Co myslíš ?.. jazyk šroubem do místa původního oka a ten jdm tow hook se zas moc nepoužívá a ten se prostě přišroubuje k výztuze nebo nějakej zesílenej části kastle..
Menší posilovač měly Kadetty s menším motorem... jestli ho ještě někde mám, tak ti ho klidně změřím, ale nevim.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
No, náprava už je doma. Je to předělaná náprava z Kadetta, takže bez ABS. Mám k tomu posilovač z Astry a válec má 4 vývody, takže taky bez ABS. Já mám v Corse ABS, takže válec má 2 vývody. A teď co s tím
První možnost je udělat to bez ABS, ale raději bych s ABS. Tzn. sehnat válec z Astry, která má ABS a do zadní nápravy dát náboje z Astry s ABS?
Jestli chceš ABS zachovat, tak ty věci co máš jsou k ničemu...
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Mám takovej dotaz
Na mým Háčku jsem vyzoroval pro mě neznámé dva zvuky. Když auto chcípnu tak po chvílí slyším z pravý strany pod nebo v palubce takovej "elektronickej" zvyku jakoby se něco zavíralo/otvíralo dělá to v intervalu cca 5min, po delší době po větších intervalech dělá něco obdobnýho i v místech pod volantem akorát že tam mi to zase přijde jakoby se tam cosi zašroubovávalo/vyšroubovávalo
Nevíte náhodou co to může bejt?
Díky, tak konečně vím co to je, pokud by to někoho zajímalo tak se jedná klapku recirkulace a pokud se vám něco obdobnýho dělá i v části pod volenatem tak cituji odpověď od uživatele Frydex z háčkovýho fora
- Pod volantem je to zase klapka, která směšuje a rozvádí vzduch do ventilace,ta se taky sem tam točí a přenastavuje klapky, po vypnutí motoru. (Počítám, že máš asi automatickou klimu)
no a já mám aut.klimu
za 2 tisíce tedy o 856kč levněji mám úplně novou hliníkou se třetinovou vahou tedy (480gramů) místo původních 1.5kg jde mi o nějakou jetou na vyzkoušení nebo pak předělat původní z XEV
polovinu? takze pokud mas 5 otocek z leveho do praveho rejdu tak chces 2.5? tzn 1 a ctvrt do plneho rejdu na kazdou stranu? no pokud s tim chces jezdit jen do 60km/h tak ano... ve 150 to hodis na strechu napis jakej prevod mas ted
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."