Gola Mannesmann

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

kony5

Re: Gola Mannesmann

Příspěvek od kony5 »

nekolik starych tonovek uz to neprezilo...nejshprsi jsou ty racny ty orechy rtrochu drzi.... Tata ma walther nemeckou fakt nejlepsi co je ale koukal sem na dnesnk ceny toho naradi a 3tisice stoji jen racna :-D a zastoupeni v cr nema....pouzivam ted hodne stanley fatmax... Od racny pres orechy a ockoploche racnove klice a zatim super...a mne treba.nevyhovovala ta bgs kvuli tem orechum ktery mi prijdou na pytel protoze proste to ma na matici vuli..nebok sem mel nejaky smejd....a hlavne nesnasim tyhle kompleettni velkky sady..vzdy koypim jen malou golu a zvlast.zase meco jinyho at netaham cely kufr a vezmu treba 3 mensi....a hlavne teda proto ze to furt vysypavam a nechce se mi to zbirat :roll: ...(psal sem na tabletu tak sry za preklwpY) :-D

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Na poloosy se používá trhák ne račna. Každá račna houpání vydrží, ale tvoři se na zubech větší a větší vůle až ji jednoho krásného dne vyhodíte. Já používám tonu a mám ty račny v pořádku odjakživa, ale neviděly kladivo ani trubku, jen sila ruky, co nejde povolit tak trhák.. Nikdy jinak. Takový zacházení jako houpání na račně je hnus
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

racna od bgs vydrzi i houpani i 170cm dlouhej nastavec :lol:

jinac k orechum BGS, oni maj vuli, tak to ma bejt, ale nikdy to nestrhnes, on se pootoci a opre o tu plochu matice a povoluje 8)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

ja jsem celkem spokojenej s FERMkou, sice orechy orezly, kdyz to prvne padlo do snehu, ale jinak cajk.. v praci nic lepsiho nefasujem, no. :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

maRkus píše:racna od bgs vydrzi i houpani i 170cm dlouhej nastavec :lol:

jinac k orechum BGS, oni maj vuli, tak to ma bejt, ale nikdy to nestrhnes, on se pootoci a opre o tu plochu matice a povoluje 8)
roztrhneš každej ořech,je to jen o síle. V depu se trhali třeba i ořechy velikosti 100 , proto by se měla volit vhodně velká sada už třeba u těch poloos kde jsou matice cca 34 + tak bych tu sadu 1/2 nepoužíval..tam už používám třeba tu 3/4 .. mám už díru v ruce po ořechu 19 ,kdy sem trhák nadstavil tyčí a kus ořechu mi projelo pod žílama

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

mam i velkou golu zacinajici 30 a konce 52 orech, nebo takovy neco, ale tu mam fakt jen na vyjimecny zalezitosti...

jinac kazdej orech muze prasknout, souhlasim, coz nic nemeni na tom ze BGS drzi uz 6 let bez poskozeni
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

po přečtení tohoto tématu sem si k vánocům koupil BGS co doporučoval Markus a jsem moc spokojen
Trabant, VW Golf, MX 5

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

od BGS mám taky nějaký věci a už sem ji dříve doporučoval... proti tomu nic nemám. Přesnost těch ořechů je ovšem někdy důležitá,zejména u pohnilých šroubů :lol:

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

bgs mame uz 10let na servisu a jeste nic nezarvalo. ted jen jak koukam na nektere orechy, treba 13,15,16,17 uz nesou znamky opotrebeni,uz nejsou na hlavach sroubu tak pevny,ale I tak se da normalne pouzivat bez poskozeni sroubu/matice...tonu sem mel taky a tam sem pulku orechu rozlamal a druhy uz byli ozvejkany.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

deywis

Příspěvek od deywis »

na Markusovo doporučení jsem si po novým roce taky nadělil BGS a jsem velmi spokojenej. Pár šroubů jsem už sice urval, ale můžeme polemizovat už jenom nad tím jestli je to ořechem, nebo stářím šroubu...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

No tak jestli urval, tak neni o cem polemizovat, za to orech rozhodne nemuze, polemizovat by slo, kdybys serval sestihran, nebo co to bylo. Priste co nejvic pomlatit kladivem, aby se "odrazil" zavit a prostrikat WDckem nebo necim takovym, to pomze tak v 80% pripadu a je to o dost jednodussi, nez pak vrtat a delat novej zavit. A pokud sroub cumi nekde skrz, tak vzit dratakem co nejlip ten zavit vycuhujici.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

za to že urveš šroub ořech určitě nemůže

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

za urvanej sroub muzou spatny ruce. ja jen nechapu jak pouzivate to wd? pac kdekoliv sem ho pouzil tak nepomohlo....kdyz bych na to plyvnul tak by to vyslo na stejno. Pouzivam brunox turbo spray a ten jako hned po cerveny brzdovce vazne funguje.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

normalne nastrikas kde je treba a nechas chvilku pusobit :D Ja s tim mam jenom dobre zkusenosti. Ale je pravda, ze jak deda vytahnul cervenou brzdovku za 19Kcs tak to bylo jine kafe :lol:
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

no brzdovka je jasna, ta je nej, ale prijde mi, ze se nedostane do tak tesnejch mist jako to WeDecko :) tomu kdyz necha clovek cas, tak se dokaze dostat vsude, mi prijde :)

LiberaleMiguel

jn, brzdovka je moc "husta"
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

JEKL

Příspěvek od JEKL »

Když jsem pořizoval první Golu připlatil jsem si a koupil http://www.naradionline.cz/zbozi/gola-s ... -94ks.html - nemám jedinou výtku :D , další plus - od Bahca lze objednat cokoliv do sady jako náhradní díl 8) Tonu nebrat, už je to šmejd z číny :oops:
Mercedes W201 a W208, ex W124

LiberaleMiguel

To ze se neco vyrabi v cine neznamena, ze je to smejd ;-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

NeviM píše:No tak jestli urval, tak neni o cem polemizovat, za to orech rozhodne nemuze, polemizovat by slo, kdybys serval sestihran, nebo co to bylo. Priste co nejvic pomlatit kladivem, aby se "odrazil" zavit a prostrikat WDckem nebo necim takovym, to pomze tak v 80% pripadu a je to o dost jednodussi, nez pak vrtat a delat novej zavit. A pokud sroub cumi nekde skrz, tak vzit dratakem co nejlip ten zavit vycuhujici.
wdčko je celkem na prd. Na zarezlé šrouby používám rust off crafty od würhu a nemusíš nic kartáčovat ani čekat, funguje hned.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

WD je zaklad kazdyho kutila, ale je to uroven NULA. je milion jinych a o hodne lepsich veci na odrezovani nez WDcko.

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

:D

Obrázek
✠Luftwaffle✠

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

WD není na zarezlý šroub, VD je možná dobrý na nějakou slabou oxidaci. Na rez jsou jiné výrobky. Ale i bbrzdovka funguje dobře. Já mám doma nějakou starou komunistickou kyselinu,když do ní ponořím zrezlý šroub,začne vařit a bublat a za půl minuty vytáhnu čistý :lol:

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

hattori_hanzo píše::D
8) 8) :lol:
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Nejlepší místo pro nákup golovky je sklep s poklady po dědovi... Tonovka z roku tak 1970 :lol: ta přežije i konec světa :)
Přílohy
DSC_7239j.jpg
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

modsuissy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modsuissy »

Obrázek[/quote]

Vlastním tuto. A nemůžu si jí vynachválit.
Loga, tiskoviny, pozvánky, firemní indentita. Jste začínájící firma, živnostník a potřebujete svou tvář? Navštivte mojí stránku, se vším vám poradím a zhotovím.

-->http://www.christpetr.cz<---

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

WDčko je naprd v tom, že potřebuje čas a to dost času a několikanásobný důkladný prostříknutí, ale pak funguje taky. Wurth je wurth, to je jasny. A odráťákovanej šroub je odráťákovanej šroub, kor když dělám něco na podvozku, tak mám už celkem automaticky po ruce akučku s dráťákem, ono se to vyplatí, příště už je to jak lego...

fereros2

Příspěvek od fereros2 »

To modsuissy kolik tě stála? U nás je ve slevě jen za dvojku, tak jsem dost přemýšlel, hlavně se dají sehnat i náhradní ořechy...jen mi neseděla ta cena, ale asi do ní půjdu

JEKL

Příspěvek od JEKL »

LiberaleMiguel píše:To ze se neco vyrabi v cine neznamena, ze je to smejd ;-)
uznávám mam zaujatý pohled a averzi proti Číně. Ale prostě Český, Německý popřípadě Švédský výrobek ve mě budí lepší dojem 8)
Mercedes W201 a W208, ex W124

SubTera

Příspěvek od SubTera »

kubi: mam dve takovy stejny, stejne stary a jsou top!

Pouzivat WD na zarezly srouby b me v zivote nenapadlo. Tim promazavam tahla a podobny blbosti 8)

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Subtera: pouzit WD na mazani je dost na prd, netrvá mu moc dlouho, než "zmizí" ;) jako provizorně na zarezlý věci, proč ne, ale na nějaký smysluplný plnohodnotný mazání fakt nééé, to příště použij radši stříkací tuk ve spreji 8)

Jekl: mam stejnej pohled na veci made in PRC, zkušenost mě o jinym ještě nikdy nepřesvědčila

Odpovědět

Zpět na „Pokec“