Přední a zadní nárazník a STK

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
bspro

Přední a zadní nárazník a STK

Příspěvek od bspro »

Zdravím, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s STK, koupil jsem si tyto nárazníky. Tak jestli budou mít řeči nebo to bude v pohodě. Díky
http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3404 ... ik-RSC.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3406 ... nik-HB.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ten přední mi připadá podobně jako od RS.

Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: Přední a zadní nárazník a STK

Příspěvek od Skury »

Diskuzí je tu na tohle téma milion... Může a nemusí, záleží na koho narazíš. Atest 8SD to nemá.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun + VW Golf III Variant

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

na co to chces dat, na juniora ? :lol:

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

neboj já sem si nárazníky dělal sám a prošel ale mám to plast a nemá to mega hrany

když bude debil neprojdeš

bspro

Příspěvek od bspro »

Dobře, a mám ještě jeden dotaz, když to teda nemá ten Atest 8SD, když mně zastaví PČR a budu jím třeba tvrdit, že to má homologaci. Musím mít i nějaké papír nebo tak něco?

Lordík

Příspěvek od Lordík »

přední vypadá jako RS to už si můžeš koupit rovnou ten a máš pokoj nebo tvrdit že je to zahlazenej origo přední RS :lol: zadní nevím zaději bych volil jinou variantu abys měl i klídek 8)
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

bspro

Příspěvek od bspro »

Díky za tip, přední budu tvrdit, že je zahlazenej a s tím zadním uvidím, až mně chytnou tak pak hodím origo a dam mu převlek :)

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

hej možná by to ani neřešili,to co jezdí u nás na silnicích to je peklo,dědek s jednou nohou v hrobe me tento tyden malem srazil z kola a potkal jsem 120 škodovku,plecháče s ET 0,00001 místo zadních světel kus plastu a takové věci atest nemají a bezprostředně ohrožují....jo horší když vlastní vinou někoho zajedeš uděláš z něj kripla a pojišt'ovna pak nebude chtít hradit ty miliony

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Já tomu moc nerozumím, když se chceš s autem odlišit (předpokládám, že proto kupuješ takový nárazník) - není lepší si koupit nějaké auto kterých už jako takových moc nejezdí? Než pak vyvádět takové zvěrstva a bát se STK? Neber to zle, to je jen můj názor :)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

fakie vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fakie vw »

S STK je to asi tak. Pokud máš známé není problém udělat STK na auto s upraveným motorem,podvozkem atd. Na fotkách nikdo nevidí jaký tak je motor, co v něm jsou za díly,jaký tam je podvozek,a rozměry kol. Vše je bráno na dálku. O emisích ani nemluvím to taky jde udělat,ale vše co je na pohled vidět,že není originál jako křídla,přimračené kapoty,nárazníky po zem atd je problém na každé STK. Je to vidět a kdyby se toho někdo chytil je problém.
VW golf II GT 1.8Turbo

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“