89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
jojo to je bez aku a nabíječky. To mám v plánu potom k tomuhle koupit rázovej utahovák bez aku . Dělal jsem stímhle prckem cca před měsícem a půl a má to opravdu sílu a docela to vydrží . utahoval jsem stím 6natloukačky skoro 8hodin. což sem od toho vůbec nečekal
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
rázový utahovák doporučuju dewalt stejně jako ostatní nářadí-vydrží velmi tvrdé zacházení v prachu, mrazu, i když to sem tam spadne. Používám téměř vše od dewalt při montážích výtahů v docela drsných podmínkách
To ano ostatní nářadí chci taky dewalt vím co to umí. Kamarád má jen a pouze dewalt ale i přesto má tuhle malinkou hračku od bosch . Mě samotnýmu padlo jeho bourací kladivo sds max pomalu ze dvou metru jelikož podemnou ruply štafle A stejně makalo v klidu dál.
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Umím Bosch, ale i FESTOOL a PROTOOL, nářadí to chce vybírat podle toho co chceš. Dewalt už není to co býval. S tou malou Boškou určitě chybu neuděláš. Pozor je dost verzí podle toho se bude lišit cena. http://www.naradionline.cz/zbozi/aku-vr ... -sys2.html CXS od Festool je dražší, ale má ještě pár vychytávek navíc. Jináč nejlepší akučko je PROTOOL QuaDrive - střídavý motor + 4 rychlostní převodovku nemá zatím žádný jiný aku, ale cena tomu odpovídá http://www.naradionline.cz/zbozi/elektr ... t-led.html pokud by sis něco vybral, napiš mi do pošty, z odkazem kde jsi to našel nejlevněji. Pokusím se být lepší
Nejlevněj sem ji našel za 2890kč jen ji ted zaboha nemůžu najít.
JInak ano protool je mazec dělal jsem stou aku pár měsíců a je to luxus hračka Tomu festool moc nevěřím nwm proč.
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
značka FESTOOL je první liga, ale nenutím ti ji. Na tu cenu 2800Kč se zatím dostat nedokážu, ale v průběhu tohoto týdne by měla dorazit novinka, která bude mít navíc 1,5 Ah baterky a tam cena bude ještě malinko nižší. Tak jestli nespěcháš.
no zejtra jdu vyhodit 4tis za přihlášení auta takže +-+ týden max 14dní příjde na řadu vrtačka.
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl