Jardafox píše:ja si teda vzpominam jeste kdyz nasi meli A6 f kvatru tak kdykoliv jsem s tim lehl nekde na bricho, tak byl konec kvatro nekvatro a dycky pulhodina vyprostovani
posledně sem taky lehnul na břicho a kvatro mi bylo k hovínku, jen se kola točili lopata pomohla
Jajine, hlavně kvatro, žádnej haldex
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
som tahal zapadenýho pána v Hjondáje šterekrátštere
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Berry píše:
Jinak posledni dny se bavim a zaroven lituji ridice BMW a Mercedes, jsou trosku v loji, kdyz to reknu slusne
Neřikám že to je top, ale tak nějak sem se po Praze dostal kam sem potřeboval a dokonce ani v Tatrách sem neměl problém
Sice X by bylo lepší, ale na těch pár dní co je sníh
Dokonce i v pátek kdy mě to sypání potkalo v M3 sem dojel kam sem potřeboval relativně bez problému, akorát nuda když to hrabe i na 4ku při lehkym sešlápnutí plynu v 2000ot
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
matt píše:Jajin
Rs6 repliky v 18 by nevyhovovali ?
A co ty druhý, stále čekám na foto
Omluva za foto ...
Jinak kdyby kdokoliv jiný měl zájem tak není problém se domluvit
Cože za ně? Teď nemohu, ale pokud ještě budou za nějakej pátek tak bych je vzal
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
markus: jojo, vozim s sebou malou lopatu, takže se odházelo a vycukli jsme to
bolo: sem se seknul, no...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Btw včera ve 4 ráno jsem jel z akce (cca 60km) asi takto: Jel jsem destem, po kotniky vodou, po kolena snehem, v brutalni chumelenici, v mlze jsem nevidel 5 metru pred sebe, nasazoval jsem v nejvetsim chcanci retezy, auto se borilo 10 cm hluboko, v poslednim kopci se jeden retez urval a dál se jet nedalo, auto jsme zaparkovali a aspon pocitac nesli dalsiho pul kilometru pesky, cesta corsou od kamose domu byla snad jeste horsi a to jsem jel z kopce, jsem nakurvu mokrej, vycerpanej..
2 hodiny 30 minut
Trasa: Žichlínek-Sklené-Vlaské -> už nikdy víc..
Počasí se měnilo každých 5 kilometrů
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Ritchma píše:Jsem ti to říkal, ale měl si svojí hlavu... Btw by bylo jednodušší koupit evo a jezdit tím. Bude to fungovat rovnou a evo vypadá podstatně lépe než hyundai. Dostat z něj 400ps není problém a ušetříš si spoustu problémů.
Jenze kdyz si necham dotahnout Evo z UK, tak me ta prestavba aji s podvozkem na miru, novyma kolama a celolakem vyjde podstatne min, nez koupit tady LHD Evo, a jeste neco zbyde na dalsi upravy
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Mno tot otazka... Cely petkovy, mozna sestkovy EVO sezenes urcite za 400 tycek, dovoz levaka a prestavba s naslednym obchazenim STK si netroufam odhadnout celkove neklady. Nicmene teda abys nerekl, tak tady mas jedno v CR, pro ktery nemusis jezdit do UK
Beaver: Chcu Evo V, ctyrkove ma jenom roztec 4x114,3, takze bych mel vepredu jinou a vzaud jinou. Zemi psal, ze neni problem dovest Evo az pred barak do 100k, takze pohoda. Kdyz bude otukane atp, tak vubec nevadi. Jinak s prestavbou se vlezu v pohode do 300k i s dovozem darce organu(a to mam jeste hodne velkou rezervu - a ano, pocitam aji s vyrobou veci na miru atd)
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook