Berry píše:Rudi tak to je dobry epic fail u ty A8 D2, jinak k tomu auto by mel pridat neco jineho,navic uz tak podezrela cena u D2 facelift a s timto motorem uz o necem svedci, chce to mi bokem aspom 100tis CZK
a ještě bych přidal jednu větu
Rudi píše:
co je na tom podezřelýho? Vždyť je to 12let starej pekáč...
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Už se to tu řešilo několikrát. V předvolbách tam je Octavia RS, jiná tam není, takže ten, kdo zvolí tohle, automaticky se mu to ukáže v nadpisu Jedině, že by prodejce zvolil kategorii "Ostatní".
Gooder píše:Už se to tu řešilo několikrát. V předvolbách tam je Octavia RS, jiná tam není, takže ten, kdo zvolí tohle, automaticky se mu to ukáže v nadpisu Jedině, že by prodejce zvolil kategorii "Ostatní".
Jenomze... "Prodám Škoda Octavia II, 1.9TDI RS, 77Kw, R.v. 2005, najeto 165000, Servisní knížka," - ten popis pod tim se automaticky negeneruje !
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
a hlavně, tak to dám na rajaut nebo jinak, proc to tam musí cpát, když tam nemá tdi octavka kategorii? a přesně jak píše bobr, aspoň tam může napsat do popisu, že je to POUZE rs packet, nebo je asi fakt přesvědčenej, že má RS...kdo ví
Ta Okta je dobre predelana, ten interier je v lepsi vybave nez byly zakladni RS, ktery v te dobre nemely ve standardu treba MaxiDot nebo navigaci - minimalne zaklad byl 2DIN radio, to pojmenovani je nestastny, ale mele se to porad dokola, je to nekdy dano tim prednastavenym vyberem a nekdy demenci majitelu nic vic, nic min a dementi jsou vsude bez ohledu znacky auta
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
To je kamose, nedavno to prodaval za 235 a tedka to prodava nekdo z jihu se stejnym popisem, nejak to smrdi. Kazdopadne je to RS paket, udajne zapsanej od vyroby v TP,ale nevidel jsem to, jen jsem v tom jel.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Pokud jsem si dobre vsiml, tak se jedna o DSG, takze lepsi nez manual to uz je jiny automat, nez ty stare konstrukce, ktere ma hodne lidi zaryto v pameti, pokud se s nima osobne a prakticky setkali
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Asi tak. Nemám najeto úplně málo a musím říct už dávno jsem došel k tomu, že vyjma sportovního/víkendovýho auta, už dneska vážně ruční řazení nemá smysl. Ve městě je manuál akorát k nasrání, na dálnici v tom prakticky není rozdíl a na těch pár momentů kdy se člověk utrhne někde na okresce moderní automat, obzvlášť takovej jako DSG, bohatě stačí, resp. je možná mnohdy i lepší.
hattori_hanzo píše:Asi tak. Nemám najeto úplně málo a musím říct už dávno jsem došel k tomu, že vyjma sportovního/víkendovýho auta, už dneska vážně ruční řazení nemá smysl. Ve městě je manuál akorát k nasrání, na dálnici v tom prakticky není rozdíl a na těch pár momentů kdy se člověk utrhne někde na okresce moderní automat, obzvlášť takovej jako DSG, bohatě stačí, resp. je možná mnohdy i lepší.
toe názor bezkuláka
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd