Sova píše:někteří lidé chtějí a líbí se jim japonská auta...někteří zas chtějí francouzská...jinej zas chce Forda...
ale jen ti, kteří nemají na Audi nebo VW si koupí Opel
jsem toho názoru, že Opla nikdo ve skutečnosti nechce
co to blekete.....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Sova píše:někteří lidé chtějí a líbí se jim japonská auta...někteří zas chtějí francouzská...jinej zas chce Forda...
BIGPAPA píše:co je na něm pohádkovýho? btw nebylo to auto pana V12?
no psal ze je to origo včetně masky a kapoty, která se dávala až od 92 na V8 a na M5 byla az od 94. V inzeratu pise 90 a me psal 88. Jinak je to asi 3tí majitel u nás
matt dobrej postřeh říkal jsem si že ty hromady hlíny jsou mi nějaký povědomí
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
co to blekete.....
byla sobota..byly nějaký pivka
Na dně sklenice je pravda, riknul jste to hezky
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
To je úplně nejvíc soc co může být.... ale je pěkná
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to je bohuzel pravidlo, kdyz se objevi nekde tak stary a tak zachovaly auto, skoro vzdycky je to socka
například jeden fakt extrém, 5500 najeto, igelity z vyroby na klikach a sedackach http://www.tipcars.com/renault-r21/unik ... 1504.html#
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)