den otevrenych dveri Autodrom Most 23.3. 2013

Pouze informace o srazech, fotky ve vedlejším tématu.

Moderátoři: Jord, Rudi

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Re: den otevrenych dveri Autodrom Most 23.3. 2013

Příspěvek od pavelini »

QPC - S tebou naprosto souhlasim...
Tak proc spousta chytraku zde za klavesnici temto "zavodnikum" smysluplne neporadi? To je prave to, co me stve. Lide, kteri o to maji opravdu zajem, tak diky tomuto spadnou mezi skupinu prave tech chytraku z TF. Jsou dve sorty lidi, ty, kteri se chteji jen predvezt, a ty, co o to maji opravdu zajem. A takovym to lidem bych nemel problem poradit, a urcite nejen ja...
Naposledy upravil(a) pavelini dne 24 bře 2013 22:05, celkem upraveno 1 x.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

no pri akciach na skringu je aspon debata na zaciadku jazd..
vysvetlnenie vlajok, ideal stopa, kde vynasa.. a pod..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

jajiN

Příspěvek od jajiN »

ikdyz brnensky okruh tady nikdo moc neuznava, protoze je pry lehky. Kdyz jsem tam sel poprve (a radsi i naposled) tak jsem si tam pripadal jako Alenka v risi divu :D Jen jsem koukal do zrcatka at vim komu a kam uhnout :D :D

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

to napište pánum co v \mostě toto pořádaji.Ono lidi jen nechat podepsat,že jedou na vlastní triko je teda nejjednodušší.Každopádně nevim,proš spousta lidí veme auto a rovnou do toho takto jde,já bych se bál,když nevim,co od těch ostatních čekat.
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

jajiN píše:ikdyz brnensky okruh tady nikdo moc neuznava, protoze je pry lehky. Kdyz jsem tam sel poprve (a radsi i naposled) tak jsem si tam pripadal jako Alenka v risi divu :D Jen jsem koukal do zrcatka at vim komu a kam uhnout :D :D

lehký? no,spíše je pro rychlejší auta.s pomalejšíma jsi tam chvílema jako na dálnici.Nicméně zase tak lehký neni.
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tak o teoreticich snad nebudeme nedatovat. :D

Jinak Brno je pro pomalejsi auta letiste.... A lehky urcite neni.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

jajiN

Příspěvek od jajiN »

No myslel jsem, lehké pro začátečníka který určitě nejede na maximu, ani jsem nevěděl co od auta čekat a co ne, co na to řeknou pneu a podobně. Ta druha zatačka do kopce pro mě byla vzdycky nekonecna :D Ale takových useku tam je vic no.

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Butcher píše:
T-O-M píše:Moje galerka na fejsu: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 660&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Jezdily vsechny ty "lepsi" e36ky?Meril ste jim nekdo casy? :?:
.
.
.

Dik hosi :lol:
KEHO rennsport

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Butcher píše:
Butcher píše:
T-O-M píše:Moje galerka na fejsu: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 660&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
.
.
.

Chlape, akorat te v sms resim se ZEMIm, neskytas? :D
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

:smich: O něm bez něj...vite prece, ze chvalit se ma verejne :D
KEHO rennsport

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Preci vis, ze verejna pochvala je v dnesni dobe vzdy po zasluze potrestana :) :D :D

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

Butcher : myslim,že nikdo nikomu žadne časy neřeší.Jinak ja tam měl něco málo pod 2:10 podle videíí co mám doma,ale žadné přesné měření neni :wink:

Masa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Masa »

Omlouvam se vsem ale na okruh jsem prijel drive nez sem psal a v pul 2 sem po dvou jizdach odjizdel za povinostma :(

Nicmene zimaky byla spatna volba :( po prvnim kole se vzdy prehrali a pak sem nemel sanci prohanet silnejsi auta :( spis sem se stim pral kolikrat sem hlavne v tom vracaku sel bokem aniz bych chtel.

klouzalo to a nechtelo to vubec drzet stopu priste jedu na letnakach urcite.

Jinak taky sems e podival ven hned po cilovy rovince sem nedobrzdil a otocil se :D

Mam dve videa na youtubu tak az budu doma tak je sem dam
Do zatáčky se musí bokem :)

BMW 328i M-paket 214k/280Nm sani M50 lesteny svody a jednotka od TDI CHIP
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=116&t=109184
Audi A3 1.8T SLStuning 193k/280Nm ex

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

lefi píše:Butcher : myslim,že nikdo nikomu žadne časy neřeší.Jinak ja tam měl něco málo pod 2:10 podle videíí co mám doma,ale žadné přesné měření neni :wink:
To je jen moje zbozny prani...kdyz tu Timur psal, ze stopovali toho Focuse, tak se treba nasel nekdo podobnej
KEHO rennsport

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

hle když se podíváte na ty onboardy tak plno lidí tam jede smrt a je to o to akorat se tam rosekat
já jsem docela posedlej časama,minule jsem chtěl zajet pod 2 minuty a projel jsem dvě nádrže a dal jsem 1.58,tenhle rok chci 1.57 spek
no a na dni otevřených dveřích to fakt nejde,tam se pořád někdo motá,nebo je bordel na trati,to je k ničemu :hlazeni

ladaf

Příspěvek od ladaf »

lefi: kdy jsi přesedlal z šíra na M-ko?? jinak ta sierra taky nejela špatně, myslím že byl od tebe a je taky z Řep :mrgreen:

přidám dva svý onboardy
- byl jsem se svést jen pro radost a trošku dostat auto do ruky, tak že nic moc a ty zimáky tomu taky nepřidaly
první jízda , druhá jízda

safra jak se to sem cpe v youtubu ??
Subaru Legacy RS MY93
Subaru Imreza RS Sport MY05 (sold)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja jsem stejne kokot... Samy onboardy tady a ja nejsem schopnej si koupit kameru. :roll: Chudy pan ze severu holt...

tel. 608 372 848

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Zemi píše:
Diky za momentky jsem tam... :-)
8)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Butcher píše:
Butcher píše:
.
.
.

Nebylo jak, v jedný ruce jsem držel kosu, v druhý kladivo se kterým jsem tu kosu klepal a na krku jsem měl mašinku na obrázky.

Masa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Masa »

Prvni jizda v moste
http://www.youtube.com/watch?v=iwIk4HVwozc" onclick="window.open(this.href);return false;

a tady druha

http://www.youtube.com/watch?v=FbPiZOUn4Pg" onclick="window.open(this.href);return false;
Do zatáčky se musí bokem :)

BMW 328i M-paket 214k/280Nm sani M50 lesteny svody a jednotka od TDI CHIP
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=116&t=109184
Audi A3 1.8T SLStuning 193k/280Nm ex

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

ladaf píše:lefi: kdy jsi přesedlal z šíra na M-ko?? jinak ta sierra taky nejela špatně, myslím že byl od tebe a je taky z Řep :mrgreen:
Já tak úplně nepřesedlal,sciro mám pořád,ale spíš jako víkendovou záležitost a mazlení v garáži :mrgreen:
A 36ku už mám relativně dlouho na denní používání...nákupy,ježdění do práce občas s tim jezdí mladá :lol: Dokud to půjde,tak nechci jezdit denně v nějaké zdechlině...
Jednou za uherák to vytáhnu takhle na Most,nebo v letě smýkání po strahově :D
JJ Sierra je taky z řep,jel to tam vyzkoušet po tom co jí složil a zapsal vše do TP :) je v tom ofiko 2,9 a je na LPG :lol:

Zemi : já být taky chudý,vždycky si to půjčuju :D
Netankoval jsi cca 2 týdny zpět na Kladně na Shellce?Tvoje FD jsem tam viděl a myslim,že podobně ultimátních FD u nás víc nejezdí...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jj tankoval jsem na Shellce... 8)

tel. 608 372 848

Cassius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cassius »

Neměl by někdo náhodou foto nebo video černého Swiftu Sport? Byl jsem tam někdy po 13. hodině a byl to můj první výlet na okruh s novým daily autem...určitě nejslabším a jediným neupraveným co tam bylo, tak bych chtěl mít něco pro paměť... :idea:
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
07" Swift Sport..konečně auto.. :D
www.nurburgring.cz

Clark

Příspěvek od Clark »

Ja byl za tebou s tim ctr bily kola :-) Jak si mi rikal ze mi uhnes :-) Bohuzel fotak zklamal a nemam nic...
Bylo: Honda del sol D16Z6 turbocharged / Civic type-R EP3
Je: V8 5l :-)

P.E.T.R

Příspěvek od P.E.T.R »

Cassius píše:Neměl by někdo náhodou foto nebo video černého Swiftu Sport? Byl jsem tam někdy po 13. hodině a byl to můj první výlet na okruh s novým daily autem...určitě nejslabším a jediným neupraveným co tam bylo, tak bych chtěl mít něco pro paměť... :idea:
Jel jsem stejnou jízdu, chvilku jsi vidět tady: http://www.youtube.com/watch?v=6gLKHVsj ... age#t=161s a pak ze zadní kamery: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gvA#t=194s
Aktuálně: :D
2000 Citroen Saxo VTS 1.6 16V 150hp 791kg
2001 Peugeot 607 3.0 V6 152kW
2000 Citroen Saxo VTS 1.6 16V
1999 Citroen Saxo VTS 1.6 16V
2003 Mercedes-Benz Vito II 2.2CDI 110kW
???? Škoda 120S
podval

fisi

Příspěvek od fisi »

Zdravim vsechny co jsou tady a co byli i v te kose na autodromu.
Ja osobne jsem se vzdy ucastnil jen jako divak a az tento vikend se mi postestilo byt taky za volantem na trati a musim rict,ze to stoji za to.I kdyby jel clovek v Trabantu,bude to vzdycky sranda.
Uz pri prijezdu me mile prekvapil jeden klucina s oranzovym Focusem ST,se kterym jsme se vklidu doplouzili od Prahy,narozdil od jinych plasanu,kteri se ocividne nemohli dockat a zavodili uz na silnici.Kosa a vitr ji umocnujici byla neprijemna,ale dalo se to chvilku vydrzet.Osobne jsem tam byl s modrym Subaru WRX a s brachou,ktery ma stribrnou MX-5ku.Bohuzel,meli jsme jen jednu GoPro kameru,kde brzo dosla baterie a tak osobne mam zabery jen z druhe jizdy,kdy jako kamera poslouzil mobil.
V prvni jizde si osahavam moznosti sebe,auta i trate,na chvilku se potkam jen s cernou EVO Xkou,ktera me zdola na rovince a s Touaregem,jehoz ridic moc nesledoval deni za sebou a kdyz uz vypadalo,ze me pousti,zavrel me v Matadoru.Chybelo jen par centimetru a mohl byt maler.S panem jsem hned hodil rec,byl vstricny a tak jsem to nerozvadel,chyba byla i na me strane,mel jsem pockat na jasne znameni.
Druhy vyjezd byl po dohode s kamaradem s kompresorovou MX-5kou,jedno kolo zahrivaci,pak tri ostry a vychladit.Nakonec jsme dali pouze dve,nechtel jsem auto zbytecne trapit,melo pred sebou jeste dlouhou cestu.Jinak jsem jel na letnich gumach a nejvetsi strach jsem mel s prehrati seriovych brzd,takze ty jsem neslapal uplne na krev.Ve druhe jizde jsme na zacatku minuli akorat zelenou Corsu a po chvilce cerny Golf GTi,nebo R32.Kazdopadne ten myslim celkem slusne ridila nejaka slecna,nebo dlouhovlasy blondak :) .Videjko jste mozna uz videli,kazdopadne odkaz je zde:
http://www.youtube.com/watch?v=jRycaoF17bg" onclick="window.open(this.href);return false;

Cas na kolo je asi 2:11,alespon mam co zlepsovat :) .
Jinak nektera videjka jsem videl a musim rict,ze par posadek by si priste melo dat zip na pusu,protoze poslouchat jejich vylevy mnohdy urazejici druhe,je nekdy k nevydrzeni.Ano,taky tam mame par hlodu,ktere jsme mohli ztvarnit jinak,ale myslim,ze vse v ramci snesitelnosti.
Jinak kdyby mel nekdo nejakou fotku,sem s ni,ja nemel fotak a hlavne bych chtel neiakou z trate.
Diky predem,mejte se fajn a zas na nejake podobne akci navidenou.

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

http://falda91.rajce.idnes.cz/Automotod ... 3.3._2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trabant, VW Golf, MX 5

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

fisi : tohle je ten tvuj kámoš s MX-5?v cca 5té minutě ho tam předjíždim a pak je tam vidět když jsem doháněl WRX jak se válim mimo silnici :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=HHBjn0L-r5Y" onclick="window.open(this.href);return false;

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

How in the hell did you find this thread. :D The red Type-R (Supercharged) is an experienced driver - he visited nordschleife also for many times.... No worries. Hope to see you again guys.

tel. 608 372 848

fisi

Příspěvek od fisi »

lefi píše:fisi : tohle je ten tvuj kámoš s MX-5?v cca 5té minutě ho tam předjíždim a pak je tam vidět když jsem doháněl WRX jak se válim mimo silnici :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=HHBjn0L-r5Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo,to je z myho brachy.Ja na nej v prvni jizde furt cekal,ale marne a kdyz uz na konci opravdu pockam,chcipne mu to :)
Jinak on je cvok,jenze v prvni jizde vyleti z trate a zmodraj mu kotouce a tak po zbytek dne brzdi s rezervou a hlavne ho vzdycky nekdo da na rovince a pak zdrzuje.Loni na jare tady zajel 2:13,5 a to ma jen snizenou seriovku se 146 konma,na 8 let starejch sjetejch gumach.
Ja byl rad,ze jsem mel volnou trat,hranice WRXka jsou dle myho nekde u 2:07-06,ale je to komplet v serii (218k/292Nm) a hlavne brzdy jsou problem.Taky musi bejt tepleji,takovych 10-15 stupnu vzduch,20 stupnu trat,to by bylo ideal,ne ta Sibir co byla tam.
Jinak ty to mas natoceny i s kabiny jestli se nepletu,ten vylet jsem za sebou ale neregistroval.Skoda,mohli jsme si to rozdat :) .Jen jsem si rikal,jeste ze jsem nejel na zimakach :) .
Jinak cervene EVO,jak pise tady kolega,jsem zahlidl jen na parkovisti,musel jsem jet pryc a tak jsem ho v akci uz nevidel.
Naposledy upravil(a) fisi dne 28 bře 2013 01:34, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Srazy“