Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
keine toho měli raději taky pustit,že?
http://www.novinky.cz/vase-zpravy/zlins ... unikl.html
Pokud by vyžadovalo jeho zastavení sestavení lidského štítu, tak jsem toho názoru, že ano. Ovšem toto je trochu jiný případ, že.blázen píše:keine toho měli raději taky pustit,že?
Mě fakt překvapuje jak tady všichni souhlasíte s civilním zátarasem, který navíc dopadl docela tragicky - těžké zranění civila a šest zničených aut*. Argumentujete tady, že kdyby lidský štít nebyl, tak by jel kluk v audi dál a mohl způsobit další bouračku - ok, to je fakt. Problém vidím v tom "mohl způsobit", jelikož tu % šanci co v sobě "mohl způsobit" obsahuje se podařilo policistům úspěšně zvýšit a převtělit až na slovíčko "způsobil" . Já nevím, velitel zásahu měl na výběr dvě věci - nechat projet a riskovat šanci na bouračku s civilem, nebo nenechat projet a lidským štítem zastavit a podstoupit velkou šanci na bouračku s civilem, což se také stalo. Mě se to jednání zdá prosté veškeré logiky.
*nepočítám smrt pronásledovaného, jelikož ho jako ztrátu neberete.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
a dobře mu tak v přírodě se tomuhle říká Darwinova evoluce...prostě ti co nemají právo na život se eliminujou sami...j3ykobim píše: hale bez policie se dostal z Prahy do Brna a kam se dostal s policii? Max do hrobu.

myslíš kromě toho že to auto ukradl , chlastal (sice pro většinu z nás kravina, ale v 17 taky porušení zákona) , řídil bez řidičáku, ..to je jen to co vyplulo na veřejnost, nevím jakej názor na výchovu dětí máš ty, jeslti si myslíš že kradení je v pohodě...nebo tak něco... ale mě to třeba v pohodě nepřijde...j3ykobim píše: Kolik toho provedl než ho začali pronásledovat? jel bez řidičáku a rychle.
proč ??? odstavný pruh je na dálnici právě z tohohle důvodu..Kein píše:Já pouze komentoval několika sekundovou scénku na videu, kde mi příjde nebezpečnější passat v odstavném pruhu, než audi v levém. T

prostě podle mě trénovanej policista v passatu (nevím jeslti to víte...ale s tím passatem fakt nemůže u PČR jezdit každý játro ze služebny, co má zrovna směnu) jedoucí 200 po dálnici...je mnohonásobně menší hrozba..než většina "řidičů" "vodičů" a "polovodičů" jedoucí po dálnici 130 ..o ženskejch nemluvě (dámy prominou - existujou vyjímky... ale po té co mě dneska málem nabrala slečna během obsluhy parkovací závory..a odebírání parkovacího lístku bohužel ztrácím iluze...) .... a ted to srovnejme s debilkem bez řidičáku s pořádnou kocovinou - když celou noc blil...

jenže ta bouračka nebyla - kvůli té blokaci dálnice...ale kvůli demenci toho pamrda....Kein píše: Mě fakt překvapuje jak tady všichni souhlasíte s civilním zátarasem, který navíc dopadl docela tragicky

oni to na něj nenaštosovali v mlze za nepřehlednou zatáčkou (taková ani na dálnici není)
úplně stejně by zafungovalo když by to tam bylo svedený do jednoho pruhu kvůli opravě....
to by za tu smrt toho pamrda mohli silničáři..???
nevím jak řídíš ty..ale já když před sebou vidím překážku...jako ucpanou dálnici...(z jakýhokoliv důvodu) tak sundám nohu z plynu..a začnu brzdit.... ne že to ženu dál plnej kotel a čekám že se to předemnou zázrakem rozestoupí jak Rudý moře před Mojžíšem..
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/krimi/295156-na-m ... ltave.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
vtuni ...naprostý souhlas 

Ále, a já hloupej jsem myslel, že průjezd vozidel s právem přednosti v jízdě se umožňuje na dálnici v případě potřeby tak, že vozidla v obou pruzích mezi sebou vytvoří tzv. průjezdný pruh o minimální šíři 3m, ale asi jsem se to naučil špatně a v silničním zákoně to píšou taky blbě. Ale serme na zákon! Podívejme se na to čistě selským rozumem. Řidiči v pravém pruhu si na dálnici hlídají především levý pruh, pokud chtějí předjíždět apod. troufám si směle tvrdit, že málokdo se dívá na dálnici do pravého zpětného zrcátka a vyhlíží jestli něco nejede v odstavném pruhu, v takovém případě je Passat jedoucí 200km/h v odstavném pruhu, o kterém řidič neví, nebo si ho všimne velice pozdě, sakra nebezpečnější (hlavně pro tebou jmenované ženské, vodiče, polovodiče, kteří v pravém pruhu jezdí především a leknou se i ptačího hovna na skle) než Audi jedoucí 200km/h v pruhu levém, ale já vím, Passat má modrý světla takže může všechno. Docela zajímavá "legrace" by pro posádku Passatu pak nastala, kdyby ten Touareg, co se řadí do pravého pruhu, najel o půl metru více ke krajnici, ale to už jsou jen takové vtipy co by kdyby.vtuni píše: proč ??? odstavný pruh je na dálnici právě z tohohle důvodu..aby tam byla odstavená nepojízdná technika.. popř. tudy byl umožněn průjezd záchranných sborů... to že když se to někde ucpe, že si chytráci použijou odstavný pruh jako zkratku, je věc na úplně jiný téma...
prostě podle mě trénovanej policista v passatu (nevím jeslti to víte...ale s tím passatem fakt nemůže u PČR jezdit každý játro ze služebny, co má zrovna směnu) jedoucí 200 po dálnici...je mnohonásobně menší hrozba..než většina "řidičů" "vodičů" a "polovodičů" jedoucí po dálnici 130 ..o ženskejch nemluvě (dámy prominou - existujou vyjímky... ale po té co mě dneska málem nabrala slečna během obsluhy parkovací závory..a odebírání parkovacího lístku bohužel ztrácím iluze...) .... a ted to srovnejme s debilkem bez řidičáku s pořádnou kocovinou - když celou noc blil...![]()
Tak ti nevím, a omluv mě jestli se pletu, ještě v první části příspěvku si tvrdil jak je ten "debílek bez řidičáku a s pořádnou kocovinou" v autě nebezpečný a nezkušený, zkrátka nevyzpytatelný a teď mu přisuzuješ schopnosti vyježděného řidiče jakým jsi jistě ty, co se řádně vyspal, je v klidu a má čistou hlavu? A tímto argumentuješ zákrok policie? Pardon? Ale i toho "debílka" nechme stranou, tu se totiž nejedná vůbec o něj, dokonce se tu nejedná ani o vztah policie vs. debílek. Tu se jedná o vztah policie vs. nezúčastněné osoby, které neměly vůbec nic společného s debílkem ani s policií a přesto byly do této honičky vtažení rukami zákona a vystaveni riziku, jen proto, že pán policajt co byl v televizi došel k názoru, že; cituji zprávy; "Jinak to nešlo.". Mě vůbec nejde o magora v Audi, mě jde o to jak se slučuje policejní slogan "pomáhat a chránit" s živou bariérou poskládanou z těch, které chránit mají, a co mě zajímá především, podle jaké logiky policajti posuzují "menší a větší zlo" (rozuměj, nechat jet, zastavit za cenu živé překážky). Já si nemůžu pomoct, ale příjde mi to stejně na hlavu, jako kdyby se při bankovní loupeži policajti rozhodli postřílet rukojmí aby chytli lupiče. A ještě bych tě opravil. Bouračka nebyla kvůli demenci pamrda. Bouračka byla kvůli demenci pamrda a demenci policie. A silničář nemá na dveřích PaCh a není na tyto zákroky cvičen a placen, ten je placen za opravování cest a to také dělá, pokud opraví díry špatně a kvůli tomu se stane nehoda, tak to není jeho vina?vtuni píše:jenže ta bouračka nebyla - kvůli té blokaci dálnice...ale kvůli demenci toho pamrda....![]()
oni to na něj nenaštosovali v mlze za nepřehlednou zatáčkou (taková ani na dálnici není)
úplně stejně by zafungovalo když by to tam bylo svedený do jednoho pruhu kvůli opravě....
to by za tu smrt toho pamrda mohli silničáři..???
nevím jak řídíš ty..ale já když před sebou vidím překážku...jako ucpanou dálnici...(z jakýhokoliv důvodu) tak sundám nohu z plynu..a začnu brzdit.... ne že to ženu dál plnej kotel a čekám že se to předemnou zázrakem rozestoupí jak Rudý moře před Mojžíšem..
Naposledy upravil(a) Kein dne 06 bře 2013 01:00, celkem upraveno 5 x.
blázen píše:vtuni ...naprostý souhlas

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Abych to trošku vyrovnal...
S tou naprostou nesmyslností zátarasu souhlasím s Keinem!
Ta představa že si v poklidu pojedu po dálnici a následně mě zastaví policie. aby do mě nechala nabourat auto, které není jinak schopná zastavit se mi tedy opravdu nelíbí. Myslím si že i ten člověk, který někde v těžkém stavu leží v nemocnici z toho není zrovna odvařenej. A je úplně jedno, jestli se snažil objet stojící auta odstavným pruhem, protože ten zátaras tam prostě neměl co dělat! Neříkejte mi, že je takový problém sehnat tři auta a toho kluka prostě za jakoukoliv cenu zastavit. Ať už použitím střelné zbraně, či vytlačením ze silnice! O život toho kluka nejde, podle mě je v tomhle případě nejdůležitější bezpečnost ostatních účastníků provozu a je opravdu obrovské štěstí, že při té nehodě zemřel právě jenom ten kluk, taky sebou mohl vzít dalších deset lidí, vaší rodinu, kamarády, známé...
S tou naprostou nesmyslností zátarasu souhlasím s Keinem!
Ta představa že si v poklidu pojedu po dálnici a následně mě zastaví policie. aby do mě nechala nabourat auto, které není jinak schopná zastavit se mi tedy opravdu nelíbí. Myslím si že i ten člověk, který někde v těžkém stavu leží v nemocnici z toho není zrovna odvařenej. A je úplně jedno, jestli se snažil objet stojící auta odstavným pruhem, protože ten zátaras tam prostě neměl co dělat! Neříkejte mi, že je takový problém sehnat tři auta a toho kluka prostě za jakoukoliv cenu zastavit. Ať už použitím střelné zbraně, či vytlačením ze silnice! O život toho kluka nejde, podle mě je v tomhle případě nejdůležitější bezpečnost ostatních účastníků provozu a je opravdu obrovské štěstí, že při té nehodě zemřel právě jenom ten kluk, taky sebou mohl vzít dalších deset lidí, vaší rodinu, kamarády, známé...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
jaký schopnosti..??. považuješ za schopnost "vyježděného řidiče" dívat se kam jedeš + šlápnout na brzdu, když není kam jet...??Kein píše: Tak ti nevím, a omluv mě jestli se pletu, ještě v první části příspěvku si tvrdil jak je ten "debílek bez řidičáku a s pořádnou kocovinou" v autě nebezpečný a nezkušený, zkrátka nevyzpytatelný a teď mu přisuzuješ schopnosti vyježděného řidiče
už jen to sednout za volant a vyjet na silnici je riziko.... stačí se kolem sebe rozhlídnout...Kein píše: ...a vystaveni riziku, jen proto, ...
trošku blbý přirovnání ..ale budiž.. co je pro tebe přijatelnější, když by tam měl 100 rukojmích... když by při policjením zásahu bylo pár lidí zraněno..nebo když by policije vyčkávala až někoho zabije ten lupič protože mu dochází trpělivost..Kein píše:, mě jde o to jak se slučuje policejní slogan "pomáhat a chránit" s živou bariérou poskládanou z těch, které chránit mají,. Já si nemůžu pomoct, ale příjde mi to stejně na hlavu, jako kdyby se při bankovní loupeži policajti rozhodli postřílet rukojmí aby chytli lupiče.
Ritchma: bože to snad nemyslíš vážně... to by bylo teprve mediální peklo, když by ho policie vytlačila ze silnice nebo nedejbože použila zbraň...vždy´t to byl hodný a milý kluk, co jen ukradl auto... a ujížděl policajtům..přece
a ti zlí policisté při střelbě by mohli přece zranit veverku v lese....nebo nějakýho houbaře, co šel okolo...
prostě policie to udělala jak mohla.. udělali mu slepou uličku... ty když vjedeš do slepé uličky tak co uděláš..??
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
Ritchma: strilel jsi nekdy? Strilel jsi nekdy za jizdy? Uz pri tak 60km/h je to docela slusnej problem. A pri rychlosti 130+ je to vpodstate nemozny.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Nastřílel jsem se docela dost, za jízdy jsem ale pochopitelně nestřílel. Stále si ale stojím za tím, že ten zátaras byl prostě totální nesmysl a nesouhlasím s tím. Tři auta na dálnici snad není problém zařídit a tři auta ho prostě musí zabrzdit!
Function > Form
Function > Form
Kdyz uz civilni auta, tak tam meli flaknout nastorc jeden dva kamiony a nazdar.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
No hlavně kdyby byl alespoň čas vyhnat z těch aut lidi mimo dálnici, tak neřeknu ani slovo...
Function > Form
Function > Form
Navic teda dav lidi pobihajici/postavajici kolem dalnice? To neni moc ideal bezpecnosti.
Vtuni, já ho neobhajuji, byl to debil co ukradl tátovi auto, ale to že je to debil věděla i policie, tak ho nemusela dohnat k sebevraždě o civilní auto které reagovalo na jejich blokaci silnice. A pak 2 hodiny po havarii inspekce prohlásí že zásah policie byl ok. Jiné případy se vyřešují týdny, ale tady už vědí za krásné 2 hodky, že postup policie byl správný, WTF?
Jak někdo psal že by jsme měli jít k policii, tak já bych byl úplně stejný, jak bych viděl příležitost to legálně protánout, tak bych se honil dokud by nezastavil nebo se nerozsekal. Pak bych použil stejné hlášky jako všichni, mohl zastavit jeho chyba nebo postupoval sem dle předpisů atd.
Jak někdo psal že by jsme měli jít k policii, tak já bych byl úplně stejný, jak bych viděl příležitost to legálně protánout, tak bych se honil dokud by nezastavil nebo se nerozsekal. Pak bych použil stejné hlášky jako všichni, mohl zastavit jeho chyba nebo postupoval sem dle předpisů atd.
Trabant, VW Golf, MX 5
Mě nepřijde nic špatného na tom,že policie zastavila dopravu aby ho donutila zastavit. Asi předpokládala právě to,že zastaví,když měla informace o tom,že je to obyčejný kluk,co ukradl tátovi auto. Kdyby měla informace o tom,že to řídí sebevrah několikrát trestaný za vraždu,asi by ho možná zastavila trochu jinak. Policie ničím nepochybila. Já jsem se kdysi dostal do zatýkací akce nějaké speciální jednotky a taky jsem byl jen zastaven a nikdo mi neřekl,koho chytají a proč ho chytají. A bylo to navíc ve městě a vmístě kde chodily mraky lidí. Asi na to prostě nebyl čas a ani důvod vytvářet nějakou paniku aby polovina zastavených naskákala pod jiná jedoucí auta. Tady se jen předvedlo to,že byl ten kluk prostě debil a nebo spanikařil,proto nezastavil,ale rozhodně bych za to nevinil poliicii..ta jednala tak,jak mohla. Neměla ani 5 vrtuníků a ani 10 aut. A žádný stěny z lidí taky nevytvořila. Já nevím,jak jinak by ho mohli zastavit,než tím,že zastaví provoz a zastavit ho musí. Vysrat se na něj nemůžou. Ale vždy se najde pár debilů,jako autoři článku na Dfens a podobní,co se nudí,tak štourají v něčem,čemu absolutně nerozumí a jejich praxe v tomto ohledu je nula.
Globus - pokud by nebyl čas, aby se lidi z aut dostali do bezpečné vzdálenosti, neměl tam ten zátaras být!
Ten kluk ujížděl docela dlouho, šance že zastaví, byla opravdu malá. Zátaras byl naprosto špatně. Vy to obhajujete, protože naštěstí nezemřel někdo další, ale mohlo zemřít dalších pět, deset lidí a nevěřím tomu, že by jste pak mluvili stejně. To že se to nestalo je pomalu zázrak!
Ten kluk ujížděl docela dlouho, šance že zastaví, byla opravdu malá. Zátaras byl naprosto špatně. Vy to obhajujete, protože naštěstí nezemřel někdo další, ale mohlo zemřít dalších pět, deset lidí a nevěřím tomu, že by jste pak mluvili stejně. To že se to nestalo je pomalu zázrak!
Function > Form
Function > Form
Ono se rika, ze myslet znamena hovno vedet. V tomhle pripade to byla celkem pekna ukazka toho, ze to skutecne plati. Policajti v tomhle ohledu musi brat v potaz spis mozne ohrozeni ostatnich a ne spolehat na to, ze se bude dotycny chovat racionalne. To samozrejme neznamena, ze ho meli preventivne rozstrilet, ale proste stavet mu do cesty chumel nic netusicich lidi je trestuhodne.blázen píše:...Asi předpokládala právě to,že zastaví,když měla informace o tom,že je to obyčejný kluk,co ukradl tátovi auto...
a nebo by tu dopravu nezastavili a on by se o pár km dál rozstřelil v plné rychlosti o fabii nejaké maminky co měla vzadu dvě autosedačky s malejma děckama... všechny by je zabil....
a pak by jsme tu četli to samý ale obráceně
.. výkřiky typu " nechápu že nezastavili dopravu, vždyt ho takhle mohli dostat do slepé uličky, kde by neměl kam ujet... a logicky by musel zastavit" ....atd..
jak tu bylo správně řečeno, byl to sebevrah..a s těma se vyjednává dost špatně i když stojí někde na mostě..natož když jede v kradeným autě po dálnici...
beaver: mohl by jsi prosím rozvést svou teorii, jak se dá zařídit zátaras z kamionu naštorc, na dálnici, za plnýho provozu, kde se pohybuje mraky aut...???a zároveň zorganizuješ to..aby mezi tím autem který policie honí...a těma kamionama naštorc nevznikl "živý zátaras" z ostatních aut.. který jsou jaksi mezi tím naháněným autem a těma kamionama..??? jak zařídíš aby se před tímto "dopravním omezením" nezpomalila doprava..?? a všichni civilní nezúčastnění vklidu projeli...a jen tenhle tam zůstal trčet..?? jak by jsi to auto vyfiltroval..???

a pak by jsme tu četli to samý ale obráceně

jak tu bylo správně řečeno, byl to sebevrah..a s těma se vyjednává dost špatně i když stojí někde na mostě..natož když jede v kradeným autě po dálnici...
beaver: mohl by jsi prosím rozvést svou teorii, jak se dá zařídit zátaras z kamionu naštorc, na dálnici, za plnýho provozu, kde se pohybuje mraky aut...???a zároveň zorganizuješ to..aby mezi tím autem který policie honí...a těma kamionama naštorc nevznikl "živý zátaras" z ostatních aut.. který jsou jaksi mezi tím naháněným autem a těma kamionama..??? jak zařídíš aby se před tímto "dopravním omezením" nezpomalila doprava..?? a všichni civilní nezúčastnění vklidu projeli...a jen tenhle tam zůstal trčet..?? jak by jsi to auto vyfiltroval..???

takže když by to nezastavila policie..tak by to zafungovalo úplně stejně při nejbližším dopravním omezení... (oprava svodidel atd..) prostě tam, kde to je stažený do jednoho pruhu...Beaver píše: ale proste stavet mu do cesty chumel nic netusicich lidi je trestuhodne.
akorát by měl možnost cestou nabourat víc aut..a zranit víc lidí...

blázen nebuď blázen, když nezastavil xx km a po cestě poškodil několik aut, tak si fakt myslíš že najednou zastaví, řekne sry vemte mě domu???????
na střední cca 12-13 let z5 jsem taky zažil honičku z frajeřiny, po cestě na kablu(všichni ještě střízlivý) kámoška udělala přestupek a bohatý spolužák jí řekl že jí dá 30tis(což v té době nebyly malé peníze) za to že ujede. Po 20 min jí už honili 4 auta a ona vjela omylem do slepé. Celou dobu byly za ní, nikam jí nevytlačovali, nestříleli, neblokovali ale poctivě sledovali. Když se dozvěděli že ujížděla pro 30tis, tak jim spadla brada. Byl z toho průser, ale přežila!!!!, dnes má krásný život se známým sportovcem.
na střední cca 12-13 let z5 jsem taky zažil honičku z frajeřiny, po cestě na kablu(všichni ještě střízlivý) kámoška udělala přestupek a bohatý spolužák jí řekl že jí dá 30tis(což v té době nebyly malé peníze) za to že ujede. Po 20 min jí už honili 4 auta a ona vjela omylem do slepé. Celou dobu byly za ní, nikam jí nevytlačovali, nestříleli, neblokovali ale poctivě sledovali. Když se dozvěděli že ujížděla pro 30tis, tak jim spadla brada. Byl z toho průser, ale přežila!!!!, dnes má krásný život se známým sportovcem.
Trabant, VW Golf, MX 5
Proto máme policii, aby to auto zastavila co nejbezpečněji a ne tím že ohrozí životy dalších lidí. Ona totiž ta fábie s dětmi mohla stát v tom "zátarasu" a on je mohl zabít tak jako tak.
Z mého pohledu byl ten zátaras prostě naprosto špatně, nesouhlasím s ním a nikdo mě nepřesvědčí o opaku!
Z mého pohledu byl ten zátaras prostě naprosto špatně, nesouhlasím s ním a nikdo mě nepřesvědčí o opaku!
Function > Form
Function > Form
To je opet neplatna argumentace "co by kdyby" - ja stejne tak muzu tvrdit, ze kdyby tam nebyl zataras, tak se nic nestane. My se tady bavime o situaci ktera uz probehnula a kterou skutecne ani pri dobre vuli nelze hodnotit jako spravne provedenou s dobrym vysledkem.vtuni píše:takže když by to nezastavila policie..tak by to zafungovalo úplně stejně při nejbližším dopravním omezení... (oprava svodidel atd..) prostě tam, kde to je stažený do jednoho pruhu...Beaver píše: ale proste stavet mu do cesty chumel nic netusicich lidi je trestuhodne.
akorát by měl možnost cestou nabourat víc aut..a zranit víc lidí...![]()
![]()
Ja tu zadne teorie nepotrebuju rozvadet, ja jen rikam, ze kdyz uz by to mle byt civilni zataras, tak urcite ne z osobaku. Nezaobiram se tim, jak to zaridit, je to spis uvaha o tom, ze umyslny zataras z osobaku je proste spatnej napad. A pokud nejde udelat bez nich, nemel tam byt vubec. Za tim si stojim.vtuni píše:beaver: mohl by jsi prosím rozvést svou teorii, jak se dá zařídit zátaras z kamionu naštorc, na dálnici, za plnýho provozu, kde se pohybuje mraky aut...???a zároveň zorganizuješ to..aby mezi tím autem který policie honí...a těma kamionama naštorc nevznikl "živý zátaras" z ostatních aut.. který jsou jaksi mezi tím naháněným autem a těma kamionama..??? jak zařídíš aby se před tímto "dopravním omezením" nezpomalila doprava..?? a všichni civilní nezúčastnění vklidu projeli...a jen tenhle tam zůstal trčet..?? jak by jsi to auto vyfiltroval..???
jenže o tom to je.. ty totiž nehledáš způsob, jak to mělo být dobře..ale zato hledáš důvod, proč to bylo špatně..
trošku typicky český hospodský tlachy, ..aneb píseň na téma po bitvě je každý generál
a já si zase stojím za tím, že špatnej nápad je krást auto, řídit vožralej, bez řidičáku a ujíždět policii...
trošku typicky český hospodský tlachy, ..aneb píseň na téma po bitvě je každý generál

a já si zase stojím za tím, že špatnej nápad je krást auto, řídit vožralej, bez řidičáku a ujíždět policii...

Už jsem to tu psal jednou.vtuni píše:a nebo by tu dopravu nezastavili a on by se o pár km dál rozstřelil v plné rychlosti o fabii nejaké maminky co měla vzadu dvě autosedačky s malejma děckama... všechny by je zabil....
a pak by jsme tu četli to samý ale obráceně.. výkřiky typu " nechápu že nezastavili dopravu, vždyt ho takhle mohli dostat do slepé uličky, kde by neměl kam ujet... a logicky by musel zastavit" ....atd..
Máš na výběr, buď ho nechat jet a riskovat tak určitou šanci, že způsobí nehodu, nebo ho zastavit, za pomoci zátarasu a riskovat tak daleko vyšší šanci, že způsobí nehodu. Policie si z mnou nepochopitelných důvodů zvolila druhou možnost.
Výši rizika pak určuji podle toho do jaké situace a blízkosti se pronásledovaný dostane s civilními osobami. Jinými slovy, za bezpečnější považuji to, když civil jede ve stejném dměru jako pronásledovaný a v případě potřeby může zareagovat a uhnout. Naopak za nebezpečnější považuji to, když civil blokuje pronásledovaného a uhnout nemůže a tráví tak v jeho blízksoti daleko více času - police friday story.
(Starlete ty už dál nečti, tady to už začíná být moc dlouhý)
Teď to bude znít trochu ve stylu "po bitvě každý generál" . Ale pokud to chápu dobře, policii se podařilo zmobilizovat jednotky, které byly před pronásledovaným. Jsem laik, nicméně policajtů na tomto fóru je docela dost, tak by mě zajímal jejich odborný názor na tohle: Já bych vozy před pronásledovaným využil jako odklízecí četu, která by hrnula dopravu na krajnici popřípadě do exitů (stopky, majáky, však víme). Vytvořili by tak prostor jednotkám za pronásledovaným, které by ho zastavily všemi možnými prostředky (včetně střelby, bylo by nutno). Pokud policie neví jak/nedokáže zastavit za jízdy vůz, doporučil bych pak konzultace s panem Lacinou, který má vytlačování vozu z dálnice, bez toho, aby byl někdo raněn, velmi dobré zkušenosti, popřípadě vyměnit Passaty za dva vrtulníky Roninson R66 Turbine, které by bezpečně sledovali podezřelého za asistence blikajících oktávíí daleko klidněji a bezpečněji.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
...a ještě mohla mít vpředu nemocnou babičku, vzadu kočičku s óóóbříma očima, v kufru lék na rakovinu a důkazy o vraždě Kennedyho. Ale máš každopádně pravdu. Takhle to naštěstí odsral jen nějakej bezvýznamnej vocas co měl stejně sedět doma páč co má vůbec někam jezdit.vtuni píše:a nebo by tu dopravu nezastavili a on by se o pár km dál rozstřelil v plné rychlosti o fabii nejaké maminky co měla vzadu dvě autosedačky s malejma děckama... všechny by je zabil....
Naštorc samozřejmě ne, ale jinak se to dělá úplně normálně - spojí se s nima vysílačkou a oni si zahrajou svojí nejoblíbenější hru "Zaser co nejvíc pruhů můžeš". Před autem který je třeba zastavit pak jede jedno policejní který "rozráží" cestu dokud se nedojede jedoucí zátaras z kamionů.vtuni píše:beaver: mohl by jsi prosím rozvést svou teorii, jak se dá zařídit zátaras z kamionu naštorc, na dálnici, za plnýho provozu, ...
✠Luftwaffle✠
V tomhle si ovsem neodporujemevtuni píše:a já si zase stojím za tím, že špatnej nápad je krást auto, řídit vožralej, bez řidičáku a ujíždět policii...

Předpokládám, že když se jednalo o pomalu jedoucí kolonu, tak přijíždějící pirát určitě při 200kilometrech v autě slyšel od PČR, zastavte, vepředu je stejně zátaras, nemáte šanci ujet, tak i přesto pokračoval dál narval to tam?
Nebo to bylo tak, že přijel, zpatřil kolonu, na jedný straně viděl volný místo, kudyma by mohl proletět, jenže naletěl akorát do okty a jaguára?
Nebo to bylo tak, že přijel, zpatřil kolonu, na jedný straně viděl volný místo, kudyma by mohl proletět, jenže naletěl akorát do okty a jaguára?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
no teoreticky by se na to dalo takhle koukat..protože v tom odstavným pruhu de facto neměl co dělat.hattori_hanzo píše:...a ještě mohla mít vpředu nemocnou babičku, vzadu kočičku s óóóbříma očima, v kufru lék na rakovinu a důkazy o vraždě Kennedyho. Ale máš každopádně pravdu. Takhle to naštěstí odsral jen nějakej bezvýznamnej vocas co měl stejně sedět doma páč co má vůbec někam jezdit.vtuni píše:a nebo by tu dopravu nezastavili a on by se o pár km dál rozstřelil v plné rychlosti o fabii nejaké maminky co měla vzadu dvě autosedačky s malejma děckama... všechny by je zabil....
.

Mě fakt přijde že jsou tady někteří jedinci uplný bezmozci.
"tlačit" před sebou dopravu na frekventovaný dálnici? Před autem který jede +-180, když valná většina lidí se pohybuje kolem 130, do toho kamiony/busy kolem 100? To mi nějak uplně nevychází. Tak jako tak je to nesmysl.
Střílet za podobnejch podmínek? Aha... když si odmyslim že v takový rychlosti je fyzicky skoro nemožný nějak smysluplně střelit na to auto /nebavim se o střílení do auta jen abych ho zasáhnul, pokud bych ho zasáhnul, a doufal že se mi podaří zásah kterej udělá něco co to auto zastaví/ tak by mě opravdu zajímalo co to auto udělá po sundání kokůtka, nebo prostřelení gumy.
vytvoření zátarasu z něčeho aby ho donutili sjet z dálnice? Kravina...co auta mezi zátarasem a pachatelem?
To umělý vytvoření kolony před sjezdem je docela dobrej nápad. Pokud se nenajde idiot, kterej vjede do toho odstavnýho pruhu, že?
"tlačit" před sebou dopravu na frekventovaný dálnici? Před autem který jede +-180, když valná většina lidí se pohybuje kolem 130, do toho kamiony/busy kolem 100? To mi nějak uplně nevychází. Tak jako tak je to nesmysl.
Střílet za podobnejch podmínek? Aha... když si odmyslim že v takový rychlosti je fyzicky skoro nemožný nějak smysluplně střelit na to auto /nebavim se o střílení do auta jen abych ho zasáhnul, pokud bych ho zasáhnul, a doufal že se mi podaří zásah kterej udělá něco co to auto zastaví/ tak by mě opravdu zajímalo co to auto udělá po sundání kokůtka, nebo prostřelení gumy.
vytvoření zátarasu z něčeho aby ho donutili sjet z dálnice? Kravina...co auta mezi zátarasem a pachatelem?
To umělý vytvoření kolony před sjezdem je docela dobrej nápad. Pokud se nenajde idiot, kterej vjede do toho odstavnýho pruhu, že?