přídavný otáčkoměr

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
tom28
Kontaktovat uživatele:

přídavný otáčkoměr

Příspěvek od tom28 »

koukám po nějakém otáčkoměru do auta...... docela se mi zamlouvá tento....máte někdo osobní zkušenost? přijde mi docela laciný oproti jiným zvučnějším značkám.... VDO, stack apod...... http://www.highperformanceparts.cz/prid ... tory.32022" onclick="window.open(this.href);return false;

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Re: přídavný otáčkoměr

Příspěvek od wesly.TDI »

na tuzing dobré :wink: , na nějaké performance bych to za ty kačky neviděl 8)

tom28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom28 »

ani nepočítám s performance..... když bude lehce proměřovat, jde o prd.... buďto to bude stěkat na 6,5 nebo 7 tisíci..... jde o to jen mít představu kde se motor zrovna nachází..... a kdy se má řadit.....

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fakie vw »

Tady ho mají levnější a tuším,že ho mají i skladem.

http://www.sportracingparts.cz/sportrac ... ove-motory" onclick="window.open(this.href);return false;
VW golf II GT 1.8Turbo

tom28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom28 »

už ho mám doma a maká to docela dobře :wink: ....je velkej dostatečně podsvětlenej..... hotová fast a furios :D
Koupil jsem na hpp a spokojenost.. Hlavně vstřícné jednání..... takže děkuji

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

wesly: mýlíte se, právě DEPO dělá budíky velice slušné kvality, co se týče cena/výkon, prodali jsme jich během tří měsíců desítky zejména pro závodní účely. Depo mají samokalibraci při každém spuštění, eliminuje se tak jejich nepřesnost. Kvalit STACKu jistě nedosahuje, ale je to vyráběné ve stejné fabrice jako ProSport, které distribuují např. Perrin Performance. Takže nekvalitní neo nepřesné jistě nejsou ;)

tom28: Také děkujeme a ještě jednou se omlouváme za chybičku :wink: Depo se k tomu postavilo kladně.

fakie vw: proč si neustále děléte takto reklamu, když stejně zde každej ví, že ten web je Váš??? :D
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4

www.highperformanceparts.cz

Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.

Mickael

Příspěvek od Mickael »

Nechci zalovat ale par ,,nezavislych,, rad a zkusenosti napr. na Cinske pasy a sedacky,samozrejme s prislusnym odkazem na sportracing uz jsem tu take zahlednul.
R33 GTST Mspec2 '97

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“