Tohle je to co má z druhý strany tu plastovou matku? To jsem měl na saxu, to fungovalo výborně. Teď ještě kdo mi to pošle do austrálie
Alik - tak to jsme vybrali stejně, taky mám v plánu kupovat kumha. Většina lancerů ze včerejška měla buď kumho KU36 nebo Dunlop Direzza Z1. Jenže ty dunlopy už nejsou v akci, protože je teď venku Z2...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
To mi zrovna říkali včera, že SS vůbec, že to je jedna z mála gum, která je občas tak na hovno, že nejde vůbec vyvážit. Když už tak prý alespoň RSR, ale KUMHO jsou prý výrazně lepší. Nejvíc dopourčovali semi slicky od hankooku, ale ty už jsou cenově trošku jinde.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:To mi zrovna říkali včera, že SS vůbec, že to je jedna z mála gum, která je občas tak na hovno, že nejde vůbec vyvážit. Když už tak prý alespoň RSR, ale KUMHO jsou prý výrazně lepší. Nejvíc dopourčovali semi slicky od hankooku, ale ty už jsou cenově trošku jinde.
eh tak to byly RSR sorry měl je na OPC a na okruhu mu fungovaly dobře
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
co se tyka ty samolepky tuzex jooooo.... tan na pasiku toe gut....docela vkusny a hlaven se v tu dobu kdy to bylo v mode se ten pasik mozna jako i vyrabel atd... ale corsa je dost mimo snad o jednu dekádu......navic to je mega veliky...a vubec to k tomu nesedi......
kua za X let muj prvni negativni nazor na vec.... .pardon
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Tady na fotce aktuální foto povozů, co mě vozily tento týden. A ještě chybí rodičovo O I 1.8T
Zleva PD 74 kW, šterekrátštere a nejpoužívanější polokabrijující tarokovací 121
ja te v nedeli nafotil pomalu, jako by jsi byl moje milenka.
Toliko fotek. Jeste ze se holky znaji hihi......
A ja si rikal jestli jsem hluchej a ona ta spoust asi fakt cvakala. Manzelku jsi taky zabral? Kdyztak SZ.... Skoda ze jsi se pak vyparil otevrel jsem basu Tequila pivecek.... Odjizdeli jsme s kamosema namotany, ale ridila manzelka....
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ