A uvědomuješ si, že podle toho co se píše v tom článku, tak se za pár let budeme moct smát Toyotě, že Land Cruiser bude na podvozku Yarise a FT-86 na podvozku Priusu? Toyota chystá úplně to samý, čemu se tady v případě VW směješ. Tvoje výroky občas nejsou krátkozraký, ale totálně slepý.Beaver píše:Tak ja jsem zatim v klidu a tesim se, az novy "sportak" od VW bude na stejnem podvozku jako Transporter a bude to bud:
1. duvod proc prodavat Transporter RS (protoze to ma pyco stejnej podvozek jako sportak)
NEBO
2. duvod proc sportak bude mit na hovno podvozek, protoze to je navrzeny tak, aby to uvezlo paletu krabicovyho mlika
A resume - auta levnejsi urcite nebudou i kdyz na tom VW usetri, to bych se skoro vsadil
Myslím, že by jsi si měl projít něco málo o automobilovejch konstrukcích a pak si ten článek ještě jednou přečíst. Tohle je totiž něco trochu jinýho. Nebo si vážně myslíš, že u VW začali teď používat to, co se normálně dělá už tak 70 let?BIGPAPA píše:ja nevim no ale u VW se objevila amerikaGM používá podvozkový platformy pro víc aut už docela dlouho
a ty jako student VŠ by jsi mohl o ekonomice vývoje a výroby něco vědět

...no a vzhledem k tomu že je Toyota ještě prodávanější než VW, tak je to úplně stejnej, ne-li ještě horší shit ne?Beaver píše:Burgery od Mekace jsou v podstate taky hroznej a predrazenej shit, kterej je nacancanej a dochucenej tak, aby to vypadalo echt a lidi to zhusta kupujou. Ale hovezi steak to z toho neudela.

Tyvole ty jsi vážně expert... A všiml jsi si někde, že to CLA má taky náhon na předek? Nesmíš přebírat informace jen z perexů, ale občas si taky něco opravdu přečíst. Jinak žádnej Golf CC ještě na světě není, takže bych ho neodsuzoval předčasně. Passatu CC se taky smáli a prodává se víc než dobře. Navíc nikdo netvrdí že chtějí konkurovat Mercedesu. Ovšem pokud máš s oboru s tak širokou nabídkou jako jsou auta v nějaký kategorii pouze dva modely, tak je jasný že jsou to konkurenti, byť nepřímí.BIGPAPA píše:tak nevim no, ale co zkouší VW poslední dobou je docela výsměch
chce svým superkonceptem Golf CC konkurovat mercedesu cla
to bude ale tak maximalně cenou o pár tisic pod cenou CLA
sportovní coupé s pohonem na předek super volba určitě vím čemu bych dal přednost
Prodává se? Prodává. Tak v čem je problém? Pokud jsi to ještě nepochopil, tak jedním z významnejch taháků Golfa je právě to, že můžeš začít na třech kilech a když chceš, tak můžeš skončit na ceně přes milion. Ne nadarmo se říká, že Golfem může jezdit do fabriky vrátnej, stejně jako ředitel. Podstatný ovšem je, že můžeš. Narozdíl od jinejch automobilek, který mají tři lehce podprůměrný výbavový stupně, ke každýmu tři-čtyři příplatkový položky a nazdar.LiberaleMiguel píše:Rudi: Tobe jako ta cena Golfa kabrio prijde v pohode ? Kdy cena verze R(260 konove predokolky) zacina nad 1 milionem ? To jako vazne ?
Phaeton je možná propadák, ale to se v automobilový branži občas stává. Podstatný je, že mají dalších 15 modelů který více či méně táhnou. Jsou automobilky, který nevyrobily úspěšnej model už 15 let.BIGPAPA píše:a to, že jsem tu uvedl velmi směšnou věc, že chce VW konkurovat svým golfem cc mercedesu cla ruku na srdce je to směšnétak jsem tím nechtěl rozhodně nikoho urazit, ale je poukázat na snahu udělat něco co jim nejde.... viz propadák Phaeton
Věř tomu nebo ne, ale najdou se lidi kterejm to vyhovuje. Lidi co jednoduše nechtěj aby jejich auto všude rozkopávalo dveře znakem Bentley na kapotě. Není jich hodně, ale jsou. Milionář a supermodelka? Čím dýl tě čtu, tím neodbytnější mám pocit, že máš o opravdovým životě naprosto nulový nebo zcestný představy a názory který si podle toho vytváříš podle toho taky vypadají.LiberaleMiguel píše:nikdy jsem tak nejak nepochopil, proc VW todle auto vyrabi(i kdyz se mi celkem libi). Dyt za ty prachy je BentleySice je to prakticky stejne auto, ale nedokazu si predstavit nejakeho milionare jak rika nejake supermodelce "vyzvednu te v sedm, prijedu ve svem folksvagnu"
Bigpapa: Vzdelani v dnesni dobe je znamkou akorat tak toho, ze je clovek lenivy a vyhovuje mu, ze ho zivi rodice.... (tim nechcu rypat do nikoho konkretniho)
A sa tvoje poznámka o vzdělání? To je výrok za kterej si zasloužíš čestný označení vylízanýho debila. Větší píčovinu jsem snad za posledního čtvrt roku nečetl.