jediné co se mi líbí tak návrat ke starému znaku oproti tomu cirkusu před tím

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Však já už psal, že až přijde facelift Superba, bude mít Škodovka tři skoro stejný auta a všichni z toho zase budou odvázaní, jak je to super designový skvost a výborný auto.DcSpeedi píše:vždyť je to furt stejne auto jen měni název...
Jestli máš na mysli zakazany xenony v jedničkovych fabiích a deštníčky ve dveřích superbu tak si myslím že je to blbost. Ano VW tady děla histericky scény, že ji škoda parazituje na trhu, ale to je jenom jeho blbost, protože si neumí dát normální cenu pro ostatní trhy (němci at si to klidně kupuji za přemršeny ceny, když na to maji).LiberaleMiguel píše:Marty: škodovka se tomu určitě nebrání, v tom jí brání právě VWDyť aji v SuperBu je omezená výbava a motorizace, aby nekonkuroval Audinám
Podle tebe je špatně že to má velký kufr?BIGPAPA píše:ale ten kufr na 610l rezervního vzduchu po zavalení lavinou dává vysokou šanci na přežití chalupářum v horských oblastech
píšu snad něco o tom, že je to špatněRolljoin píše:Podle tebe je špatně že to má velký kufr?
Ve služebáku se snad naopak ten prostor právě využije, ne?BIGPAPA píše:píšu snad něco o tom, že je to špatněRolljoin píše:Podle tebe je špatně že to má velký kufr?stejně bude 80% těhle kombiků jako služebák a moc se nevyužije velikost kufru
ve vetře mam 500l a nikdy jsem ho nenaložil tak, že by byl uplně full
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
BIGPAPA píše:píšu snad něco o tom, že je to špatněRolljoin píše:Podle tebe je špatně že to má velký kufr?stejně bude 80% těhle kombiků jako služebák a moc se nevyužije velikost kufru
ve vetře mam 500l a nikdy jsem ho nenaložil tak, že by byl uplně full
Jo jo, dvanáct let starý Volvo se čtvrtmilionem na hrbu je naprosto logická alternativa k novýmu autu.Beaver píše:Až budu potřebovat vozit tři prdele věcí a k tomu naštosovaný 4 rakve na sobě, tak si koupím Volvo V70 a ne Octávii... Asi jsem divnej, ale líbí se mi víc než Octavia![]()
http://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo ... oFrom=list
Jo jenže to "Volvo" bude jezdit i v době kdy se ty octavie začnou sr*ttwingo.driver píše:Jo jo, dvanáct let starý Volvo se čtvrtmilionem na hrbu je naprosto logická alternativa k novýmu autu.Beaver píše:Až budu potřebovat vozit tři prdele věcí a k tomu naštosovaný 4 rakve na sobě, tak si koupím Volvo V70 a ne Octávii... Asi jsem divnej, ale líbí se mi víc než Octavia![]()
Rolljoin píše:Vidišto já jak dřív na A4 tak teď na passatu vozím plný kufr každou chvíli a to nemusím být obchoďák. Pokud tím netrpí zbytek interieru tak není velký kufr rozhodně na škodu.
Každý potřebuje holt něco jiného ale ty mi poslední dobou připadáš trochu jak nelson, najdeš si na čemkoli cokoli čemu se můžeš vysmát.
MartyCZe píše:Jo jenže to "Volvo" bude jezdit i v době kdy se ty octavie začnou sr*ttwingo.driver píše:Jo jo, dvanáct let starý Volvo se čtvrtmilionem na hrbu je naprosto logická alternativa k novýmu autu.Beaver píše:Až budu potřebovat vozit tři prdele věcí a k tomu naštosovaný 4 rakve na sobě, tak si koupím Volvo V70 a ne Octávii... Asi jsem divnej, ale líbí se mi víc než Octavia![]()
EDIT: K tematu, je to hnus nelibi se mi to, je to zbytečnej analní kolík ala rapid
Teda radši si koupím rok jetý bafo za 700tis než novou oktávku ve stejné výbavě a za ty stejné prachy v 1.2TSI s nějakou "překroucenou zadní nápravou" (multilink cpou jenom do silnějších verzí)twingo.driver píše:A ještě poznámka: Uvažuju jen lidi, který potřebujou autem JEZDIT, tj. aspoň 40k km ročně. Takoví experti, který si koupí patnáct let starý bávopyčo (nebo cokoli jinýho, to nemá bejt flejm proti BMW), aby měli to vysněný "mnohem komfortnější auto s daleko lepší výbavou za zlomek ceny, než daj blbečci za novou oktávku" a pak s tim jedou dvakrát za měsíc kolem komína, můžou skutečně mít třeba žígo a srát se nebude.