Ty woe ten bílej plast je blatník z transitu Jinak auto už tam je týden a mezitím tam kolem něj přijíždějí a odjíždějí jiná Asi jsem neměl říkat že na to nespěchám Jinak ty nárazníky a masku jsem sundal já Hold když je lakýra k něčemu a ještě k tomu kamarád tak se hold musí čekat
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Tak jak říkám, je to u kamaráda,takže mají přednost zákazníci. Ti mají vše načas a jak má být. Já tam dal auto s tím, že se k němu ve chvilkách volna vždy odskočí
rok a pul je hovno, kamos sklada auto uz pres tri roky Bych ty nervy nemel Ja svoje po bouracce skladal necele 4 mesice a uz tak mi to prislo moc dlouho
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
LiberaleMiguel píše:rok a pul je hovno, kamos sklada auto uz pres tri roky Bych ty nervy nemel Ja svoje po bouracce skladal necele 4 mesice a uz tak mi to prislo moc dlouho
tak build na těch 500HP 4X4 ti bude připadat jako 100 světelných let v glaxii gama
mike mad : ber to zase tak že ušetříš na pojistce, benzinu, stk , olej, gumy atd.....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
tholis, ale minulej tejden stala jeste nastrojena a u vrat, sem byl na kolaudaci, jinak ten pikap je na tom stejne jak ty, taky stoji na stejnym miste, ikdyz z tvoje se aspon uz sundali svetla a pod, pikar je furt stejnej
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
LiberaleMiguel píše:rok a pul je hovno, kamos sklada auto uz pres tri roky Bych ty nervy nemel Ja svoje po bouracce skladal necele 4 mesice a uz tak mi to prislo moc dlouho
tak build na těch 500HP 4X4 ti bude připadat jako 100 světelných let v glaxii gama
nechci byt za chytraka, ale svetelne roky je jednotka vzdalenosti a ne casu
Nad hondici slintam pokazde kdy tam jsem co vim tak vcera byla uz v plnici..Vrsakovi se toho ted hodne seslo..navic se mu narodila mala tak to chce trpelivost..proto jsem mu jako kamarad rekl at me hodi do kouta, dela auta zakazniku a je doma s malou..coz stejne neni pac ma toho ranec..