Kdyby se mu vysraly jen kondíky tak by šel pořád aspoň na par vteřin nahodit, jenže jemu nejde nahodit vůbec takže tam došlo k fyzickymu poškození desky vlivem buď tepla nebo prostě stářímLiberaleMiguel píše:Teorie je správná, ale prakticky je to blbostTen notebook má svojí pracovni teplotu kolem 20°C, takže zmrazením ničeho nedocílíš. Jestli to je tím napájením na desce(těma kondíkama), tak pomůže jejich zahřátí(třeba fénem) a pak jde počítatč nahodit. Problém u notebooku ale je, že chlazení je nedostatečné, takže i kdyby todle vyšlo tak pojede jenom chvilku a pak zase klekne kvůli přehřátí, nebo se nepodaří nahodit vůbec, protože se sice zahřejou dost kondíky na to aby se podařilo dosáhnour prahového napětí pro jejich fungování, ale tím se aji přehřeje něco jiného a zapnout nepůjde
Pomoc se závadou u notebook
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Pomoc se závadou u notebook
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/

ježíš pořád lepší deska za 800 než kupovat novej noťas
ja to mam za 2800 i s dopravou ale vim, že bude dalších pár chvil fungovat

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
To Marty: S těma kondíka je sice možnost, že by se zapl alespoň na chvilinku, ale nemusí tomu tak být, teď mi na stole leží několik kousků dotykových panelů, který beží pod windows CE (samostatné pc s obrazovkou) a u všech jsou mrtvý kondíky (jsou tam jen 2) (1000uF/10V) a ani neťuknou, po výměně vše ok
Jinak to už je trochu off, takže se omlouvám, já bych si s tím pohrál, ale Tobě doporučuji buď koupit novou desku nebo novej notebook
Jinak to už je trochu off, takže se omlouvám, já bych si s tím pohrál, ale Tobě doporučuji buď koupit novou desku nebo novej notebook

třeba 14dnůBIGPAPA píše:ježíš pořád lepší deska za 800 než kupovat novej noťasja to mam za 2800 i s dopravou ale vim, že bude dalších pár chvil fungovat

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- LiberaleMiguel
MartyCZe: zalezi na tom jak hodne jsou prepalene 
BIGPAPA: Jasne, urcite se vyplati investovat 2800 do nejakeho stareho notebooku s zivotnosti v radu tydnu....

BIGPAPA: Jasne, urcite se vyplati investovat 2800 do nejakeho stareho notebooku s zivotnosti v radu tydnu....
A nemohl bych mít třeba spálený procesor?
no možný je všechno, ale tohle jsou jen dohady, spíš tipuju tu desku...takhle po netu se opravuju špatně 

udělal sem nějakou fotku,je to vizuálně v pořádku,nebo KO?

- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
malej zoom, na tom procesoru takhle nejde nic poznat. zvetsi to tak 100krat a mozna pujde neco videt uz
vetsinou pokud je ko procesor tak aspon bliknou ledky, pripadne to pipne
vetsinou pokud je ko procesor tak aspon bliknou ledky, pripadne to pipne
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
s mobilem toho moc nesvedu.

- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak jinak. takhle na tom nic nepoznas. musel by si to studovat na urovni tranzistorovych spojeni apod. procesor muzes vyzkouset v jinem notasu a budes vedet jestli jde nebo ne.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Zkusim ho testnout v druhem notasu
určitě zkusit, pokud je ta možnost, otázka je jestli ten druhej notebook je stejnej aby ten procák vůbec podporoval, jinak vizuálně ok, ale těžko říct, jak bylo řečeno, tak by alespoň něco udělal, spíš vyfoť desku a kondíky 

Do druhýho nepasuje je v něm AMD 

Procesor vadnej nebude, to by musel jedině hořet plamenem... 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
nn nemusel, jednou jsem zkoušel starý AMD bez chladiče, jen kouřil
vydržel asi 15-20 sekund
ať odpočívá v křemíkovým nebi

To se ale v běžném NTB nestává.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
rozebral sem ho, něco co vypadá jako kondíky sem našel,ale vypadají v pořádku. Zkusil sem změřit napětí na pinech od baterie při napájení trafem a napětí tam je v plné výši
edit:když jsem k tomu připojil panel kde je display a¨tlačítka ke spouštění nb tak mi na display naskočila indikace nabíjení baterie.
když přiložím ucho k desce tak jde slyšet jemný píštivý ton,ale nb nelze pořád nastartovat
edit:když jsem k tomu připojil panel kde je display a¨tlačítka ke spouštění nb tak mi na display naskočila indikace nabíjení baterie.
když přiložím ucho k desce tak jde slyšet jemný píštivý ton,ale nb nelze pořád nastartovat
Hele jak už někteří říkali, šel bych po grafickym čipu ten za těmahle problémama stojí hodně často, pak možná chipset... kondíky odcházej málokdy a procesor snad odejít ani nemůže, leda by celej blafnul a byl na škvarek.
Tady pomůže trouba na 180 nebo horkovzduška, nicméně po týhle úpravě bych se notesu honem rychle zbavil protože opravy timhle způsobem nemaj moc dlouhou trvanlivost
Tady pomůže trouba na 180 nebo horkovzduška, nicméně po týhle úpravě bych se notesu honem rychle zbavil protože opravy timhle způsobem nemaj moc dlouhou trvanlivost

Pětka f kombajnu
- LiberaleMiguel
(facepalm) kdyby to byla grafika, tak se aspon nastartuje....ale myslim, ze to uz se tu psalo nekolikrat
Nee měl sem FS Amilo21xx a tam ani nebliknul (vlastně jo asi na destinu sekundy blikla power LED
Po zahřátí GPU raketovym zapalovačem a zatižením zase běhal

Pětka f kombajnu
tak sem v polsku něco zakoupil,tak to vyměním a snad pojede
tak dnes dorazil balík z polska ,tak sem to smontoval dohromady.. přišel skoro celý notas,tak sem použil spodek = desku s procákem, dosadil na to svou grafiku,paměti a HDD.. po zapnutí to napíše pár pro mě neznámých věcí a pak když chci spustit windows (i v nouzovém režimu) tak to napíše tohle a ihned se resttartuje a pořád dokola.. poradí někdo? Nebo je třeba přeinstalovat celý windows? Což bych nerad..mám na hardu jeden placenej program,což bych musel znovu platit.
díky za radu.

díky za radu.

typ procesoru si nerozumí s verzí windows pro jiny procesor 

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
- bejvávalo :/

takže tam mám strčit původní procák?
buď a nebo skus opravovací cdčko
a jaký placený program tam máš, já neznám žádné placené 

opravovací CD? to je co? Placený program je program předělaný na zakázku = pravená verze originálu majitelem tvůrcem programu. A zadara mi to znova neupraví.
program maš na HDD na jakým oddílu disku? C:\ nebo D:\
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Zdravim, tohle mi dělá počítač na recepci docela dost často
. Prostě to několikrát restartuju a naskočí
.
. Prostě to několikrát restartuju a naskočí

Loga, tiskoviny, pozvánky, firemní indentita. Jste začínájící firma, živnostník a potřebujete svou tvář? Navštivte mojí stránku, se vším vám poradím a zhotovím.
-->http://www.christpetr.cz<---
-->http://www.christpetr.cz<---