeho působení, zavanou, jste na to připraveni? O to totiž jde u prezidentského postu především o mezinárodní smlouvy.

Samozřejmě pokud jsou voliči Karla spokojeni s dnešní vládou a jsou pro evropsky smýšlející, včetně ESM, tak pak OK, takový člověk může volit Karla s čistým svědomím, že koná ve svém nejlepším zájmu, proti tomu nemohu nic mít. Pokud ovšem voliči Karla jsou proti ESM a jsou nespokojeni s vládou a Karla volí, protože je "slušný a poctivý" tak takoví lidé jsou hlupáci, nic víc, než hlupáci.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Kein píše:
Starlet píše: A já volím slušnost, ta nám hodně chybí. Hulvátství, arogance a nadutosti je na každém rohu dost,

:mrgreen: ... HODNĚ ŠTĚSTÍ! Jen mě tak zajímá, připadá ti, že TOP09 jedná a jednala slušně? Mohl by slušný člověk dosadit do ministerstva financí Kalouska? Mohl by ho slušný člověk obhajovat a kamárádit se s ním? Přijde ti dnešní vláda slušná?
Která strana/politik/kandidát ti přijde slušný? :? Na každého se něco najde, kdo chce psa bít....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Kein píše:

:mrgreen: ... HODNĚ ŠTĚSTÍ! Jen mě tak zajímá, připadá ti, že TOP09 jedná a jednala slušně? Mohl by slušný člověk dosadit do ministerstva financí Kalouska? Mohl by ho slušný člověk obhajovat a kamárádit se s ním? Přijde ti dnešní vláda slušná? Knížeti asi jo, když je jejím místopředsedou a nic proti ní nemá, on ji dokonce tvoří. Pokud si to nemyslíš, tak nebuď tak naivní probůh. To je to co mi leze na nervy, ty propagační pindy typu "je slušný, je poctivý, vzdělaný, je to osobnost; to nic, to jste se akorát nakrmili propagačních nápisů na plakátech a ignorujete veškeré kauzy, které jsou s Karlem spojeny, protože tomu jednoduše nechcete věřit...

Jsme velmi zvláštní společností. Ještě před volbou prezidenta, pár měsíců zpátky, národ skuhrá jak je koaliční vláda "rozpočtové zodpovědnosti" na hovno a je třeba udělat defenenstraci a málem mobilizuje. Pár měsíců na to, si národ vybere místopředsedu této vlády za svého prezidenta...Co se to kurva s lidma děje? Denně se lidi v mediích, v diskusích a odborná obec pohoršuje nad ESM a direktivami z EU a za prezidenta si vybere člověka, který je plně a nekriticky podporuje. Co se to kurva s lidma děje?

A co pořád máte s tou osobností? Co to vůbec znamená? Osobností může být člověk jakou chce, ale jde o to, jestli bude rozumět tomu, čemu naši zemi upíše, v tomhle knížeti nevěřím, podepíše cokoliv, vždyť to sám o sobě tvrdí prokrista. A mějte na paměti vy, kteří vidíte knížete jako pana slušnou a poctivou osobnost", že pokud dáte knížeti hlas automaticky dáváte hlas plné podpoře evropských výmyslů, co k nám sem, za jeho působení, zavanou, jste na to připraveni? O to totiž jde u prezidentského postu především o mezinárodní smlouvy.

Samozřejmě pokud jsou voliči Karla spokojeni s dnešní vládou a jsou pro evropsky smýšlející, včetně ESM, tak pak OK, takový člověk může volit Karla s čistým svědomím, že koná ve svém nejlepším zájmu, proti tomu nemohu nic mít. Pokud ovšem voliči Karla jsou proti ESM a jsou nespokojeni s vládou a Karla volí, protože je "slušný a poctivý" tak takoví lidé jsou hlupáci, nic víc, než hlupáci.
Ten sloh jsi si mohl ušetřit, přečetl jsem asi dva řádky...Pro mě je ta volba jasná, výběr mezi knížetem a komoušskym prasetem je snadná. Pokud mi to chceš vyvracet, zkus to jednou, dvěma větama, tvé slohy mě nebaví číst :)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Mužou mi místní hlupáci vysvětlit proč věří v rovnici Zeman = komunista?

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Komoušské prase nebo někdo z rodiny nacisty a velitele SA
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Zeman pokud vim tak vstoupil do KSČ v roce 68 ještě před okupací a v roce 70 vyhozen :pray:

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

blázen píše:Komoušské prase nebo někdo z rodiny nacisty a velitele SA
Nacista byl otec jeho manželky, jak on, tak ona se od jeho minulosti distancují, pro mě absolutně prázdný argument
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Laconi píše:Mužou mi místní hlupáci vysvětlit proč věří v rovnici Zeman = komunista?
Hlupáka si neberu osobně, navíc od tebe :lol:
http://zpravy.ihned.cz/c1-58867770-dien ... -o-podporu" onclick="window.open(this.href);return false;

BTW, pro mě je ČSSD a KSČM to samý, v jiných barvách a s jinými (i když odpudivě podobnými) ksichty
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Pokud se "pravicové" strany chovají tak jak se chovají, nemohou se divit když se pak lidi obracejí i na levicové strany včetně koministů a myslet si že čssd a ksčm je to samý to je mega úlet :D

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Laconi píše:Pokud se "pravicové" strany chovají tak jak se chovají, nemohou se divit když se pak lidi obracejí i na levicové strany včetně koministů a myslet si že čssd a ksčm je to samý to je mega úlet :D
Tvůj názor, mysli si co chceš, je mi to fuk.
Hezky napsáno:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... cesku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Tead

Příspěvek od Tead »

už dost Miloši :smich2:
http://zpravy.idnes.cz/vyhnal-schwarzen ... _domaci_js
Docela by mě zajímalo jinak - když tu byla řeč o tom banneru - Stop této vládě :D jestli se opravdu najdou lidi co věří tomu, že přijde Miloš spasitel a celý to tam rozpustí :lol:
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Starlet píše:
blázen píše:Komoušské prase nebo někdo z rodiny nacisty a velitele SA
Nacista byl otec jeho manželky, jak on, tak ona se od jeho minulosti distancují, pro mě absolutně prázdný argument
to je to samé jako když se distancuje zeman od KSČ.. a to že Kája po převratu uplácel úředníky aby se dostal k některým majetkům ti nevadí? A ted mu myslíš jde o co? O blaho země? Nebo o majetky.... Myslíš že on bude podepisovat a rozhodovat správně pro lidi nebo pro to aby z lidí vytáhnul peníze a majetky?

FOG

Příspěvek od FOG »

Jasně, má málo tak to jde dělat pro prachy :D 8) :lol: pobavil jsi...
štyrykrátštyry tédéí

SubTera

Příspěvek od SubTera »

blazne, ty jsi jednicka :lol:
vytahujes tady korupci, o ktery by ses v zivote nedozvedel, kdyby ji Shwarzenberg sam nenaprasil. Promin, ale ty jsi stejne demagog jako ten hulvat Zeman a pritom jsi zcela jiste dal aspon jednou v zivote nekomu vsimny. Kdo jsi bez viny, hod kamenem 8) (myslim, ze kamen nikdo hledat nebude)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Tak zas trochu oleje do ohně :lol:

Obrázek
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

SubTera píše:blazne, ty jsi jednicka :lol:
vytahujes tady korupci, o ktery by ses v zivote nedozvedel, kdyby ji Shwarzenberg sam nenaprasil. Promin, ale ty jsi stejne demagog jako ten hulvat Zeman a pritom jsi zcela jiste dal aspon jednou v zivote nekomu vsimny. Kdo jsi bez viny, hod kamenem 8) (myslim, ze kamen nikdo hledat nebude)
ne, tu jsem si přečetl na internetu,když jsem do encyklopedie na seznamu napsal Karel Schwarzenberg. Chtěl sem si něco přečíst. Raději budu demagog ,jako hulvát Zeman,než retardovaný volič Schwarzenberga.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

blazen: ted jsi mi to teda nandal, bojim se, abys mi k tomu jeste neprokopl dvere :lol:

nejak se tenhle tyden u Zemanu nedari :lol:
http://tn.nova.cz/zpravy/prezidentske-v ... abatu.html

Beaver

Příspěvek od Beaver »

blázen píše:...než retardovaný volič Schwarzenberga.
Tak teda dík :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

Kód: Vybrat vše

Ukoncil jste sledovani tohoto tematu
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

deywis

Příspěvek od deywis »

sledovali jste někdo tu debatu na nově? dle mě slušná fraška...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

Sova

Příspěvek od Sova »

otřesná debata...však t také ke konci zeman hezky zhodnotil...

nejubožejší bylo zhazovaní těch jeho voličů v Karviné
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Beaver píše:Tak zas trochu oleje do ohně :lol:

Obrázek
toto je trapné...

mimochodem TGM by se asi těžko smířil tím že prezidentem republiky je exšlechtic...
Cléon & Fonte

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Dluzno dodat, ze oba kandidati meli v hospodach slusny jelimany :lol: - k Zemanovcum bych ale podotknul, ze dle jejich meritka bychom se takto tedy meli chovat i k exulantum a emigrantum, byt jsou mezi nimi velmi kvalitni lide.
Koukal, urcite koukal, neb se z toho snazim vyvodit i dalsi vyvoj preferenci. Cekal jsem, ze ale zazni, co tento tyden Zeman hodne pohnojil, to nezaznelo. Zeman ani neutocil, to ho muselo stat hodne sil. Cvancarka me mile prekvapila, ale na herecku by se mohla plynuleji vyjadrovat, po mrtvici na rozdil od Karla neni.

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

Ano, Miloš řekl naprosto přesně: "žiji ještě teď jako důchodce" ..a já doufám ať to potrvá i nadále
http://www.facebook.com/djdoemixx

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Sova píše:nejubožejší bylo zhazovaní těch jeho voličů v Karviné
A tobe jejich vyjadrovani prislo v poradku? Mimochodem, v tom prenosu se k nim nekdo kriticky vyjadroval? Pokud vim, reporter pouze rekl tomu tretimu, at se zkusi vyjadrovat trochu kultivovane.

Sova

Příspěvek od Sova »

SubTera píše:
Sova píše:nejubožejší bylo zhazovaní těch jeho voličů v Karviné
A tobe jejich vyjadrovani prislo v poradku? Mimochodem, v tom prenosu se k nim nekdo kriticky vyjadroval? Pokud vim, reporter pouze rekl tomu tretimu, at se zkusi vyjadrovat trochu kultivovane.
ještě než se jich zeptal, tak nezapoměl uvest, že ačkolv měli 6 piv, tak bla bla...

celá relace byla ubohá...
Cléon & Fonte

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Sova: 6 piv predpokladam myslel dohromady pro ty tri lidi, nacez rekl, ze by meli byt strizlivi...(to sice nevypadali, ale budiz)

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Sova píše:otřesná debata...však t také ke konci zeman hezky zhodnotil...

nejubožejší bylo zhazovaní těch jeho voličů v Karviné
nic takového nebylo třeba, oni to zvládli bravurně sami (taky se poslední dobou činíš 8) )
Stejně tak jako vyžranej Hůlka, ten to taky rozštípl :lol:
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Odpovědět

Zpět na „Pokec“