Nehody,vraždy a ostatní tragedie..

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Kein

Re: Nehody,vraždy a ostatní tragedie..

Příspěvek od Kein »

Dejv píše:mš by jako fakt zajímalo když je všeude po netu tisíce chytrejch lidí...co měli policisté se svými pravomocemi dělat jiného než dělali....Brutálně zastavit auto nárazem? to nemůžou...
použití zbraně?? to nemohli vzhledem k situaci...postupovali jak jim nařizují předpisy a nařízení....Holt ten kluk byl nevychovanej spratek, za tuto neštastnou nehodu nemůžou policisté,spíš rodiče že nedokázali zamezit přístup ke klíčkům od vozu...a alkoholu.Je to smutné, nechtěl bych se dostat do situace kdy to udělá mé dítě...je mi líto i těch rodičů--ale bohužel si za to můžou asi sami :roll:
Nemohu a nechci souhlasit s rozhodnutím, že mu cestu zatarasí civilními vozy. Chápu, že ho pronásledovali, i když to osobně nepovažuji jako nej řešení, ale nepochopím nikdy co je vedlo k rozhodnutí zastavit před tím audi auta s lidma.
Lukinho píše:Sedmnáctiletý řidič noc před neštěstím ujížděl policistům v počítačové hře :D

http://www.novinky.cz/krimi/294894-sedm ... e-hre.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Já dneska ve War thunder vybombardoval celý konvoj a letadlem naletěl do vojenského letiště...nedovedu si představit co by se psalo o mě, kdybych exnul podobným způsobem. :mrgreen: Copak asi hrála den před tím osádka Passatu :-D
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

vtuni

Příspěvek od vtuni »

Beaver píše:
Přitom jinak policajti v US zpravidla fungují velmi slušně, snaží se být nápomocní a ve většině případů "To serve and protect" naplňují beze zbytku, oproti našim koblihovým hlídkám, co jednou za čas vyrazí dělat na ulice rozruch. Pokud si pochoduješ v US po městě a zastaví tě policajt, nemá právo po tobě chtít dokonce ani legitimaci. Ty nemáš absolutně žádnou povinnost mu prokazovat totožnost nebo něco ukazovat, natož aby tě třeba šacoval, na to potřebuje podezření ze spáchání zločinu (a podložené nějakým důkazem). Nesmí ti ani nic zabavit. Dopravní hlídka tě zastaví v případě, že jedeš jak hovado, ožralej, nesvítí ti světlo nebo něco podobného - porovnej s ČR, kde tě po cestě z práce při normální jízdě absolutně zbytečně odchytne hlídka a deset patnáct minut bude prudit foukáním do balonku, kontrolama dokladů a jinýma sračkama. A ty bys chtěl těm policajtům ještě zvednout pravomoci ? A jak ? Že tě rovnou zastřelí, nebo bez udání důvodu zavřou ?
a na tom jsi byl kde...?? to ti řekl někdo z kámošů, nebo jsi to někde vygooglil...??
já měl možnost nějakou dobu v USA pobývat..a můžu ti s klidnou hlavou říct, že když by se policie v ČR chovala, tak jak v USA..tak by se 90% lidí tady po...lo ..... :mrgreen:

- jen pár osobních zkušeností...

.. po zavíračce jednoho podniku jsme zůstali s kámošema stát před podnikem a klábosit... nebyli jsme nijak hluční.. ani opilí.. nic takovýho...přijela hlídka policie..a řekli "slušně" at jdem do prdele... jeden kámoš (neznající situaci) s nima začal diskutovat ve smyslu .. vždyt nic neděláme... jen tu stojíme a povídáme si....
odpověd mu byla..že jestli chce dělat problémy.... takže asi tak...

.. hledali jsme jeden podnik v centru Saint Louis ..nemohli jsme ho najít ..tak jsme zastavili před odstaveným policejním autem.. vystoupil kámoš a šel se jich zeptat, kde to může být, jeslti by nám neporadili...... první co viděl byla hlaveň brokovnice...nebývá prý v USA - konkrétně Saint Louis zvykem aby někdo "chodil k policejnímu autu" ....

i když po vysvětlení situace... nám nakonec poradili :potlesk:

zo že mě tady hlídka zastaví ..a dá mi dejchnout, zkontroluje doklady... atd..mě fakt netrápí... 8)
a pokud nejezdíš vožralej a bez papírů.. tak se nemáš čeho bát... :)

diskutabilní jsou situace, když někteří radoby příslušníci začnou strkat nos do věcí kterým až tak moc nerozumí...(technický stav vozidla) popř prudit kvůli chybějící pojistce 20A... atd..
nicméně k hlídkám se chovám slušně- pozdravním....chápu že je to jejich práce...na konci popřeju příjemnou službu.... a nikdy jsem neměl problém... :potlesk: :potlesk: :potlesk:

ale věřím že na spoustě "arogantních čuráčků" co pičujou už jenom kvůli tomu že si je někdo dovolil zastavit..si smlsnou a rádi....
třeba kvůli rezavýmu špendlíku v lékárničce.... 8)
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ad zacatek - jak sam v podstate uvadis, lisi se to podle lokace. V problemovych ctvrtich nebo v mistech, kde funguje nejakej EGOserif muze byt problem, navic to muze byt umocneno faktem, ze nejsi obcanem US (mam kamarady, co jsou Americani a tudiz ruzne informace mam od nich, z prvni ruky ;-) ).

Ad zbytek - v zasade souhlas, ale treba ty namatkove kontroly jsou porad jakesi radobynutne zlo a byt je to prezentovana jako jakasi forma prevence, tak mi to tak neprijde, protoze to nicemu nepredchazi, to se jen pokusi z davu vytahnout par lidi a doufaji, ze nekdo z nich bude nalitej :) Jinak pokud nejsou otravni, tak s nima samozrejme taky tak nejak spolupracuju a do prdele je neposlu, zpravidla kvuli tomu, ze je tam poslal nadrizeny a tudiz za to uplne nemuzou.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Takeshi píše:synek byl guma to každopádně
ale proč ho začli honit když v autě byla GPS s lokalizací,mohli jet tiše 2 km za nim,a počkat až bude třeba tankovat,tipuju že to byla 4.2 V8 . Zase a úplně zbytečně ho začli honit,majáky atd a co udělá 17letej kluk bez řp s kradenym autem,no rozhodne se ujet,kdo by to neudělal?
policie pochybyla totálně,hlavně se zas honit a zbytečně ohrožovat všechny účastníky na D1
Napadlo tě třeba, že než by mu ten benzín došel tak někoho mohl sestřelit? Navíc jestli měli info, že nemá papíry, chlastal a jel na prase tak je opravdu jediná adekvátní reakce ho co nejdřív zastavit. Nebo ne? Já mám dojem, že v 17ti letech by už člověk měl mít rozum. Tenhle ho evidentně absolutně neměl, nemluvě o slušném vychování čili logicky dostal, co mu patřilo...

A už se vážně těším, až v televizi zase bude nějaký rádoby psycholog bučet, že chudák kluk, že ho zkazily zlé počítačové hry...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

kubi píše:
ale proč ho začli honit když v autě byla GPS s lokalizací,mohli jet tiše 2 km za nim,a počkat až bude třeba tankovat,tipuju že to byla 4.2 V8 . Zase a úplně zbytečně ho začli honit,majáky atd a co udělá 17letej kluk bez řp s kradenym autem,no rozhodne se ujet,kdo by to neudělal?
policie pochybyla totálně,hlavně se zas honit a zbytečně ohrožovat všechny účastníky na D1
Napadlo tě třeba, že než by mu ten benzín došel tak někoho mohl sestřelit? Navíc jestli měli info, že nemá papíry, chlastal a jel na prase tak je opravdu jediná adekvátní reakce ho co nejdřív zastavit. Nebo ne? Já mám dojem, že v 17ti letech by už člověk měl mít rozum. Tenhle ho evidentně absolutně neměl, nemluvě o slušném vychování čili logicky dostal, co mu patřilo...

A už se vážně těším, až v televizi zase bude nějaký rádoby psycholog bučet, že chudák kluk, že ho zkazily zlé počítačové hry...
Každý si svou cestu vybere sám...
Je dobře, že spousta podobných idiotů se eliminuje sama 8)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Přesně tak. Pokud možno, zastavit ho.

K te buzeraci. Tady brečí řada lidí, jak je policie buzeruje, že chce vidět doklady a lékárničku, rezervu a občanský průkaz , pov atd. At se přece klidně podívá, každý inteligentní řidič má tohle v pořádku. Nikdo nikoho nezavře za to, že mu nesvítí zadní světlo nebo blinkr. Já jsem za celý život nenarazil na nikoho kdo by mne buzeroval. Nikdy se nehádám, pozdravím, ukážu a nazdar.. Vždy slyším v pořádku, můžete jet. Kdo má bordel v těhhle věcech, tomu buzeraci přeju, protože je kokot.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Kein

Příspěvek od Kein »

kubi píše:

Videa o tom, že za to můžou hry, už dávno jsou, v tomto TV nemůže přece své publikum zklamat:
http://www.youtube.com/watch?v=fknu5lHZ4g4" onclick="window.open(this.href);return false;

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

vtuni píše:
zo že mě tady hlídka zastaví ..a dá mi dejchnout, zkontroluje doklady... atd..mě fakt netrápí... 8)
a pokud nejezdíš vožralej a bez papírů.. tak se nemáš čeho bát... :-)
nicméně k hlídkám se chovám slušně- pozdravním....chápu že je to jejich práce...na konci popřeju příjemnou službu.... a nikdy jsem neměl problém... :potlesk: :potlesk: :potlesk:

ale věřím že na spoustě "arogantních čuráčků" co pičujou už jenom kvůli tomu že si je někdo dovolil zastavit..si smlsnou a rádi....
třeba kvůli rezavýmu špendlíku v lékárničce.... 8)

A to je presne ono, co uz jsem tu nekolikrat psal.

Beaver: omyl, namatkovy kontroly jsou dost uspesny, jen civil se to moc nedozvi.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

kubi píše:

nikde v mediich nebylo psano jak to začlo,nebo jo?
podle mě jel v pohodě aby na sebe neupozornoval (ne 200-250) ,pak ho potkala hlidka a hned po něm šla, tak zpanikařil a začal jet bomby

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Globus píše:Beaver: omyl, namatkovy kontroly jsou dost uspesny, jen civil se to moc nedozvi.
V tom pripade blame ministerstvo vnitra, protoze by teda meli rozumne zverejnovat tyto informace a pripadne poskytnout statistiku, v cem spociva ta uspesnost, jestli v pomeru odchycenych/nalitych ridicu a nebo odchycenych/udelena pokuta, protoze to bysme se zase vraceli k tomu, ze je uspesnost merena tim, jestli mel nekdo proslej obvaz nebo prasklou obrysovou zarovku a dostal flastr.

FOG

Příspěvek od FOG »

blázen píše:Přesně tak. Pokud možno, zastavit ho.

K te buzeraci. Tady brečí řada lidí, jak je policie buzeruje, že chce vidět doklady a lékárničku, rezervu a občanský průkaz , pov atd. At se přece klidně podívá, každý inteligentní řidič má tohle v pořádku. Nikdo nikoho nezavře za to, že mu nesvítí zadní světlo nebo blinkr. Já jsem za celý život nenarazil na nikoho kdo by mne buzeroval. Nikdy se nehádám, pozdravím, ukážu a nazdar.. Vždy slyším v pořádku, můžete jet. Kdo má bordel v těhhle věcech, tomu buzeraci přeju, protože je kokot.

Naprostej souhlas, nevím co je těžkýho na tom, mít těhle pár věcí v pořádku... 8) :roll:
štyrykrátštyry tédéí

bleach

Příspěvek od bleach »

kentoja by vam to vysvetlil spek

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Udajne jel 207, z auta ho vyndal ten z jaguaru, ten harant se jeste postavil a v zapeti lehnul a konec, mam to od mamy toho co mluvil v reportazi, jak se mu vyhnul jako posledni...
500 0,9T

bleach

Příspěvek od bleach »

z organku sekana

Kein

Příspěvek od Kein »

Kdybych nevěděl, že v tom Audi je badguy, tak je to pro mě obyč video s prasícím passatem.
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/video-t ... horel.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) Kein dne 04 bře 2013 22:43, celkem upraveno 1 x.

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Když si odmyslíš u každé honičky toho špatného, tak policejní auta budou vždy prasit :D

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Policejní Passat a mrtvý motorkář v Dobříši: zabíjet a mlžit
Jj, a dokonce to celý skončí i s podobným výsledkem. Pouze je tahle rovnice mínus jeden bad guy a plus jeden good guy.
✠Luftwaffle✠

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Kein píše:Kdybych nevěděl, že v tom Audi je badguy, tak je to pro mě obyč video s prasícím passatem.
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/video-t ... horel.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jj, z těch 5 vteřin videa je jasně vidět, jak ti zlí policisté nahánějí toho chudáka, kterej si vlastně ani nikoho nevšímal... Keine, staň se ředitelem policie, bude se tady krásně žít 8)
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

komu se to nelíbí muže se přihlásit k přijímacímu řízeni k Policii čr a konat jejich povinnosti dle svého uvážení v lepší kvalitě 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Starlet píše:
Kein píše:Kdybych nevěděl, že v tom Audi je badguy, tak je to pro mě obyč video s prasícím passatem.
Jj, z těch 5 vteřin videa je jasně vidět, jak ti zlí policisté nahánějí toho chudáka, kterej si vlastně ani nikoho nevšímal... Keine, staň se ředitelem policie, bude se tady krásně žít 8)

přesně tak, ted z toho mladýho debila začnou média dělat chudáčka. Když v 17ti ujížděl policii autem,co si dovolí v 27mi? Další,co si myslel,že sežral moudrost světa.

Když jede 17letý pazmrd,co neumí ani pořádně řídit v autě 200 po dálnici,to Keine není nebezpečný pro nikoho,ale jakmile policie pustí majáky a kurva chce jet taky 200,to je ohrožení všeho živého na dálnici vid? Lepší ho je nechat jet,tiše doufat,že dojede na konec dálnice a nikoho přitom nezabije a až vystoupí z auta se ho slušně zeptat:Pane řidiči,můžem vás ,prosimvás zatkout? Takhle bys to chtěl? Je dobře,že lidé jako ty nerozhodují o fungování policie. Protože,to by to tu zachvíli vypadalo úplně strašně.

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

blázen píše:
Starlet píše:

přesně tak, ted z toho mladýho debila začnou média dělat chudáčka. Když v 17ti ujížděl policii autem,co si dovolí v 27mi? Další,co si myslel,že sežral moudrost světa.

Když jede 17letý pazmrd,co neumí ani pořádně řídit v autě 200 po dálnici,to Keine není nebezpečný pro nikoho,ale jakmile policie pustí majáky a kurva chce jet taky 200,to je ohrožení všeho živého na dálnici vid? Lepší ho je nechat jet,tiše doufat,že dojede na konec dálnice a nikoho přitom nezabije a až vystoupí z auta se ho slušně zeptat:Pane řidiči,můžem vás ,prosimvás zatkout? Takhle bys to chtěl? Je dobře,že lidé jako ty nerozhodují o fungování policie. Protože,to by to tu zachvíli vypadalo úplně strašně.
hale bez policie se dostal z Prahy do Brna a kam se dostal s policii? Max do hrobu. Policie si z toho udělala kobru 11, když je ztrapňoval 17 letej kluk bez řidičáku tak už nevydržela a vytvořila umělou zácpu z civilstů. Kolik toho provedl než ho začali pronásledovat? jel bez řidičáku a rychle. To je přestupek skoro na povolání armády :potlesk:
Trabant, VW Golf, MX 5

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

No, zas na druhou stranu to že/údajně/ projel celou D1 tam a kus zpět ukazuje že trochu řídit uměl.
To ovšem stejně nemění níc na tom že to byl krypl kterej porušil několik hodně zákonů a že policie ho musela stíhat - neexistuje totiž možnost že by ho nestíhali, protože nejde aby řešili jen to co se jim líbí.

k tomu videu s "pirátskym Passatem" je hezký jak je to video čistě náhodou ustřižený těsně po průjezdu Audi... aby totiž nebylo vidět že za tou Audinou někdo jede a tudíš ten Passat neměl jinou volbu, co? Další tendenčně upravená věc.

EDIT: A byl bych pro aby se tadle diskuze o ničem /krom tuposti některých lidí/ ukončila.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Policie zastavila auta a vzhledem k tomu,že on nezastavil,nepovažuju ho za normálního ale za psychicky nezpůsobilého jedince,proto jsem rád,že ho už na cestě nepotkám,protože on by nemusel zastavit až bude muset a mohl by někoho zabít,protože on byl někdo. Byl 17letý lord,co sežral moudrost světa a proto ,proč by zastavoval,když to po něm strážci zákona chtějí.. A proč by zastavoval ,když před ním stojí auta. Takových grázlů je plno a čím mín jich zůstane tím líp se mi po té dálnici pojede.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Já pořád nevím, proč se tady řeší, že exnul nějakej kripl, kterej si to zavinil sám...
To mě víc mrzí, že útulky jsou plný psů který nemají pána 8)
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Tak mě třeba nesere že ten kaskadér dostal to co si velmi důkladně vykledoval, jako to, nakolik to bylo posraný ze strany policie. Opravdu se nikdy nechci dožít momentu, kdy budu já nebo někdo mě blízkej na dálnici nevědomě dělat živej štít jen proto, že oni neumí zastavit auto jinak než že ho nechají rozmrdat o jiný auta.
✠Luftwaffle✠

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

toho se nechce nikdo dožít,ale asi horší bude,až tě takový psychicky narušený jedinec sundá za jízdy ..

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Me bavi jak si vsichni myslej ze inspekce kreje ostatni poldy protoze to jsou "kolegove" :lol:

Kein

Příspěvek od Kein »

Já pouze komentoval několika sekundovou scénku na videu, kde mi příjde nebezpečnější passat v odstavném pruhu, než audi v levém. To všechno ostatní jste si vydedukovali sami chlapci. :mrgreen:

Kein

Příspěvek od Kein »

Globus píše:Me bavi jak si vsichni myslej ze inspekce kreje ostatni poldy protoze to jsou "kolegove" :lol:
Na druhou stranu posoudit věc z pátku na sobotu přes noc za 24h je dost exkluzivní servis, když si vemu, že tu nehodu s motorkářem vyšetřovali půl roku, se stejným výsledkem - vše oká. :lol:
blázen píše:toho se nechce nikdo dožít,ale asi horší bude,až tě takový psychicky narušený jedinec sundá za jízdy ..
no ale tak to dopadlo přece, až na to, že policajti nečekali na náhodu, ale rovnou mu tam ty auta přihráli aby je náhodou neminul.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Starlet píše:Já pořád nevím, proč se tady řeší, že exnul nějakej kripl, kterej si to zavinil sám...
To mě víc mrzí, že útulky jsou plný psů který nemají pána 8)
Ale to ze exnul kripl je v zasade fuk, problem je, za jakych okolnosti k tomu doslo, nebot to exnuti bylo v prime umere se zasahem PCR. Ja treba netvrdim, ze je vina vyslovene na strane policajtu, spis je povazuju za spoluviniky te finalni havarie, protoze tam nasrali civilni auta a nahnali ho do nich.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“