Myslel jsem, že tohle je víceméně bezproblémová "přestavba"(bylo mi jasné, že to něco bude stát, sice jsem nečekal tolik, ale budiž, to je "maličkost" na tom celém). Já z toho nechci dělat náklaďák, sedadla vzadu nevozím kvůli tomu, že ve víc jak dvou lidech nejezdím a jezdit nebudu. Chtěl jsem to jen mít i úředně zajištěné, protože věřím, že na STK se jim to líbit nemusí, stejně tak Policii. Pokud by se tedy jednalo např. o Tigru, tak bych měl smůlu, protože se Tigra nedělala v nákladním provedení? Do SCC jsem neodpovídal s tím, že mi nejde o to dělat náklaďák. Nejdřív se chci poradit tady, jestli s tím nemá někdo zkušenosti.K Vašemu dotazu sděluji, že dvoumístné provedení CorsyB bylo v nabídce Opelu pouze v případě přestavby automobilu ve druhém stupni výroby na nákladní automobil. V případě Vašeho zájmu o přestavbu vozidla do kategorie NA-N1 Vám můžeme vystavit souhlasné stanovisko a zaslat poštou na dobírku za Kč 2600,- (vč. DPH a poštovného), přičemž vozidlo bude muset splňovat všechny atributy podle schváleného vzoru (dělící přepážka, vnitřní ochrana oken nákladového prostoru, znehodnocení kotevních úchytů 2. řady sedadel, vyrovnání podlahy nákladového prostoru…).
Děkuju