Diskuze o GPS přistrojích
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- LiberaleMiguel
Re: Diskuze o GPS přistrojích
a proc by proboha mel pouzivat online navigaci s podivnym fungovanim, kdyz ma primo od vyrobce v mobilu naprosto perfektni offline navigaci ? 

Treba proto, ze chce. Mimo jine on-line navigace mivaji aktualnejsi info. Kazdopadne o tom to nebylo, ja ti proste jen ukazal, ze na Nokii skutecne muze pouzivat Google navigaci/mapy, pokud ma zajem. Ja treba pouzivam v mobilu misto Nokia Map Sygica.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- LiberaleMiguel
u Nokia map si ale můžu taky aktivovat online režim a využívat aktuální info atd
Sygica jsem kdysi taky zkoušel, jeden můj známý ho měl taky v Nokii, ale pořád tak nějak nechápů, proč za něco platit, nebo používat nějaký horší program, když ten origo je zadara a lepší ? 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná proto, že ne každýmu ty mapy vyhovujou. Někomu taky stačí Hyundai, někdo jinej si radší koupí auto.
Já třeba taky používám Google navigaci převážně jen když jezdím po městě, protože se mi nechce vyhledávat a zadávat konkrétní adresa, tak tam napíšu např. Technický muzeum, dám navigovat a jedu. Při "lítačkách" po Praze mě fakt nezajímá jakou mám průměrnou rychlost a jaký je počasí v místě dojezdu. Když jedu někam dál, tak si zapnu Navigona, kde už ty funkce navíc využiju.
Já třeba taky používám Google navigaci převážně jen když jezdím po městě, protože se mi nechce vyhledávat a zadávat konkrétní adresa, tak tam napíšu např. Technický muzeum, dám navigovat a jedu. Při "lítačkách" po Praze mě fakt nezajímá jakou mám průměrnou rychlost a jaký je počasí v místě dojezdu. Když jedu někam dál, tak si zapnu Navigona, kde už ty funkce navíc využiju.
✠Luftwaffle✠
Nevim, proc predelavat Hyundai na 4x4 s pouzitim komponentu z Eva kdyz muzu mit levneji cely Evo bez srani ?LiberaleMiguel píše:pořád tak nějak nechápů, proč za něco platit, nebo používat nějaký horší program, když ten origo je zadara a lepší ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- LiberaleMiguel
Beaver: Protoze to Evo nevyjde levneji
Uz jsem to tu psal v jinem topicu

Tak já spíš myslel, aby tam byly i polní cesty, třeba vrstevnice atp. Ale už jsem si poradil, na kartu jsem hodil Oziexplorer, kam jsem nahrál mapy a šlape to bez problému. Původně jsem myslel, že mapy budou spíše fungovat jen jako obrázky, ale včera, k mému údivu, jsem zjistil, že to se po mapě pohybuje šipka. Navigovat to nejspíš neumí, ale umí to ukazovat aktuální pozici a to mi na turistiku bohatě stačí pro "navedení" na místo, kam se autem nedáMartyCZe píše:Já to takhle mám v Garminu a mam pocit, že to dokonce dneska už víc navigací nabízí. V podstatě jde jen o detailnější mapyGooder píše:Mám navigaci GoClever Navio 405, kupoval jsem ji už s nahranými mapami iGo Primo Truck, které jsou aktuální. Ale k tomu co bych potřeboval. Je možné do navigace dostat dva navigační programy? Líbilo by se mi v tom mít i turistické mapy. Vím, že do telefonů to není problém dostat, ale v té navigaci jsem se nehrabal, abych náhodou ještě nesmazal iGo a to bych nerad

Proc se k takovejm vykrikum do tmy snizujes i v tematu o navigacich?hattori_hanzo píše:Možná proto, že ne každýmu ty mapy vyhovujou. Někomu taky stačí Hyundai, někdo jinej si radší koupí auto.
No nic, poradim si sam, nebudu vam kazit plodnou diskusi