S jakou firmou půjčit supersport-slevoweby

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

jizvikova

S jakou firmou půjčit supersport-slevoweby

Příspěvek od jizvikova »

AHoj všem,
ráda bych muži k narozeninám pořídila jízdu supersportem. Je skvělý řidič, neuvěřitelně mu jeho řidičské schopnosti závidím, jelikož já řídím strašně-hlavně se bojím, takže akorát "trénuji" v odlehlých silnicích a hlavně bez dalších pasažérů. Ale k věci. Našla jsem několik nabídek na jízdu rychlými auty, ale kterou firmu vybrat, aby jízda stála za to, aby se vůbec k volantu dostal, aby měl garanci času a ne 5 min v autě a nazdar. Poradíte prosím? Nerada bych, aby z dárku byla noční můra. Přemýšlela jsem i o zaplacení okruhu v Mostě, ale naše auta má kulový výkon (motor 1,4, fiat linea) a s tím by si asi okruh moc neužil?
P.S Prosím na mě laicky, fakt jsem v tomhle oboru mimoň, sice koukáme každý víkend na TopGear, ale kromě krouťáku, jsem toho moc nepochytila :), auta hodnotím podle vzhledu a motorky podle toho, jak rychle umí jezdit a jak je silná (manžel zatím nechce koupit, prý až budou děti dost velké na to, aby se z nich staly sirotci)

díky moc za informace

Mickael

Re: S jakou firmou půjčit supersport-slevoweby

Příspěvek od Mickael »

Ja mam kladnou zkusenost s firmou RentCar Supersport. Cena myslim ze 1400,- ,za cca 25 min. jizdy po okreskach v Nissanu GTR plus letistni draha tam a zpatky plnej plyn,na konci jsem mel 280 km/h. Ale slysel jsem i o spatnych referencich,z cehoz vyplyva ze zalezi hlavne jakeho chytne manzel instruktora,ten muj byl v pohode,spis me vybizel k rychle jizde nez ze by prudil. Myslim ze na jare pujdu znova.
R33 GTST Mspec2 '97

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Doporučuju přečíst tohle téma. Řeší se tam těch firem víc a jsou tam jak pozitivní, tak negativní zkušenosti.
✠Luftwaffle✠

jizvikova

Příspěvek od jizvikova »

hattori_hanzo píše:www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Doporučuju přečíst tohle téma. Řeší se tam těch firem víc a jsou tam jak pozitivní, tak negativní zkušenosti.
to jsem četla, ale vlastně nic pozitivního tam není, teda kromě těch nenápadných komentů od nováčků

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Ono to nejspíš bude mít svůj důvod, proč tam žádnej vlastně není. :D Businessplán těchhle firem totiž ve skutečnosti rozhodně není založenej na půjčování aut nadrženejm petrolheadům. :wink:
✠Luftwaffle✠

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Tak jsem mel asi stesti :?
R33 GTST Mspec2 '97

jizvikova

Příspěvek od jizvikova »

takže není šance na normalni jizdu? :(

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Je i není. Dle příspěvků v tom tématu lze usoudit, že to jednoduše bude sázka 50:50. :wink:
✠Luftwaffle✠

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

hattori_hanzo píše:Je i není. Dle příspěvků v tom tématu lze usoudit, že to jednoduše bude sázka 50:50. :wink:
Z vlastní zkušenosti je to opravdu 50:50, byli jsme tam ve dvouch já jízdu uplně hnus a kamarád si to s jiným instruktorem nemuže vynachválit, takže to vážně bude o lidech co dostaneš do auta 8)
moooc velký černý letadlo :lol:

jizvikova

Příspěvek od jizvikova »

Davidoff píše:
hattori_hanzo píše:Je i není. Dle příspěvků v tom tématu lze usoudit, že to jednoduše bude sázka 50:50. :wink:
Z vlastní zkušenosti je to opravdu 50:50, byli jsme tam ve dvouch já jízdu uplně hnus a kamarád si to s jiným instruktorem nemuže vynachválit, takže to vážně bude o lidech co dostaneš do auta 8)
diky za postrehy
nevím, jestli radši nezaplatit 30 min na okruhu v Mostě, ale s naším autem, by to moc asi zážitek nebyl

janos666

Příspěvek od janos666 »

No, taky mohu potvrdit že to je sázka 50:50, osobně jsem si jízdu u rentcaru nakonec objednal, měl jsem jet s GT-R, ale prej s nim něco bylo, tak bych musel čekat, jízdu jsem chtěl mít co nejdříve za sebou, tak jsem se nakonec svezl pouze s bmw m3 e92, ktreré bylo ihned k dispozici, ale asi jsem měl pak fakt štěstí na instruktora, když čtu zkušenosti jiných, k rychlé jízdě mě jen pobízel, a nechal mě jet opravdu na ,,krev" jen mě nenechal vypnout kontrolu trakce, ale to se mu vůbec nedivím :lol: z druhé strany ty lidi dost obdivuji, když si sednou k někomu o kom ani neví jak umí řídit, a v životě kormidlovaly tak maximálně chiplou octavii a myslí si jaký nejsou mistři za volantem...Jinak další firmu kterou bych mohl doporučit je http://www.dream-cars.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ale to už je trochu dražší, + vratná kauce, ale je to jistota.
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...

walish

Příspěvek od walish »

A co třeba tohle? http://okruhy.driveit.cz/f458.php?ceny=most" onclick="window.open(this.href);return false; je tam toho na výběr dost, je tam i okruh v Mostě...

jizvikova

Příspěvek od jizvikova »

walish píše:A co třeba tohle? http://okruhy.driveit.cz/f458.php?ceny=most" onclick="window.open(this.href);return false; je tam toho na výběr dost, je tam i okruh v Mostě...
to vypadá dobře :) nemá s tím někdo zkušenost??

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Jednoznačně bych využil této akce u dream cars: http://www.dream-cars.cz/first-minute.php" onclick="window.open(this.href);return false;

ceny pětinové oproti běžné sazbě, ovšem bez rizika, že to bude nějaká polovičatá slevomatová hrůza...
Taky jsem neodolal a mám objednaného Cata :mrgreen:
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Ten Nejlevnějšísupersport (teď DriveIt) na mě z těchhle půjčovatelů působí nejseriózněji, už jen proto, že asi jako jediný neprodávaj přes slevomaty a podobně. A jezdí se fakt na okruzích a ne "okruzích" typu ovál vyznačenej na rozjebanym letišti, což je jeden z významnejch plusů. Zase cena je vyšší, než talíř za půl hodiny, ale osobně bych do toho šel radši.

Pokud se nepletu, tak je (nebo byl) do toho projektu zapojenej místní člen Brutus, tak by tu moh udělat nějaký menší pí ár, kdyby se mu chtělo.

A nebo, to už jsem chválil v tom předchozím topicu, Dream Cars. Sice to nejsou okruhy, ale pokud je druh zvyklej na Lineu 1,4, tak s Italií na závodním okruhu stejně asi nepředvede velký divadlo. Je sice hezký, že "je skvělý řidič", ale to já jsem si myslel taky do doby, než jsem poprvý řídil auto s několika stovkama koní. :mrgreen:
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Vavris.cz píše:Jednoznačně bych využil této akce u dream cars: http://www.dream-cars.cz/first-minute.php" onclick="window.open(this.href);return false;

ceny pětinové oproti běžné sazbě, ovšem bez rizika, že to bude nějaká polovičatá slevomatová hrůza...
Taky jsem neodolal a mám objednaného Cata :mrgreen:
Prubnul bych tam Lambo, ale kauci 400 klacku se mi davat teda nechce, prece jenom bych mel trochu problem to dat dohromady :roll:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Co jsem slyšel, tak stačí podepsat směnku... a doufat, že to nerozvěsíš :)
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Hmmm, tak v tom pripade budu mit nad cim uvazovat (a nebo moje zena, pac v unoru mam narozky) :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

vtuni

Příspěvek od vtuni »

myslím že celkem seriozni firma je http://www.showcars.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
jezdili u nich i v autosalonu na primě...atd.
přes různý slevový portály se člověk dostane na víc než zajímavý ceny.. (990,-) ( a mimochodem stačí jim zavolat..a na onu cenu se dá s nimi domluvit i bez slevomatu..... atd... :) ) takže na "orientační ceník nekoukat... :)
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682

jizvikova

Příspěvek od jizvikova »

twingo.driver píše:Ten Nejlevnějšísupersport (teď DriveIt) na mě z těchhle půjčovatelů působí nejseriózněji, už jen proto, že asi jako jediný neprodávaj přes slevomaty a podobně. A jezdí se fakt na okruzích a ne "okruzích" typu ovál vyznačenej na rozjebanym letišti, což je jeden z významnejch plusů. Zase cena je vyšší, než talíř za půl hodiny, ale osobně bych do toho šel radši.

Pokud se nepletu, tak je (nebo byl) do toho projektu zapojenej místní člen Brutus, tak by tu moh udělat nějaký menší pí ár, kdyby se mu chtělo.

A nebo, to už jsem chválil v tom předchozím topicu, Dream Cars. Sice to nejsou okruhy, ale pokud je druh zvyklej na Lineu 1,4, tak s Italií na závodním okruhu stejně asi nepředvede velký divadlo. Je sice hezký, že "je skvělý řidič", ale to já jsem si myslel taky do doby, než jsem poprvý řídil auto s několika stovkama koní. :mrgreen:
a muzes mi o tom neco rict? jako jak moc rozdilny pocit rizeni to je?? manzel jezdi na velkych motorkach, tak tak nejak doufam, ze superauto zvladne bez problemu

twingo.driver

O čem? Jakej velkej je rozdíl mezi Fiatem Linea a Ferrari Italia? Těžko říct, ani v jednom jsem nejel. :D Nepsal jsem nic ve smyslu, že to neuřídí, jen je ke zvážení, jestli stojí za to napoprvý "vyhazovat" prachy třeba za to Ferrari v Mostě, když je dost možný, že na okruhu nevyužije naplno potenciál ani toho Fiata.

Nevim, prostě jsou podle mě všechny tyhle jízdy s "instruktorem" na hovno a já bych do toho asi nešel, protože nechat se instruovat od někoho, kdo to auto viděl poprvý dvě hodiny přede mnou a má za úkol se za pade na hodinu tvářit otráveně na sedadle spolujezdce, by pro mě asi příjemnej zážitek nebyl. To už bych radši asi dýl šetřil a zaplatil si něco jako BMW Driving Experience nebo jak se to zove, kde neslouží spolujezdec jen jako buzerační prvek, ale snaží se tě naučit líp řídit. Mně přijde nejlepší volba ta akce od Dream Cars, jak sem dával Vavris.

Mimochodem včerejší Černé ovce: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097 ... 128/video/ Nejsou tam žádný převratný novinky, jen další potvrzení toho, že Rentcarsupersport jsou klasičtí čeští podnikatelé.

jizvikova

Příspěvek od jizvikova »

twingo.driver píše:O čem? Jakej velkej je rozdíl mezi Fiatem Linea a Ferrari Italia? Těžko říct, ani v jednom jsem nejel. :D Nepsal jsem nic ve smyslu, že to neuřídí, jen je ke zvážení, jestli stojí za to napoprvý "vyhazovat" prachy třeba za to Ferrari v Mostě, když je dost možný, že na okruhu nevyužije naplno potenciál ani toho Fiata.

Nevim, prostě jsou podle mě všechny tyhle jízdy s "instruktorem" na hovno a já bych do toho asi nešel, protože nechat se instruovat od někoho, kdo to auto viděl poprvý dvě hodiny přede mnou a má za úkol se za pade na hodinu tvářit otráveně na sedadle spolujezdce, by pro mě asi příjemnej zážitek nebyl. To už bych radši asi dýl šetřil a zaplatil si něco jako BMW Driving Experience nebo jak se to zove, kde neslouží spolujezdec jen jako buzerační prvek, ale snaží se tě naučit líp řídit. Mně přijde nejlepší volba ta akce od Dream Cars, jak sem dával Vavris.

Mimochodem včerejší Černé ovce: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097 ... 128/video/ Nejsou tam žádný převratný novinky, jen další potvrzení toho, že Rentcarsupersport jsou klasičtí čeští podnikatelé.
děkuju moc

všem děkuju, pomohlo mi to, asi fakt nejprve koupim ten Most, z prahy to nemame tak daleko a uvidime :)

walish

Příspěvek od walish »

Já bych to s tím Mostem a Lineou neviděl tak jednoznačně. Není to auto na okruh :) Auto na okruhu dostane dost zabrat - jak motor, tak brzdy a další komponenty, nevím, jak dalece tam je vyřešeno chlazení, nicméně pokud s tím pojede jako na okruhu, může přepálit olej a může to mít nepěkné následky. Stejně tak pár ostrých brzdění na origo brzdách a může se jít na výměnu apod., čili v důsledku to může vyjít o dost dráž, než půjčení toho auta. Jestli v takovém nikdy nejel, tak si třeba na tom okruhu v Blatné nenechá zážitek zkazit instruktorem, ale užije si to, i kdyby měl do toho auta jen nasednout. Dle hodnocení jsou DriveIt dobří, tak bych se toho nebál. Nestojí to ani tolik, co výměna brzd na Linee, takže bych si to ještě dobře promyslel ;)

twingo.driver

Aby nedošlo k nedorozumění, já taky nemyslel tahat svoje auto na okruh, jen jsem to použil jako příměr, že v supersportu to stejně žádný honění tisícin nebude, protože drtivá většina řidičů neumí perfektně ovládat ani svoje vlastní auto. (I když spousta z nás si to myslí.) Na druhou stranu jak píše Lama, nevěřim, že za čtvrt hodiny ostřejšího ježdění tu Lineu nějak výrazně dokurví. Na pravidelný race days to asi fakt neni vhodný náčiní, ale takhle výjimečně by si aspoň vyzkoušel, jak se to auto chová "na limitu".

Pokud je okruhový ježdění podmínkou, šel bych do DriveIt, pokud ne, vzal bych to first minute od Dream Cars. Hlavně žádný Rentcarsupersport a jeho klony, to je recept na bolehlav.

Vavris.cz

Příspěvek od Vavris.cz »

Prrr s tím Mostem.... Předpokládám, že myslíš toto: http://okruhy.driveit.cz/f458.php?ceny=most" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel už tam někdy? Zná tu trať?

Protože jestli NE a ani nejezdí v rychlých autech (to že jezdí na silné motorce je úplně jedno) - tak to je imho zážitek, který mu moc nedá. Nebude znát ani trať, ani auto, párkrát na to šlápne na rovince... Pokud bys kupovala jen 1 kolo - vůbec to nemá smysl. Minimum bych bral alespoň ty 3, kdy v tom třetím si to už možná místy bude trochu užívat... Ale i tak to bude 7 minut, které uběhnou strašně rychle a navíc už se dostáváš skoro na cenu, kde může mít u dream-cars Lambo na celý den a 2x překonáváš cenu Porsche 911 na celý den! Celý den a 3 kola jsou obrovksý rozdíl...

Takže ten Most bych koupil pouze v případě, že Most dobře zná a že s autem umí. Jinak je imho za ty peníze mnohem přínosnější superauto sice bez okruhu, ale na neporovnatelně delší dobu ;)

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Je pravda že pokud by to chtěl odjezdit Lineou, tak už by byla lepší škola smyku. Tam bych pak z vlastní zkušenosti doporučoval vyhnout se firmě Max Cars, protože to jsou akorát vyhozený prachy. Oproti tomu mi třeba kurz bezpečný jízdy na autodromu Česká Lípa přinesl mnohem víc a to byl paradoxně zadarmo.
✠Luftwaffle✠

twingo.driver

Jen bych to ještě shrnul: Vyhni se všemu, co se nachází v Příbrami nebo na letišti Dlouhá Lhota u Příbrami.

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

...nebo tak. :D
✠Luftwaffle✠

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Vjetí do kačírku znamená pokutu 25,000 Kč