casandra píše:bez vody to si piš : první jsem dala Complete clean- Univerzální čistič na hrubé nečistoty (ptačí trus, hmyz, brzdový prach na kolech, nečistoty na sedačkách) a potom Freedom Original- Leštěnka na starší laky (např. obsahuje-li vlásečnicové škrábance). Obsahuje velmi jemné abrassivum a dvě složky vosku. Použití celá karoserie lak,chrom a dokonce sklo (usměrňuje déšť). a potom na kola Eco Tire Shine- Oživovač pneumatik, gum a plastů. Pneumatika vypadá přirozeně a nevytváří mokrý vzhled. Na palubní desce vytvoří antistatický povrch a příjemně provoní interiér.
Nekritizuj něco co si nezkusil, já to tím myju už 2 roky, všichni čumí, až to vyzkoušíš, tak se ozvi
nechci tyhle věci ňák kritizovat ,ale tole nemá s profi údržbou auta nic společnýho.
absolutně neekonomický (profi jsou koncentráty)
co jsem koukal Complete clean obyčejný APC za 5l 890,00 Kč ?? proč, koupím 500ml koncentátu 1:30 za 250kč
(pokud s tím hle umýváš auto ,klobouk dolů to nemá cenu ani voskovat)
Freedom Original- Leštěnka na starší laky .jemná abrassivum ti je k ničemu aby se začla abrasiva rozpadat musí být zahřátý (jen strojně)
tudíž to není leštěnka ,ale čistič laku s voskem. vše co je 2v 1 je výce méně placebo efekt .
karnuabský vosk (cituji výrobce- Vytváří tvrdý a mimořádně trvanlivý konzervující vysoký lesk autolaků)
v lesku se schodnem (vytváří huboký lesk) ale tvrdý?? trvanlivý ?? přírodní vosk je spíš na efekt než na výdrž ,za 3 měsíce je pryč a je jen na léto v zimním období stačí sůl ,mráz a sleze z auta.
každý kvalitní vosk má mít napsáno kolik procent obsahuje karnuabského vosku (tady nic ani napsaného není)
pokud chceš něco čím umývat bez oplachu vodou Optimum No Rinse
http://www.bezoplachu.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; doporučuji přečíst
umytí příjde do 10kč nehrozí poškrábaní ,používám ho i jako sušící detailer
klidně ,když pojedeš kolem ,tak se stav není problém ukázat pár věcí.
mě je jedno co kdo používá ,když tito vyhovuje